Patkant Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Śledzę wszystkie poza Twoją bo sie gdzieś gubi na 11 stronie :evil_lol: Ale postaram się zaglądać regularnie ;) Osz Ty wredna :mad::mad: Quote
my_baby Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Patkant'] Psi galop pośród zarośli: :wink: z patyczkiem: Dwie najpiękniejsze rasy świata:loveu: :loveu: Quote
klepcia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dawno mnie tu nie było ... Prosze o wybaczenie .... Chciałam sie przy okazji pochwalić ze siotrzenica Ikusi zdobyła srebny medal na wystawie światowej w Poznaniu :lol: Zapraszam do galerii - http://nelice.ovh.org Quote
Patkant Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='klepcia']Dawno mnie tu nie było ... Prosze o wybaczenie .... Chciałam sie przy okazji pochwalić ze siotrzenica Ikusi zdobyła srebny medal na wystawie światowej w Poznaniu :lol: Zapraszam do galerii - http://nelice.ovh.org Klepcia jestem pod wrażeniem :loveu: wyściskaj ode mnie swoją psineczke! świetnie się spisała na wystawie!! :loveu::loveu::loveu: my_baby oj zgadzam się z Tobą w 100%. Goldenki i gordonki są przecudowne ;) Przy okazji dziękujemy za odwiedziny. :) Klepcia przy okazji mam pytanko. Zaglądnęłam do Twojej galerii i przeglądałam zdjęcia seterów z wystawy w Poznaniu. Powiedz mi - czy Ty może znasz jakieś sposoby na to, aby seterek miał dłuższą sierść? Jakieś tabletki się podaje? Moja Ika ma 4 lata a długość jej sierści jest daleka od np. tego psa: http://nelice.ovh.org/photos/world_dog_show_2006/image11_d.jpg Quote
klepcia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Patkant']K Powiedz mi - czy Ty może znasz jakieś sposoby na to, aby seterek miał dłuższą sierść? Jakieś tabletki się podaje? Moja Ika ma 4 lata a długość jej sierści jest daleka od np. tego psa: http://nelice.ovh.org/photos/world_dog_show_2006/image11_d.jpg My z rodzicami sie smiejemy ze ci ludzie im odważniki przyczepiają :lol: Ale tak na serio to nie ma takiego sposobu. Te wszystkie psy z długim włosem sa z zagranicznych hodowli, nietsety polskie gordony ze swoja krotka siercia kiepsko wypadały w konkurancji np z psami z niemiec. To jest kwestia tylko i wylacznie genów. Quote
Patkant Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 "im odważniki przyczepiają" - :evil_lol::evil_lol: Normalnie jak patrze na te zdjecia zagranicznych seterów to az mi brakuje słów. :shake: Ale właściwie do szczescia mi długi 'włos' Iki nie potrzebny. Ona wystarczająco kochana jest :razz::razz: - i mysle, ze Ty podzielasz moje zdanie co do Twojej psiny. :p Zaraz ide na spacerek z Ikuśką. Jeśli nie zapomnę (:roll:) to zabiorę aparat i popstrykam coś. :diabloti: Quote
klepcia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Patkant napisał(a): Zaraz ide na spacerek z Ikuśką. Jeśli nie zapomnę (:roll:) to zabiorę aparat i popstrykam coś. :diabloti: A my własnie orgaznizujemy na niedziele seterowy spacer :D Szykuje sie ladna pogoda wiec trzeba dac osttanio szanse psa by sie wyszalaly w seterowym towarzystwie. Obiecuje zdjecia :D Quote
Patkant Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 klepcia napisał(a):A my własnie orgaznizujemy na niedziele seterowy spacer :D Szykuje sie ladna pogoda wiec trzeba dac osttanio szanse psa by sie wyszalaly w seterowym towarzystwie. Obiecuje zdjecia :D Ooo :cool3: No to ja ze zniecierpliwieniem czekam na zdjęcia :diabloti: Wczoraj aparatu nie wzielam (poszlam z psem ok. 17 to już wlasciwie ciemno bylo na robienie zdjec). Ale zaraz ide znowu, więc teraz już aparat zabiore :p Quote
Bonsai Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Siostra, gdzie te foty? :mad::mad::mad: Będę gryźć. :diabloti: :) Quote
klepcia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Patkant']Ooo :cool3: No to ja ze zniecierpliwieniem czekam na zdjęcia :diabloti: My też czekamy :mad::mad::mad::mad::mad: Ale ktoś tu sie leni :mad::mad::mad: Zdjecia z wczoranszego seterkowego spaceru http://nelice.ovh.org/choszczowka_2006.php Quote
Patkant Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 No niestety... mam tylko 3 marne zdjęcia. Aparat mi się wyładował na spacerze... :shake::shake: Moge je wrzucic :diabloti: (choć to zadna radosc dla oczu). Klepcia - macie cudowne tereny na spacery z seterami :loveu: i w ogole... cudowna gromadka sweterków :loveu::loveu: Lece teraz na przygotowanie do olimpiady z j.polskiego. A jutro o godz. 10 rano cała dogomania trzyma kciuki za Patke! :diabloti: Quote
