Rudzia-Bianca Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dostałam informację od naszych Pań Weterynarz że sąsiad jednej z nich załatwił sobie szczeniaka , ale sunia szybko mu się znudziła i stwierdził że będzie musiał ją zabić bo co on z nią teraz zrobi ... Ustalili tyle że pomożemy znaleźć jej dom, a nasza Wetka ma gościa na oku żeby małej nic nie zrobił . Sunieczka jest cudowna , ma przepiękne łatki ma ok. 3 miesięcy nie będzie dużym pieskiem ok. 10 - 15 kg maks. Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu maleńkiej i pamiętaniu o niej gdyby ktoś miał zapytanie o małe szczeniaki . Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Rozliczenia wydatki 10 zł ogłoszenia 30 zł szczepienie wpływy ;) Quote
Evelka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Na razie zapisuję. Ale ręce po prostu opadają od takiego braku odpowiedzialności... ;( Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Evelka napisał(a):Na razie zapisuję. Ale ręce po prostu opadają od takiego braku odpowiedzialności... ;( No nam też ręce opadły ... Quote
paoiii Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ŁACIATKA - SZCZENIAK SZUKA DOMU!!! Łaciatka to 3 miesięczna suczka. Nie będzie ona psiakiem dużym, max 10-15 kilo. Wszystkich urzeka ciapkami na swoim nosku. To przecudna mała przylepka. Jej historia nie jest pisana w kolorowych barwach... Zabrana do domu bo śliczna, po jakimś czasie jednak się znudziła... Dla "właściciela" to żaden problem, wystarczy zabić i kłopot z głowy.. W JAKIM ŚWIECIE ŻYJEMY!?!? Ta mała istotka zasługuje na prawdziwe psie życie wśród kochających ją ludzi! kontakt w sprawie adopcji: nr tel. 602 709 383 mail [email protected] Może cos takiego??? Tak na szybko skrobnełam, moze się przyda?? ;) Quote
karusiap Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mam podobne szczeniaki i zostaly pieski (jedna sunia jeszcze),wiec jak tylko beda tel o sunie bede pamietac. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 karusiap napisał(a):Mam podobne szczeniaki i zostaly pieski (jedna sunia jeszcze),wiec jak tylko beda tel o sunie bede pamietac. Wielkie wielkie dzięki :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='paoiii']ŁACIATKA SZUKA DOMU Łaciatka to 3 miesięczna suczka. Nie będzie ona psiakiem dużym, max 10-15 kilo. Wszystkich urzeka ciapkami na swoim nosku. To przecudna mała przylepka. Jej historia nie jest pisana w kolorowych barwach... Zabrana do domu bo śliczna, po jakimś czasie jednak się znudziła... Dla "właściciela" to żaden problem, wystarczy zabić i kłopot z głowy.. W JAKIM ŚWIECIE ŻYJEMY!?!? Ta mała istotka zasługuje na prawdziwe psie życie wśród kochających ją ludzi! kontakt w sprawie adopcji: nr tel. 602 709 383 mail [email protected] Może cos takiego??? Tak na szybko skrobnełam, moze się przyda?? ;) Dzięki paoii :) Szukam właśnie jakiegoś bazarku ogłoszeniowego ... Quote
karusiap Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Wielkie wielkie dzięki :) Ja to glupia jestem,przeciez Ty wiesz,ze je mam:oops:sama nam tam pomagasz:oops: Quote
paoiii Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-LACIATKA-SZCZENIAK-SZUKA-DOMU-W0QQAdIdZ253190239 Tak na dobry poczatek ;) Na gumtree jednak dużo osób zagląda, może akurat! :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 No większość psów które wyadoptowałam to z ogłoszeń z gumtree :) Quote
paoiii Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):No większość psów które wyadoptowałam to z ogłoszeń z gumtree :) No więc własnie tak pomyślałam, że na początek w trakcie czekania na ew inne ogłoszenia zeby cos juz było ;) Dobranoc Rudziu! Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 paoiii napisał(a):No więc własnie tak pomyślałam, że na początek w trakcie czekania na ew inne ogłoszenia zeby cos juz było ;) Dobranoc Rudziu! Dzięki i dobranoc :) Quote
Asior Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 wrzuciłam ją do nas ;) http://adopcjektoz.blox.pl/html Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Asior']wrzuciłam ją do nas ;) http://adopcjektoz.blox.pl/html Dziękuję bardzo:loveu: znalazłam bazarek z ogłoszeniami , ale nie wiem czy są jeszcze wolne zestawy . Czekam na odp ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 sugarr napisał(a):ogłoszę na facebooku :) Dzięki wielkie, kiedyś muszę się zaprzyjaźnić z tą nowoczesnością netową ;) na razie nie wiem o co w tym biega ... Quote
Patia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ja też zrobię dziś parę ogloszeń i plakacik . Quote
weszka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Szkoda gadać :( Śliczna sunieczka! Póki co wstawiłam na facebook-a. Quote
erka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Śliczna sunieczka, miejmy nadzieję,ze szybko znajdzie dom. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Dzięki wielkie :) Jest tak cudna że domy powinny się bić o nią ... Quote
Patia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Sunia na Zwierzakch w Krakowie: http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2011/01/kod-html.html Plakacik : Chętnym wyślę mailem . Quote
paoiii Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Z gumtree dostałam odp do ogłoszenie, ale zaiteresowany bądz zainteresowana zapytał tylko czy ogłoszenie aktualne, zobaczymy czy się odezwie. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Dzwoniła sensowna bardzo ;) Pani z Wrocławia. Mają się jeszcze naradzić rodzinnie , zobaczymy . Domek z ogródkiem ech ... Quote
Recommended Posts