Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://www.facebook.com/pages/Gazeta-Cafe-Krakow/111777562170435#!/album.php?aid=60884&id=111777562170435 - link do fotorelacji z pieskiego poniedziałku:)

Nie wiem co z tymi ogłoszeniami, bo nie mogę ich znaleźć, ale zmolestuję DoPi to wszystkiego się dowiem:evil_lol:

No i mam nadzieję, że ruszy się z tą adopcją! Jakieś szanse się w końcu pojawiły:cool3:
Choć nie wyobrażam sobie rozstania z Łaciatką...Eh...

Posted

[quote name='Evelka']http://www.facebook.com/pages/Gazeta-Cafe-Krakow/111777562170435#!/album.php?aid=60884&id=111777562170435 - link do fotorelacji z pieskiego poniedziałku:)

Nie wiem co z tymi ogłoszeniami, bo nie mogę ich znaleźć, ale zmolestuję DoPi to wszystkiego się dowiem:evil_lol:

No i mam nadzieję, że ruszy się z tą adopcją! Jakieś szanse się w końcu pojawiły:cool3:
Choć nie wyobrażam sobie rozstania z Łaciatką...Eh...

Super relacja :)

Posted

Nareszcie w domu tzn ja dotarłam z pracy :)
Dziś coś w końcu się ruszyło z zapytaniami o Łaciatkę , na razie nic pewnego ale jakby co to damy oczywiście znać ;)

Dzięki za zabranie Łaciatki na spotkanie :)
Czy takie spotkania będą co tydzień ? Super pomysł :)

Posted

Zaglądnijcie proszę do Barego ,
to wielka psia ciapa który po pół roku bycia psem kanapowym został wyrzucony przez swoich właścicieli bo nagle przypomnieli sobie że się przeprowadzają :( Bary stoi przy płocie nie chce wejść do budy wypatruje gdzie odjechała jego "pani "a u Jaagi nie może zostać - czeka go schron jak nic nie uda się znaleźć a to dla niego katastrofa :(

http://www.dogomania.pl/threads/182268-Bary-po-p%C3%B3%C5%82-roku-WRACA-z-adopcji.-czeka-go-schronisko-czy-eutanazja/page63

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Dwa kolejne domki się odezwały ...[/QUOTE]

Wow, cóż za szaleństwo!:crazyeye:
Oby tylko był wśród nich ten jeden jedyny!
A swoją drogą to coś w tym jest, że jak jest cisza to na całego, ale jak coś rusza z zainteresowaniem danym psiakiem to też pełną parą;)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Nareszcie w domu tzn ja dotarłam z pracy :)
Dziś coś w końcu się ruszyło z zapytaniami o Łaciatkę , na razie nic pewnego ale jakby co to damy oczywiście znać ;)

Dzięki za zabranie Łaciatki na spotkanie :)
Czy takie spotkania będą co tydzień ? Super pomysł :)[/QUOTE]
Doczytałem że spotkania będę co miesiąc w ostatni poniedziałek miesiąca:)

Relacja z PsiakiCafe super ;);)

Posted

Bardzo się cieszę, że w końcu coś się porządnie ruszyło w sprawie adopcji Łatki!:multi:
Oby był wśród chętnych naprawdę idealny dom, bo do innego Łaciatki absolutnie nie wydamy!;)
Nawet nie wiem co mam o Niej więcej pisać, taka jest cudowna:loveu:
Jutro obiecuję zdjęcia, bo do dzisiaj miałam jeszcze jedna sporo spraw na głowie, ale jutro mam plan wszystko porządnie nadrobić:)

Posted

Kochane Cioteczki!
Zatem mam ogromną przyjemność ogłosić, że Łatka ma DOM!:multi:
Wizyta w Trzebini wypadła bardzo pomyślnie:lol: Ale mimo wszystko nie zostawiliśmy Małej od razu, bo woleliśmy dać i sobie i Państwu czas na ostatecznie przemyślenie sprawy. Ale Pani sama już do mnie dzwoniła wieczorem jaka decyzja zapadła w Ich sprawie;)
Nowa Rodzinka przyjedzie po Łaciatkę jutro przed południem.
Kupili Jej już zabaweczki, miseczki, z legowiskiem się wstrzymali, żeby dobrze je dopasować rozmiarowo;) Ale Ona już i tak wskakiwała na Ich łóżko;) Generalnie nie mieli nic przeciwko, widać, że byli Nią zafascynowani:loveu:
10 letnia dziewczyna od początku ładnie się z Nią bawiła. A Pani obecnie nie pracuje, więc będzie miała dużo czasu dla Małej.
Na wizycie była z nami też Ulaa (za co ogromnie dziękujemy!:Rose:) i Ona również wydała domkowi pochlebną opinię:)
Poza tym od razu pokierowała Państwa do dobrego weta w okolicy, więc Łatka będzie miała profesjonalną opiekę:)
I dwie chomiczki za współlokatorki;)

Generalnie strasznie się cieszę!:multi:
Ale oczywiście, jak zawsze, żal mnie trochę ściska za serducho i rozstanie przyjdzie z trudem...

