Ulaa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ciekawe czy chomiki dały jej spać :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Ulaa napisał(a):Ciekawe czy chomiki dały jej spać :diabloti: Albo ona im ;) Quote
izabelka_70 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 dopiero teraz znalazłam temat. skoro mała koniecznie chce spać w łóżku to z pewnością jakieś beagle się "przyłożył" do narodzin ;-). super, że znalazła domek :-) Quote
Ulaa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 No, wizualnie to ona jest taki bigiel + cziłała :D Quote
Evelka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Naprawdę smutno nam bez Łatki, ale ogromnym pocieszeniem jest fakt, że naprawdę wspaniale trafiła! Nie wiem jak z zarejestrowaniem Właścicieli na dogo, ale nawet jeśli się nie uda, to będę Ich męczyła o zdjęcia;) A dziś dostałam sms'a, że wszyscy członkowie Rodziny bardzo Łatkę kochają i że Maleńka jest bardzo grzeczna! Podobno coraz ładniej załatwia się w ogródku! To naprawdę niesamowicie zdolna i pojętna panienka!:loveu: Quote
Tymonka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Przepraszam , za offa , ale tu tyle dobrych cioteczek : Bardzo proszę o pomoc , Manta ma domek super domek , ale pozostał dług w hotelu musimy go spłacić do 10 , czyli mamy 2 dni , a brakuje 200 zł . Błagam o pomoc !!! http://www.dogomania.pl/threads/195827-Manta-ma-domek-ale-d%C5%82ug-pozosta%C5%82-(/page13 Quote
Ulaa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Wspaniale, że tak szybko się aklimatyzuje :) W sumie od pierwszej minuty :D Quote
Rudzia-Bianca Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Oby już zawsze takie tylko wieści od Pańciostwa były :) No to co zmieniamy tytuł ? :) Quote
Evelka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Oby już zawsze takie tylko wieści od Pańciostwa były :) No to co zmieniamy tytuł ? :) Ja też mam ogromną nadzieję, że Łatka już zawsze będzie z Nimi szczęśliwa! A tytuł myślę, że chyba można już zmieniać... Quote
Ulaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 jeśli przy takim domu macie wątpliwości, to chciałabym widzieć jak dla Was wygląda dom bez wątpliwości :D ;) Quote
DoPi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bardzo sie cieszę , że sunia ma dom. Na otarcie łez ....wspomnienia:loveu: Na kolankach jest super Kofam Ciem Maxiu Ten koleś mi robi zdjęcia, a ja taka nieuczesana:evil_lol: Lubiem krakersiki;) Ponieważ akcja ogłaszana w mediach , zdjęcia publikujemy bez zgody uczestników:eviltong: Quote
Evelka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 DoPi! Wspaniałe zdjęcia! Łatka fenomenalna:loveu: Ja też mam jeszcze trochę zdjęć naszej Księżniczki, tylko ciągle nie mogę się zebrać, żeby je wrzucić... Przepraszam:oops: Quote
Bonsai Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 A tu jeszcze tytuł nie zmieniony! :) Choć rozumiem, mi też ciężko było zmienić tytuł wątku mojego pierwszego tymczasa Pikselka, gdy znalazł dom (super z resztą). Quote
Rudzia-Bianca Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Bonsai tytuł nie zmieniony bo zupełnie nie mam czasu, wpadłam wczoraj na chwilę wieczorem na dogo , a od 30 stycznia pracuję cały czas bez wolnego dnia i już ledwo przędę . Zaraz zmieniam :) DoPi ale cudowne zdjęcia, cudny klimat , już wiem czemu sypnęły się pytania o Łaciatkę :) Szkoda tylko że nic sensownego bo może inny psiak znalazłby dom . Evelko dzięki za wieści od Malutkiej :) Quote
Evelka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Nie ma za co:) Poczekam jeszcze kilka dni (żeby nie było, że jestem nachalna:diabloti:) i znów zapytam co u Maleńkiej:) Ale już nie mogę się doczekać odwiedzin u Niej!:loveu: Quote
weszka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Takie wieści a ja dopiero dziś doczytałam! Bardzo się cieszę! Evelka ale szybko się pocieszyliście nowym małym gamoniem ;) Quote
Evelka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 weszka napisał(a):Takie wieści a ja dopiero dziś doczytałam! Bardzo się cieszę! Evelka ale szybko się pocieszyliście nowym małym gamoniem ;) Toć to było wrobienie nas na całego!:mad: My nic nie planowaliśmy! Quote
wojtuś Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wspaniałe wiadomości o domku Łaciatki :loveu: Z pozdrowieniami ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Czy jakieś wieści od Łaciatki masz Evelko ? Quote
Evelka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Czy jakieś wieści od Łaciatki masz Evelko ? Na razie nie. Ale zbieram się, żeby zatelefonować do Pani;) Jutro to zrobię i dam znać:) Quote
Evelka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Wrzucę Wam jeszcze kilka zdjęć Łatki, kiedy była u nas... :loveu: Tak sypiały we trójkę na łóżku: A czasem tak:wink:: "Z Iskierką też fajnie się poprzytulać";) Quote
Evelka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 "Przy Barrym jednak najbezpieczniej";) "Uwielbiam być miziana po brzuszku!":evil_lol: "A tutaj jadę w odwiedziny do mojego przyszłego Domu!" "Czemu się tak pchasz Iskra? Dzisiaj to ja jestem najważniejsza i na pierwszym planie!":diabloti: No to dobranoc Wszystkim;) Quote
karusiap Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jaka wyprawa:)hahaha Panstwo sie nie zdziwili jak taka banda wypadla?:) Quote
Evelka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Oszczędziliśmy Im tego;) Barry i Iskra kontynuowały wtedy swoją drzemkę;) Quote
erka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Bardzo się cieszę z domu malutkiej :). Rudzia-Bianca, gdyby były jakies telefony, to pamietaj o moich potworkach:). Quote
Recommended Posts