Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

Dogo07 napisał(a):
Bardzo dziękuję że jesteście i że nie zapominacie o Oczce :lol:.

Nie zapominamy i trzymamy kciuki za to żeby szybko znalazla dobry domek.:thumbs:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Tak :).
Do mojej ulubionej wzruszającej piosenki.

Przy takiej promocji i oglaszaniu ten dom dla Oczki musi sie wreszcie znaleźć !

Tylko czy nie za wysoko ustawiona jest dla niego poprzeczka w tytule wątku? Najwspanialszy pod slońcem ... To moze (wedlug mnie) onieśmielać potencjalnych wlaścicieli. Nie moglby być domek dobry, ciepły, kochający?

Posted

Filmik bardzo wzruszający...
Ja teraz dałam mamie fotkę Oczki i poprosiłam żeby porozmawiała z sąsiadką która kocha psy- ma już dwa, ale może się zakocha? W prawdzie byłaby to Warszawa (a raczej pod W-wą) ale zapytać nie zaszkodzi... A domek naprawdę bardzo, bardzo fajny- małżeństwo po 50-tce bez dzieci, z dwoma psami, chyba i koty są... Ale na razie to moje życzenie, oni jeszcze nic nie wiedzą że sie szykuję przedstawić im wirtualnie Oczkę ;)... Zobaczymy, bo podobno jakiś czas temu znaleźli pod sklepem kundelka który mieszka z nimi- ale wśród znajomych taka promocja też nie zaszkodzi...

Posted

arielka186 napisał(a):
... ale wśród znajomych taka promocja też nie zaszkodzi...

Myslę, że kazda promocja jest dobra Arielko. Znajoma moze powiedzieć kolejnej znajomej, a ta kolejnej itd ... i moze wreszcie Oczka trafi na swojego człowieka. :lol:

Posted

ocelot napisał(a):
Myślę, że ten dom sie w końcu musi znaleźć....
Musi:)

Przez jakiś czas nie byl szukany bo wydawalo sie, że juz jest.

Ale teraz sa i ogloszenia i allegro i fb i fajne filmiki i fotki.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Na Allegro Oczka ma juz sporo wejsc i pierwszego obserwatora. Wiem, ze obserwator czesto nic nie znaczy, ale dobrze ze jest zainteresowanie. :lol:

:multi::multi::multi:

Posted

Oczka zrobiła się taką nasza "maskotką" trochę- tzn gdyby któras z nas mogła, bez namysłu brałaby do siebie ją bo my wiemy że Ona jest wyjątkowa. I myślę, że coraz więcej osób to zauważy- chyba Dogo napisała że Oczka to piesek w którym zakochuje sie od drugiego spojrzenia- i coś w tym jest...:) Gdzieś ktoś na pewno na nią czeka...