lewkonia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kojec niestety odpada:shake: , bo bunia stwierdziła u Pitusia dysplazję stawów biodrowych. 8 października Pituś będzie oglądany przez weta-ortopedę. Ta diagnoza będzie rozstrzygająca. Na dzisiaj wiemy, że Pituś powinien mieszkać w parterowym domu z ogrodem, no i oczywiście spać w domu. Ale ponieważ jest przesłodki to wierzę, że właściwy domek się znajdzie.:roll: Quote
andzia69 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ojej - biedaczek - to trzymam kciuki!!!! Quote
Kar0la Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Buniu ile Pituś ma teraz miesięcy. Wstawiam go do ogłoszeń a nie pamiętam w jakim jest wieku.:oops: Quote
Kar0la Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Uuuu poważny wiek :evil_lol:, piękny kawaler do wzięcia. :loveu: Quote
lewkonia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Przypominam wszystkim jaki Pituś jest piękny! Dlaczego jeszcze nie ma domku????:shake: Quote
Kar0la Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Pituś ogłoszony. Może ktoś się zakocha.:loveu::loveu::loveu: Quote
lewkonia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Najpiękniejszy ONek na dogo czeka na domek. Quote
bunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Pituś jest zachwycony dzisiejszą pogodą :loveu: Ja trochę mniej. On pląsa po największych kałużach i łapie mordką wodę z rynny,a potem cały mokry ślizgiem wjeżdża do gabinetu :crazyeye: Świetna zabawa mówię Wam :roll: Quote
lewkonia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Buniu, wiem że jesteś zajęta, ale może zrobisz Pitusiowi zdjęcia "w kąpieli"?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kar0la Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Buniu Pituś dba o to żebyś się przypadkiem nie nudziła.:evil_lol: Ma chłopak pomysły. Quote
bunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Tylko tyle udało mi się uchwycić :evil_lol: Na innych zdjęciach mam tylko fragmenty ogona lub łapek . Szybki jes ten Pituś :lol: Prawdziwy poławiacz pereł z niego. Dwa kasztany z kałuży uratował i rozgryzł na posłanku ;) Quote
Kar0la Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ale się uśmiałam. Pituś poławiacz pereł. On sam jest taka czarna perła, jedyna w swoim rodzaju. :lol::lol: Quote
lewkonia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Buniu nawet nie wiesz kiedy w twojej lecznicy pojawił się ...kangurek. Kangurek Pituś oczywiście:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
MichalMi Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 zaganiacz krówek poławiacz pereł kangurek i aż wierzyć się nie chce, że nikt nie chce tak wszechstronnego psa :) Quote
lewkonia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Pituś radosny młodziutki ONek szuka domku. Quote
majafaja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 lewkonia napisał(a):..., bo bunia stwierdziła u Pitusia dysplazję stawów biodrowych. 8 października Pituś będzie oglądany przez weta-ortopedę. Ta diagnoza będzie rozstrzygająca. oj Pituś to ma szczęście, ja to dotsałam termin u ortopedy dopiero na 11. listopada!!! Bunia, może ten wet jeszcze moją dysplazję przejży:p?? Mam już zdjęcie jak coś :eviltong::eviltong: Pituss jest śuperaśny słodki!! Jak ja sie ciesze, ze moja nie lubi kałuż:diabloti: Pitusiwi lśni śierśc..domek, domek, ciepły domek!! Quote
lewkonia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pituś zasługuje na miłość człowieka. Domku?:-( Gdzie jesteś?:-( Quote
Kar0la Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Buniu zadzwonił chłopak w sprawie Pitusia?:roll: Quote
bunia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Karola dzwonił i bardzo miły nawet chłopak tylko Pituś musiał by mieszkac w kojcu z budą,a nie w mieszkaniu więc ten domek odpada :shake: Wczoraj nasz kangurek buszował pół nocy po podwórku z innymi psami i dzisiaj odsypia:cool3: Ja oczywiscie panikuję ponieważ przedwczoraj go szczepiłam,ale temp. w porządku tylko nie zjadł śniadanka i śpi potulnie jak baranek:lol: Oj Pituś chyba nie łatwo będzie mi się z Tobą rozstać:oops: Pitus wczorał dostał nową zabawkę od cioci magiji:loveu: To super fajny piszczacy bucik :lol: Teraz Pitus bawi się też innymi bucikami :mad::mad::mad: Quote
Kar0la Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 No cóż nie ten to następny. Ale po co taki zawraca głowę. Napisałam w ogłoszeniu, że szukamy domu z ogrodem i że pies nie nadaje się do kojca. :roll: Pituś zasługuje na najlepszy dom. Oj ciężko Ci będzie go oddać, ciężko. Pituś rozrabiaka, gdzie on będzie miał tak dobrze jak u Ciebie? :evil_lol: Super domku gdzie jesteś? Quote
lewkonia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Domek z ogrodem poszukiwany. Buda i kojec wykluczone, bo Pituś to subtelny młodzieniec.:lol: Quote
MichalMi Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 halo, halo- Pituś cały czas czeka na dom z ogrodem! Quote
lewkonia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Pituś najpiękniejszy sczeniaczek ONka na dogo Quote
Recommended Posts