andegawenka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Kapsel jest z Konina to może bliżej... Quote
Onaa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Konin jest dalej. W okolicach Chodzieży są małe: Trzcianka, Wągrowiec, Oborniki, Szamotuły i większe ale za to dalej: Piła, Bydgoszcz i Poznań. [IMG]http://images46.fotosik.pl/1149/d4254ff55c33e440.jpg[/IMG] Quote
Onaa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A teraz parę zdjęć Oczki :). [IMG]http://images50.fotosik.pl/1202/c3093127b26f89ff.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/1155/1cb2b1d1cf2daadf.jpg[/IMG] A tutaj łapa w łapę ;). [IMG]http://images43.fotosik.pl/1192/a3cd0373bf769f5b.jpg[/IMG] I jeszcze zdjęcia z wczorajszego spacerku. [IMG]http://images40.fotosik.pl/1184/54464efe6d64c0be.jpg[/IMG] [IMG]http://images39.fotosik.pl/1159/1aac4272941f5687.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/1192/f009986c8c81e495.jpg[/IMG] Quote
barb Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Widać, ze bardzo zgodnie sobie żyją z Twoim psem. ;) Dostalaś PW? Quote
Onaa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Czasami bardzo zgodnie a czasami mniej ;). Ale kto się lubi ten się czubi :). Tak, dostałam. Quote
wapiszon Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dostałam PW od dwóch Cioteczek Dogo07 i mmd i odpisałam. Oczka, to jest ta sunia od Zuzi? Nie jestem wstanie przeczytać wątku - wiejski net ;) Chodzież to moje rodzinne miasto ;) Mieszkam obecnie 40 km od Chodzieży( za Piłą) ale na wizytę mogę pojechać. Oczywiście za free. Proszę więcej info na PW albo telefonicznie (podałam Cioteczkom nr telefonu). Mam teraz utrudniony dostęp do neta. Pozdrawiam Małgorzata Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Super :) Baloniarki górą, zaczynamy nieźle funkcjonować :multi: Quote
Vesper Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='ocelot']... powiedz mi jakie są takie najbardziej popularne portale. tak od 5-10. wrzuciłabym z kilkanaście psiaków ze schroniska, bo przepełnienie i brak adopcji, a może ktoś, jakiegoś wypatrzy?[/QUOTE] Jeżeli to aktualne, mogę na pw przesłać Ci listę ponad 50-ciu darmowych portali ogłoszeniowych- te najpopularniejsze będą na początku listy. Na niektórych niestety trzeba się najpierw rejestrować, czekać aż potwierdzą, i dopiero można dodać ogłoszenie:roll: Ale czy ja dobrze czytam że Oczulka nasza będzie miała wizytę p/a? Quote
barb Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='arielka186']Jeżeli to aktualne, mogę na pw przesłać Ci listę ponad 50-ciu darmowych portali ogłoszeniowych- te najpopularniejsze będą na początku listy. Na niektórych niestety trzeba się najpierw rejestrować, czekać aż potwierdzą, i dopiero można dodać ogłoszenie:roll: Ale czy ja dobrze czytam że Oczulka nasza będzie miała wizytę p/a?[/QUOTE] Dobrze czytasz Arielko.;) A ja bym mogla też poprosić na PW o taka listę.;) Quote
kora78 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 zmiencie tytul ocelotku. zobacz,ze ludzie nie wiedza, ze cos sie swieci dla Oczki. :) a z fotek wg mnie, oczka wyglada jakby miala mala glowe w stosunku do tulowia. na tych fotach, gdzie stoi na trawce to tak widac mocno. a oczka nie jest zbyt gruba na swoja wielkosc? nie trzeba jej odchudzic? Quote
barb Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='kora78']zmiencie tytul ocelotku. zobacz,ze ludzie nie wiedza, ze cos sie swieci dla Oczki. :) a z fotek wg mnie, oczka wyglada jakby miala mala glowe w stosunku do tulowia. na tych fotach, gdzie stoi na trawce to tak widac mocno. a oczka nie jest zbyt gruba na swoja wielkosc? nie trzeba jej odchudzic?[/QUOTE] Kora, my tu mamy reklamować Oczke, wychwalać pod niebiosa jej zalety a nie krytykować i wyszukiwać wady. :mad::mad::mad: Co Ci przeszkadzaja pelniejsze ksztalty Oczki? Widać przynajmnie, że Dogo o nią dba. :eviltong: A jak chcialabyś zmienić tytuł ? Bo ten domek to jeszcze nie jest zaklepany i lepiej nie zapeszać. Po prostu ktoś wreszcie zainteresował sie Oczulką. Na razie musimy mocno trzymać kciuki :thumbs: Quote
