Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kojec niestety odpada:shake: , bo bunia stwierdziła u Pitusia dysplazję stawów biodrowych.
8 października Pituś będzie oglądany przez weta-ortopedę. Ta diagnoza będzie rozstrzygająca.

Na dzisiaj wiemy, że Pituś powinien mieszkać w parterowym domu z ogrodem, no i oczywiście spać w domu.
Ale ponieważ jest przesłodki to wierzę, że właściwy domek się znajdzie.:roll:

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pituś jest zachwycony dzisiejszą pogodą :loveu:
Ja trochę mniej.
On pląsa po największych kałużach i łapie mordką wodę z rynny,a potem cały mokry ślizgiem wjeżdża do gabinetu :crazyeye:
Świetna zabawa mówię Wam :roll:

Posted

Tylko tyle udało mi się uchwycić :evil_lol:
Na innych zdjęciach mam tylko fragmenty ogona lub łapek .
Szybki jes ten Pituś :lol:

Prawdziwy poławiacz pereł z niego.
Dwa kasztany z kałuży uratował i rozgryzł na posłanku ;)

Posted

lewkonia napisał(a):
..., bo bunia stwierdziła u Pitusia dysplazję stawów biodrowych.
8 października Pituś będzie oglądany przez weta-ortopedę. Ta diagnoza będzie rozstrzygająca.

oj Pituś to ma szczęście, ja to dotsałam termin u ortopedy dopiero na 11. listopada!!! Bunia, może ten wet jeszcze moją dysplazję przejży:p??
Mam już zdjęcie jak coś :eviltong::eviltong:

Pituss jest śuperaśny słodki!! Jak ja sie ciesze, ze moja nie lubi kałuż:diabloti:
Pitusiwi lśni śierśc..domek, domek, ciepły domek!!

Posted

Karola dzwonił i bardzo miły nawet chłopak tylko Pituś musiał by mieszkac w kojcu z budą,a nie w mieszkaniu więc ten domek odpada :shake:
Wczoraj nasz kangurek buszował pół nocy po podwórku z innymi psami i dzisiaj odsypia:cool3:
Ja oczywiscie panikuję ponieważ przedwczoraj go szczepiłam,ale temp. w porządku tylko nie zjadł śniadanka i śpi potulnie jak baranek:lol:
Oj Pituś chyba nie łatwo będzie mi się z Tobą rozstać:oops:
Pitus wczorał dostał nową zabawkę od cioci magiji:loveu:
To super fajny piszczacy bucik :lol:
Teraz Pitus bawi się też innymi bucikami :mad::mad::mad:

Posted

No cóż nie ten to następny. Ale po co taki zawraca głowę. Napisałam w ogłoszeniu, że szukamy domu z ogrodem i że pies nie nadaje się do kojca. :roll:
Pituś zasługuje na najlepszy dom. Oj ciężko Ci będzie go oddać, ciężko.

Pituś rozrabiaka, gdzie on będzie miał tak dobrze jak u Ciebie? :evil_lol: Super domku gdzie jesteś?