Rudzia-Bianca Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='DuDziaczek']myslę, że po wydaniu ogłoszenia w gazecie będzie większy odzew...[/QUOTE] Też mam taką nadzieję :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Jak tak dalej pójdzie to musimy się zacząć za nowym DT rozglądać :( zero telefonów a 19 zbliża się , wszyscy zapsieni więc lepiej zacząć szukać wcześniej ... Quote
Evelka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 http://www.facebook.com/pages/Gazeta-Cafe-Krakow/111777562170435#!/album.php?aid=60884&id=111777562170435 - link do fotorelacji z pieskiego poniedziałku:) Nie wiem co z tymi ogłoszeniami, bo nie mogę ich znaleźć, ale zmolestuję DoPi to wszystkiego się dowiem:evil_lol: No i mam nadzieję, że ruszy się z tą adopcją! Jakieś szanse się w końcu pojawiły:cool3: Choć nie wyobrażam sobie rozstania z Łaciatką...Eh... Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Evelka']http://www.facebook.com/pages/Gazeta-Cafe-Krakow/111777562170435#!/album.php?aid=60884&id=111777562170435 - link do fotorelacji z pieskiego poniedziałku:) Nie wiem co z tymi ogłoszeniami, bo nie mogę ich znaleźć, ale zmolestuję DoPi to wszystkiego się dowiem:evil_lol: No i mam nadzieję, że ruszy się z tą adopcją! Jakieś szanse się w końcu pojawiły:cool3: Choć nie wyobrażam sobie rozstania z Łaciatką...Eh... Super relacja :) Quote
DoPi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9048715,Pomoz_znalezc_dom_zwierzakowi_z_Gazeta_Cafe.html link do tekstu na stronie gazeta.pl( wydawało mi się, że Ci wysłałam Evelko) i tam przedstawione psiaki tylko nie ma Nicolausa , a od poniedziałku dziennikarka chora i nie widziałam się z nią:roll: hehe a zmolestowac to sie moge pozwolić co najwyżej twemu TZ-owi:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Nareszcie w domu tzn ja dotarłam z pracy :) Dziś coś w końcu się ruszyło z zapytaniami o Łaciatkę , na razie nic pewnego ale jakby co to damy oczywiście znać ;) Dzięki za zabranie Łaciatki na spotkanie :) Czy takie spotkania będą co tydzień ? Super pomysł :) Quote
Asior Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 oo same znajome gębusie :loveu: i karusiap i agamika, i evelka i misieek ;) i DoPi ;) powiedzcie mi, mogę wrzucić to na naszą strone??? Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Zaglądnijcie proszę do Barego , to wielka psia ciapa który po pół roku bycia psem kanapowym został wyrzucony przez swoich właścicieli bo nagle przypomnieli sobie że się przeprowadzają :( Bary stoi przy płocie nie chce wejść do budy wypatruje gdzie odjechała jego "pani "a u Jaagi nie może zostać - czeka go schron jak nic nie uda się znaleźć a to dla niego katastrofa :( http://www.dogomania.pl/threads/182268-Bary-po-p%C3%B3%C5%82-roku-WRACA-z-adopcji.-czeka-go-schronisko-czy-eutanazja/page63 Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Dwa kolejne domki się odezwały ... Quote
Evelka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Dwa kolejne domki się odezwały ...[/QUOTE] Wow, cóż za szaleństwo!:crazyeye: Oby tylko był wśród nich ten jeden jedyny! A swoją drogą to coś w tym jest, że jak jest cisza to na całego, ale jak coś rusza z zainteresowaniem danym psiakiem to też pełną parą;) Quote
Tymonka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Łaciatka ma 160 wejść na allegro i jednego obserwatora :) Mam nadzieje , że teraz szybciutko pójdzie do domku Quote
wojtuś Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Nareszcie w domu tzn ja dotarłam z pracy :) Dziś coś w końcu się ruszyło z zapytaniami o Łaciatkę , na razie nic pewnego ale jakby co to damy oczywiście znać ;) Dzięki za zabranie Łaciatki na spotkanie :) Czy takie spotkania będą co tydzień ? Super pomysł :)[/QUOTE] Doczytałem że spotkania będę co miesiąc w ostatni poniedziałek miesiąca:) Relacja z PsiakiCafe super ;);) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Kolejna piękna myślenicka bida :shake: zaglądnijcie proszę ... http://www.dogomania.pl/threads/201610-Przepi%C4%99kna-radosna-6-m.-sunieczka-znaleziona-w-rowie-szuka-domu-My%C5%9Blenice-k.-Krakowa Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Jeden telefon na pewno z artykułu w gazecie :) Podesłałam Pani inne psiaki w tym nowe znalezisko, ale Pani szuka małego psiaka . Quote
Evelka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Bardzo się cieszę, że w końcu coś się porządnie ruszyło w sprawie adopcji Łatki!:multi: Oby był wśród chętnych naprawdę idealny dom, bo do innego Łaciatki absolutnie nie wydamy!;) Nawet nie wiem co mam o Niej więcej pisać, taka jest cudowna:loveu: Jutro obiecuję zdjęcia, bo do dzisiaj miałam jeszcze jedna sporo spraw na głowie, ale jutro mam plan wszystko porządnie nadrobić:) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Tak to prawda, na takie cudo jak Łaciatka to trzeba sobie zasłużyć :) Byle kto to jej nie dostanie :) Quote