Posted

No to i ja się mogę już cieszyć oficjalnie , strasznie nie lubię trzymania języka za ...klawiaturą ;) Dzięki za ekspresową wizytę :)
Mam nadzieję że to dom na zawsze i ten jedyny i Łaciatka będzie tam bardzo szczęśliwa :):):)

A wszelkie podziękowania dopiero jutro jak już Łatka będzie w swoim własnym domku :) Tylko Evelko wydaj proszę to cudo ;) a jak zatęsknisz za małym tymczasem nic się nie martw coś na pewno szybciutko Ci znajdę ;)

Posted

No i oficjalnie już mogę powiedzieć, że Łateczka kochana jest już w swoim DOMKU!:multi:
Państwo (całą Rodziną!) przyjechali po Nią ok.południa. Po drodze kupili dla Niej smycze (jedna krótką, a drugą rozciąganą;)) i karmę (royala, więc bardzo pochwaliłam Ich wybór). Po legowisko muszą jeszcze pojechać do innego sklepu, bo nie było odpowiedniego;) Adresówkę też oglądali, ale woleli się jeszcze dopytać czy taka będzie odpowiednia.
Oczywiście było mi się strasznie trudno z Nią rozstać, ale czuję, że naprawdę wspaniale trafiła!:lol:
Zresztą prawie od razu wskoczyła nowej Pani na kolana:loveu:
Dopełniliśmy formalności, dałam Łaciatce Jej ukochaną zabawkę, wymiziałam Ją jeszcze na pożegnanie i Maleńka w objęciach swojej nowej Pani ruszyła do domu.
Państwo oczywiście serdecznie zapraszają na odwiedziny i wspólny spacer. My na pewno skorzystamy!:evil_lol:
Teraz tak się jakoś pusto zrobiło... Eh, wiem, że DT są bardzo potrzebne, ale wiem też, że bycie takowym nie jest prostą sprawą...:roll:

Posted

[quote name='Evelka']No i oficjalnie już mogę powiedzieć, że Łateczka kochana jest już w swoim DOMKU!:multi:
Państwo (całą Rodziną!) przyjechali po Nią ok.południa. Po drodze kupili dla Niej smycze (jedna krótką, a drugą rozciąganą;)) i karmę (royala, więc bardzo pochwaliłam Ich wybór). Po legowisko muszą jeszcze pojechać do innego sklepu, bo nie było odpowiedniego;) Adresówkę też oglądali, ale woleli się jeszcze dopytać czy taka będzie odpowiednia.
Oczywiście było mi się strasznie trudno z Nią rozstać, ale czuję, że naprawdę wspaniale trafiła!:lol:
Zresztą prawie od razu wskoczyła nowej Pani na kolana:loveu:
Dopełniliśmy formalności, dałam Łaciatce Jej ukochaną zabawkę, wymiziałam Ją jeszcze na pożegnanie i Maleńka w objęciach swojej nowej Pani ruszyła do domu.
Państwo oczywiście serdecznie zapraszają na odwiedziny i wspólny spacer. My na pewno skorzystamy!:evil_lol:
Teraz tak się jakoś pusto zrobiło... Eh, wiem, że DT są bardzo potrzebne, ale wiem też, że bycie takowym nie jest prostą sprawą...:roll:

No i żem się pobuczała ze szczęścia , nie zmieniam jeszcze tytułu żeby nie zapeszyć .
Evelko bardzo bardzo Ci dziękuję za Twoją i TZ pomoc i Ulaa za pomoc w wizytowaniu :loveu::loveu::loveu::loveu:nie wiem co zrobilibyśmy z Maleńką a dzięki Wam ma szanse na normalne życie oby była kochana i rozpieszczana jak na to zasługuje :)

Czy Pańciostwo wiedzą o dogomanii - jest szansa na jakieś relacje z nowego domu ?