klepcia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Patkant napisał(a): Klepcia - macie cudowne tereny na spacery z seterami :loveu: i w ogole... cudowna gromadka sweterków :loveu::loveu: Ponad godzinę wczoraj jechałam na drugi koniec Warszawy żeby się tam dostać, ale było warto :lol::lol::lol: Powodzenia jutro, trzymamy mocno z Nelisa kciuki :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Patka, pewnie, że będziemy tryzmać :) Ale za to za mnie w piątek o 9:30 bo mam konkurs recytatorski z angielskiego :cool3: I czekam na fotki ;) Klepcia, śliczne zdjęcia! Quote
Patkant Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Niestety... jak się okazuje, moja mama usunęła wszystkie zdjęcia z aparatu, czyli również te ze spaceru. :roll: No nic... Wybiorę się może jutro i popstrykam nowe. :diabloti: W zamian za to wrzucam kilka zdjęć moich dwóch Futer :cool3: Olimpiada się odbyła. Jak mi poszło? Okaże się za kilka dni... Je temat brzmiał: "kochamy nasze wady narodowe" - czy jakos tak. Ogólnie rzecz biorąc temat nieciekawy. Najgorsze zadanie (z którym miałam problemy) brzmiało: "Wypisz i uzasadnij kontarst z jakim można spotkać się czytając utwory Leca, Różewicza, ... zaistniałe wśród Polaków żyjących i pracujacych w uwczesnych latach. Zaznacz ich mitologiczny stosunek do swiata." - czy cos podobnego. Normalnie siedziałam i patrzyłam w to (zostawiłam sobie to na koniec - co było moim błedem bo po krótszych fomach wypowiedzi, po wszystkich zadaniach zwiazanych z interpretacją wierszy, po rozprawce i liście nie mialam juz siły aby myslec :shake:). Niedługo wyniki. Ulala... :diabloti: A zaraz lece na "diabeł ubiera sie u Prady". Wróce to powiem czy film jest warty oglądnięcia. :razz: Quote
Bonsai Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A ja miałam zwykłą, najzwyklejszą pracę klasową z historii... miałam do napisania nazwę XV-wiecznego chleba, datę życia królowej Jadwigi (pomińmy fakt, że nie wiadomo kiedy dokładnie się urodziła - w tych czasach nie spisywano nigdzie dat urodzenia córek, nawet z królewskich rodzin...), a w dodatku zrobiłam tak beznadziejnie głupi błąd i unię realną z litwą zapisałam jako 11 lipca 1596, a nie tak jka powinno być - 1 lipca 1569... Buuuu!!! Umieram. :( :( :( Quote
Bonsai Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Wybacz , że zaśmiecam Ci temat Patka, ale musiałam się gdzieś wyżalić (jak na razie moje użalania musieli znieść: Kasia, Robert, mama, tata, brat, ludzie na przytanku, pies, królik...) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 To co Wy piszecie to jak czarna magia :-o Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Oddała dziś sprawdzian... dostałam 4 :/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Bonsai napisał(a):Oddała dziś sprawdzian... dostałam 4 :/ To nie tak źle ;) zawsze mogło być gorzej siostra :* Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ale ja chciałam lepiej.... Za rok zdaję z tego maturę, a na chwilę obecną mam lepsze oceny z innych przemdiotów. :/ Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 P.S. Nie, nie Patka , wydaje Ci się, my Ci wcaaale galerii nie zaśmiecamy. :D :evil_lol: Quote
Patkant Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Oj tam sie Ola przejmujesz - mozesz zasmiecac. ;););) 4 to przeciez dobra ocena! Nie marudz :* a co do matury to jeszcze bedziesz miala czas zeby sie wszystkiego dokladnie pouczyc :diabloti: A ja jutro bede miala wyniki z olimpiady z polskiego. :shake: Strach sie bac. Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Patkuś, na pewno wygrałaś!!!! Wierzę w Ciebie, ja mam mądre Siostry! ...za to siostry mają głupią starszą siostrę.... :P 4 to zła ocena i już! Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 I w ogóle - straaaaaaaaaaasznie się za Toba steśkniłam Siostra. :) Dawno nie gadałyśmy. Mamy sporo do nadrobienia. :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No dokładnie... Patka co tak ostatnio zamilkłaś? Z Olą to od czasu do czasu ponarzekamy sobie na pw (ah gdzie się podziały te czasy, gdzie rozmowy na gg były codziennością :placz:), a Ty to już wogóle zniknęłaś gdzieś :( I jak wyniki? Ja za to 3 miejsce z historii mp3 dostałam :cool3: Quote
Recommended Posts