Ulaa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Miałam przyjemność poznać dzisiaj malowanego pieska:loveu: Quote
Tymonka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Przepraszam za off , ale chciałam zaprosić na bazarek "wszystko dla psa" : http://www.dogomania.pl/threads/201752-Wszystko-dla-psa-do-10.02-do-22-00-na-d%C5%82ugi-Manty-.ZAPRASZAMY-!!?p=16264638#post16264638 Quote
Evelka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Kochane Cioteczki! Zatem mam ogromną przyjemność ogłosić, że Łatka ma DOM!:multi: Wizyta w Trzebini wypadła bardzo pomyślnie:lol: Ale mimo wszystko nie zostawiliśmy Małej od razu, bo woleliśmy dać i sobie i Państwu czas na ostatecznie przemyślenie sprawy. Ale Pani sama już do mnie dzwoniła wieczorem jaka decyzja zapadła w Ich sprawie;) Nowa Rodzinka przyjedzie po Łaciatkę jutro przed południem. Kupili Jej już zabaweczki, miseczki, z legowiskiem się wstrzymali, żeby dobrze je dopasować rozmiarowo;) Ale Ona już i tak wskakiwała na Ich łóżko;) Generalnie nie mieli nic przeciwko, widać, że byli Nią zafascynowani:loveu: 10 letnia dziewczyna od początku ładnie się z Nią bawiła. A Pani obecnie nie pracuje, więc będzie miała dużo czasu dla Małej. Na wizycie była z nami też Ulaa (za co ogromnie dziękujemy!:Rose:) i Ona również wydała domkowi pochlebną opinię:) Poza tym od razu pokierowała Państwa do dobrego weta w okolicy, więc Łatka będzie miała profesjonalną opiekę:) I dwie chomiczki za współlokatorki;) Generalnie strasznie się cieszę!:multi: Ale oczywiście, jak zawsze, żal mnie trochę ściska za serducho i rozstanie przyjdzie z trudem... Quote
Rudzia-Bianca Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 No to i ja się mogę już cieszyć oficjalnie , strasznie nie lubię trzymania języka za ...klawiaturą ;) Dzięki za ekspresową wizytę :) Mam nadzieję że to dom na zawsze i ten jedyny i Łaciatka będzie tam bardzo szczęśliwa :):):) A wszelkie podziękowania dopiero jutro jak już Łatka będzie w swoim własnym domku :) Tylko Evelko wydaj proszę to cudo ;) a jak zatęsknisz za małym tymczasem nic się nie martw coś na pewno szybciutko Ci znajdę ;) Quote
Evelka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No i oficjalnie już mogę powiedzieć, że Łateczka kochana jest już w swoim DOMKU!:multi: Państwo (całą Rodziną!) przyjechali po Nią ok.południa. Po drodze kupili dla Niej smycze (jedna krótką, a drugą rozciąganą;)) i karmę (royala, więc bardzo pochwaliłam Ich wybór). Po legowisko muszą jeszcze pojechać do innego sklepu, bo nie było odpowiedniego;) Adresówkę też oglądali, ale woleli się jeszcze dopytać czy taka będzie odpowiednia. Oczywiście było mi się strasznie trudno z Nią rozstać, ale czuję, że naprawdę wspaniale trafiła!:lol: Zresztą prawie od razu wskoczyła nowej Pani na kolana:loveu: Dopełniliśmy formalności, dałam Łaciatce Jej ukochaną zabawkę, wymiziałam Ją jeszcze na pożegnanie i Maleńka w objęciach swojej nowej Pani ruszyła do domu. Państwo oczywiście serdecznie zapraszają na odwiedziny i wspólny spacer. My na pewno skorzystamy!:evil_lol: Teraz tak się jakoś pusto zrobiło... Eh, wiem, że DT są bardzo potrzebne, ale wiem też, że bycie takowym nie jest prostą sprawą...:roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Evelka']No i oficjalnie już mogę powiedzieć, że Łateczka kochana jest już w swoim DOMKU!:multi: Państwo (całą Rodziną!) przyjechali po Nią ok.południa. Po drodze kupili dla Niej smycze (jedna krótką, a drugą rozciąganą;)) i karmę (royala, więc bardzo pochwaliłam Ich wybór). Po legowisko muszą jeszcze pojechać do innego sklepu, bo nie było odpowiedniego;) Adresówkę też oglądali, ale woleli się jeszcze dopytać czy taka będzie odpowiednia. Oczywiście było mi się strasznie trudno z Nią rozstać, ale czuję, że naprawdę wspaniale trafiła!:lol: Zresztą prawie od razu wskoczyła nowej Pani na kolana:loveu: Dopełniliśmy formalności, dałam Łaciatce Jej ukochaną zabawkę, wymiziałam Ją jeszcze na pożegnanie i Maleńka w objęciach swojej nowej Pani ruszyła do domu. Państwo oczywiście serdecznie zapraszają na odwiedziny i wspólny spacer. My na pewno skorzystamy!:evil_lol: Teraz tak się jakoś pusto zrobiło... Eh, wiem, że DT są bardzo potrzebne, ale wiem też, że bycie takowym nie jest prostą sprawą...:roll: No i żem się pobuczała ze szczęścia , nie zmieniam jeszcze tytułu żeby nie zapeszyć . Evelko bardzo bardzo Ci dziękuję za Twoją i TZ pomoc i Ulaa za pomoc w wizytowaniu :loveu::loveu::loveu::loveu:nie wiem co zrobilibyśmy z Maleńką a dzięki Wam ma szanse na normalne życie oby była kochana i rozpieszczana jak na to zasługuje :) Czy Pańciostwo wiedzą o dogomanii - jest szansa na jakieś relacje z nowego domu ? Quote
Rudzia-Bianca Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Ciekawe co się śniło Łatce w jej nowym domu pierwszej nocy :) Quote
Recommended Posts