Rudzia-Bianca Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Erko oczywiście ze pamiętamy o Was , ale telefon zamilkł albo dzwonią głupy jakieś :( Quote
Evelka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Wczoraj miałam wieści z nowego domku Łaciatki!:) Wszystko jest u Nich w porządku. I zgodnie z naszymi przypuszczeniami wszyscy są w Łatce zakochani:loveu: Pani napisała, że to najwspanialsza Suczka na Świecie:lol: Teraz będę Ich molestowała o jakieś zdjęcia:razz::evil_lol: No i pamiętaj Rudzia, że niebawem wybieramy się na wspólny spacer! Quote
Rudzia-Bianca Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Evelka napisał(a):Wczoraj miałam wieści z nowego domku Łaciatki!:) Wszystko jest u Nich w porządku. I zgodnie z naszymi przypuszczeniami wszyscy są w Łatce zakochani:loveu: Pani napisała, że to najwspanialsza Suczka na Świecie:lol: Teraz będę Ich molestowała o jakieś zdjęcia:razz::evil_lol: No i pamiętaj Rudzia, że niebawem wybieramy się na wspólny spacer! Czyli zgodnie z naszymi przypuszczeniami wszelkimi :) Ciekawe jak maleńka wygląda teraz :) A o spacerze pamiętam pamiętam :) Pod koniec kwietnia mam urlop jakiś więc może się uda :) Quote
Recommended Posts