kora78 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 lubie, jak w watkach jest tytul adekwatny do sytuacji. jak ktos ma czas na dogo i moze codziennie zmieniac to jest fajnie. np- szukamy na wizyte tu i tu, czekamy na wizyte, czekamy na transport. juz w ds, itp :) same pozytywy to sa przeciez :) nie badzmy czarnowidzami, zmiana tytulu nie odbierze suni domku przeciez. zadne czary mary. zmiana tytulu daje nowe mozliwosci, bo ktos wertujacy np dzial wg wojewodztwa, lub zagladajacy do Oczki rzadko, ale posiadajacy ten watek w subskrypcjach, moze akurat sie okazac pomocny bo np bedzie znal kogos, kolo tej chodziezy i pomoze w zalatwieniu wizyty. czesto ludzie po tytule przeciez na watki wchodza, jesli ich zainteresuje. ja tam Oczke wychwalam, ze jest sliczna i niepowtarzalna i madra i cudowna,i w ogole :) ale jesli jest za gruba to zeby to sie nie przerodzilo pozniej w klopoty zdrowotne. dobrze, jak duzo osob na watku, zawszw ktos cos doradzi, zauwazy, pomoze. :) Quote
Macia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='arielka186']Jeżeli to aktualne, mogę na pw przesłać Ci listę ponad 50-ciu darmowych portali ogłoszeniowych- te najpopularniejsze będą na początku listy. Na niektórych niestety trzeba się najpierw rejestrować, czekać aż potwierdzą, i dopiero można dodać ogłoszenie:roll: Ale czy ja dobrze czytam że Oczulka nasza będzie miała wizytę p/a?[/QUOTE] Mogłabym również poprosić taką listę? Właśnie zaczynam darmowe ogłoszenia i zobaczę czy czegoś nie przegapiłam. Oczka jest po prostu przepiękna, taki psiak w moim typie. Nie ma możliwości żeby ktoś się nie zakochał. Quote
barb Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='kora78']lubie, jak w watkach jest tytul adekwatny do sytuacji. jak ktos ma czas na dogo i moze codziennie zmieniac to jest fajnie. np- szukamy na wizyte tu i tu, czekamy na wizyte, czekamy na transport. juz w ds, itp :) same pozytywy to sa przeciez :) nie badzmy czarnowidzami, zmiana tytulu nie odbierze suni domku przeciez. zadne czary mary. zmiana tytulu daje nowe mozliwosci, bo ktos wertujacy np dzial wg wojewodztwa, lub zagladajacy do Oczki rzadko, ale posiadajacy ten watek w subskrypcjach, moze akurat sie okazac pomocny bo np bedzie znal kogos, kolo tej chodziezy i pomoze w zalatwieniu wizyty. czesto ludzie po tytule przeciez na watki wchodza, jesli ich zainteresuje. :)[/QUOTE] Dziękuję juz wiem o co chodzi z tytułem. Moze Ciotki wezma to pod uwagę. ;) Jesli chodzi o nieco pełniejsze ksztalty Oczki to przeciez Dogo pisze, że ona kocha jeść. :eviltong: Quote
ocelot Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 zaraz zmienię tytuł, tylko na jaki tak naprawdę? Pani jest spoza dogo, zaraz do niej dzwonię. Quote
kora78 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 czekamy na wizyte, trzymajcie kciuki. jest szansa na domek. cos takiego. Quote
Igiełka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 super że wszystko idzie w dobrym kierunku :) Oczka jest wyjątkowa :) Quote
barb Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='ocelot']zaraz zmienię tytuł, tylko na jaki tak naprawdę? Pani jest spoza dogo, zaraz do niej dzwonię.[/QUOTE] Może Kora78 coś podpowie ? A mozeże: "Oczka szuka najwpanialszego domu pod slońcem...czekamy na wizytę przedadopcyjną" ? Quote
ocelot Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Rozmawiałam z chetnym domkiem. oczka jest jednym z kilku psiaków jakie Panstwo biorą pod uwagę. Napewno jakiś znajdzie dom i wizytę tak czy siak można a nawet trzeba przeprowadzić. Quote
kora78 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='kora78']czekamy na wizyte, trzymajcie kciuki. jest szansa na domek. cos takiego.[/QUOTE] takie cosik. ojej, kilka psow... to szanse maleja :( ja tak osttanio tak mam na watkach... sporo telefonow bylo, sporo nadzieji, ale "moje" psy jednak do domkow nie szly. pieski o niczym nie wiedza i sie nie martwia, ale mnie to boli :( zlamane nadzieje co chwila :( oby u Oczki sie odwrocilo! Quote
Onaa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Oczka ma faktycznie małą główkę w porównaniu z tułowiem, tak jak pisałam wcześniej ma drobny pyszczek i nóżki. Ale to zupełnie nie przeszkadza jej w bieganiu i hasaniu :). Jest skoczna, z łatwością wskakuje na tapczan. A jeśli chodzi o wygląd to w niczym jej do nie ujmuje uroku :). Oczka ma jedzonko kontrolowane, poza tym szybkie spacerki , ja też przy okazji mam trochę ruchu ;). Także na pewno nam nie utyje. Quote
pawel1w25 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Z prawdziwą przyjemnością oglądam jej zdjęcia . :lol: Szkoda , że nie może trafić do nas . . . Mamy już dwie suczki . Quote
ocelot Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 tak czy siak wizytę zrobimy:) Niech się jakas psina załapie. Quote
NusiaiJa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 kciukasy za fajny domek dla Oczki trzymać można, przecież nie zaszkodzi:lol: Quote
Recommended Posts