mila_2 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 oki, powiem tak - pracuję w firmie transportowej - moja firma wozi towary po całej Europie (najczęściej: Niemcy, Anglia, Holandia, Francja, Hiszpania, Czechy, Litwa, Łotwa, Estonia, Ukraina, Rosja). Mamy jednak kontrahentów na całym świcie łacznie z Chinami, Singapurem, Japonią, Australią. Jeśli będą potrzebne jakieś leki czy inne rzeczy niedostępne w Polsce proszę dać znać, może uda się coś załatwić. btw. W najbliższym czasie moi koledzy będą w Czechach oraz Niemczech i Anglii - tak tylko informuję btw. 1 w sumie już są w Niemczech;) Quote
al-ka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Może warto byłoby na przyszłość pomyśleć o zgromadzeniu deficytowych leków i utworzyć coś w rodzaju "Banku Leków"? Quote
Guest Kamcia_14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Nie możemy go zawieźć ON ma takie ufne spojrzenie ON ma takie ufne spojrzenie... Quote
bunia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Serdecznie dziękuję wszystkim za oferowaną pomoc :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję,że Pitusiowi nie zabraknie leku. Irmo kciuki trzymamy nawet Pituś :evil_lol: Mały czuje się dobrze i gdyby nie ten kaszel i wycierany bez przerwy przeze mnie nos nikt nie uwierzył by ,że on jest tak poważnie chory. Oto zdjęcia z dzisiejszego porannego spacerku/przepraszam,za jakość/ :oops::oops::oops: Quote
irma Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 lek już kupiony zaordynowałam 4 opakowania w ampułkach i 4 opakowania w tabletkach (jak do mnie zadzwonili to zupełnie zgłupiałam ile i jakie) teraz czekam na przywiezienie Quote
bunia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 BARDZO DZIĘKUJEMY CIOCIU IRMO :loveu::loveu::loveu: Nosówce mówimy zdecydowanie precz i dalej leczymy małego Pitusia:lol: Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Super wieści. :cool2: A Pituś jest śliczny.:loveu: Quote
GoniaP Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 al-ka napisał(a):Może warto byłoby na przyszłość pomyśleć o zgromadzeniu deficytowych leków i utworzyć coś w rodzaju "Banku Leków"? Jak najbardziej popieram. W razie zauważenia pierwszych symptomów choroby, surowice należy podawać natychmiast - czyli wtedy, kiedy najczęściej leku niet! Quote
bunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Witamy znaczy ja i Pituś stróżujący :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Na podwórku nikt do mnie podejść nie może,a dokładniej żaden mężczyzna :lol: Wróg odstraszony :cool3: Szkoda,ze nie widzieliście jak on się jeżył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz śpi sobie w posłanku słodki jak cukierek :loveu: Quote
Kar0la Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Fajnie, że chłopka zdrowieje. :loveu: To prawdziwy pies obronny. :cool2: Quote
akucha Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dziewczyny, napiszcie nazwę leku. Mam znajomych, którzy jeżdżą na Ukrainę, mieszkam w strefie przygranicznej (z Obwódem Kaliningradzkim), może uda się złapać kontakt z osobami, które jeżdżą na handel, może z Rosjanami. Warto byłoby zebrać trochę tego leku, jeśli jest taki skuteczny, co myślicie? Quote
bunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 akucha bardzo dziękuję za oferowaną pomoc :lol: Dziękuję wszystkim dogomaniakom za tak ogromne zaangażowanie w ratowanie życia Pitusia.:lol: Postaram się na bieżąco informować o jego samopoczuciu. Musi się udać;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Zgadzam cie z pewnościaą Mam pytanie a co z Pitusiem ?? Czy mu sie polepszyło Oby TAK Quote
GoniaP Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No piszcie co i jak. Jaki lek potrzebny? Co z Pitusiem? Quote
bunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dziewczyny poranne zdjęcia są stronę wczesniej :lol: Póki co Pituś czuje się nieźle tylko ten kaszel nie ustepuje:shake: Rośniemy zdrowo. Zresztą same zobaczcie. Nowe posłanko trzeba kupić Pituś po tygodniu już się nie mieści:crazyeye: Quote
Maupa4 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No to zaraz zamiast Pitusia będzie PIT ... :) Quote
irma Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 mały szczeniaczek ? :crazyeye: hmmmmmmmmmmmm .... Quote
bunia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No własnie dlatego nam leku brakowało:evil_lol: Poza tym Pituś zdradził mi,że chce być psem KSIĘGOWEGO :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Stąd właśnie to imię :lol: Quote
GoniaP Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No to szukamy ksiegowego dla Pit'a:evil_lol: A lekarstwo już nie potrzebne? Quote
irma Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 bunia napisał(a): Poza tym Pituś zdradził mi,że chce być psem KSIĘGOWEGO :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Stąd właśnie to imię :lol: księgowego ? a może księgowej ? rany jak dobrze, że nie doradcy podatkowego ... Quote
Recommended Posts