zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Urodzinki poszły juz w zapomnienie a fotecek do ogladania ni ma ???? Kaj zes jest gryfno frelko ????? Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 zarozki się bydzie pytać co to je gryfno frelka :evil_lol: :evil_lol: wklejej foty ziomal :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 eria napisał(a):zarozki się bydzie pytać co to je gryfno frelka :evil_lol: :evil_lol: wklejej foty ziomal :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: znam troche śląski ale bez Przesady...chcoiaż mieszkam niedaleko:lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witanko ;-) pozdrawianko;-) przytulanko;-) Quote
gogunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dla Ciebie Dobciu z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Usia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najlepszego, tylko gdzie ty jesteś ?? Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jadziulka pewnie znowu w knigach siedzi ;-) pozdrawiamy cieplutko !!!! Quote
Madzia_19 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witaj Jadziu :p A gdzie nowe fotki? Ja chcę koniecznie obejrzeć mojego ulubieńca Negrusia ;) :p Quote
Ewa&kumpel Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witajcie kochani. A gdzie się ukryliście??? Wracajcie jak najszybciej... :lol: Quote
Anecioreczek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 no ...prosze wracacać nam na dogo!:mad: Quote
Dobcia Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Witajcie kochane dziewczyny!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Jak ja się stęskniłam za dogo i za Wami:loveu: Zostałam odcięta od neta, co jest związane ze zmianą operatora, bo neostrade już nam odcięli, a nowy operator spóżnia się z podłączeniem:angryy::angryy::angryy: Pisze z kompa koleżanki, i w związku z tym niewiem kiedy będą fotki, bo zdjęcia mam na swoim kompie, ale licze na to, że podłączą nas jeszcze w tym tygodniu...bo jak nie to:mad: Nie da się bez neta wytrzymać... uzależniona jestem całkowicie:evil_lol: A mam tyle nowych fotek...;););) No to lece do Was ponadrabiać zaległości:lol: Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 taaa,że bez neta nie da się życ to sie przekonałam :shake: czekamy więc aż wrócisz i wkleisz te nowe fotki!! Quote
Madzia_19 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Oj, współczuję, Jadziu... Odcięcie od neta jest straszne, wiem po sobie ;) Wracaj szybko z ogrooomną ilością nowych fotek :p Quote
Anecioreczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Niema internetu :placz: Boze słyszysz a Nie Grzmisz! zróbta coś! xD dzwoncie po Tych ludiz! bo ja tygodnia Bez nowych fotek nie wytrzymam!:placz: Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witanko Jadziulko ;-) to pogon tych od netu i wracaj szybciutko ;-) bom sie steskniła !!!!!!!! buzioleeeeeeeeee Quote
Madzia_19 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 czekamy, Jadziu :) Wracaj do nas na dogo szybciutko ;) Quote
Recommended Posts