Jump to content
Dogomania

Startujemy. Galeria Ikuśki - setera szkockiego (gordona)

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Śledzę wszystkie poza Twoją bo sie gdzieś gubi na 11 stronie :evil_lol: Ale postaram się zaglądać regularnie ;)

Osz Ty wredna :mad::mad:

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='klepcia']Dawno mnie tu nie było ... Prosze o wybaczenie ....
Chciałam sie przy okazji pochwalić ze siotrzenica Ikusi zdobyła srebny medal na wystawie światowej w Poznaniu :lol: Zapraszam do galerii - http://nelice.ovh.org
Klepcia jestem pod wrażeniem :loveu: wyściskaj ode mnie swoją psineczke! świetnie się spisała na wystawie!! :loveu::loveu::loveu:

my_baby oj zgadzam się z Tobą w 100%. Goldenki i gordonki są przecudowne ;) Przy okazji dziękujemy za odwiedziny. :)

Klepcia przy okazji mam pytanko. Zaglądnęłam do Twojej galerii i przeglądałam zdjęcia seterów z wystawy w Poznaniu.

Powiedz mi - czy Ty może znasz jakieś sposoby na to, aby seterek miał dłuższą sierść? Jakieś tabletki się podaje? Moja Ika ma 4 lata a długość jej sierści jest daleka od np. tego psa: http://nelice.ovh.org/photos/world_dog_show_2006/image11_d.jpg

Posted

[quote name='Patkant']K

Powiedz mi - czy Ty może znasz jakieś sposoby na to, aby seterek miał dłuższą sierść? Jakieś tabletki się podaje? Moja Ika ma 4 lata a długość jej sierści jest daleka od np. tego psa: http://nelice.ovh.org/photos/world_dog_show_2006/image11_d.jpg

My z rodzicami sie smiejemy ze ci ludzie im odważniki przyczepiają :lol: Ale tak na serio to nie ma takiego sposobu. Te wszystkie psy z długim włosem sa z zagranicznych hodowli, nietsety polskie gordony ze swoja krotka siercia kiepsko wypadały w konkurancji np z psami z niemiec. To jest kwestia tylko i wylacznie genów.

Posted

"im odważniki przyczepiają" - :evil_lol::evil_lol:

Normalnie jak patrze na te zdjecia zagranicznych seterów to az mi brakuje słów. :shake:

Ale właściwie do szczescia mi długi 'włos' Iki nie potrzebny. Ona wystarczająco kochana jest :razz::razz: - i mysle, ze Ty podzielasz moje zdanie co do Twojej psiny. :p

Zaraz ide na spacerek z Ikuśką. Jeśli nie zapomnę (:roll:) to zabiorę aparat i popstrykam coś. :diabloti:

Posted

Patkant napisał(a):

Zaraz ide na spacerek z Ikuśką. Jeśli nie zapomnę (:roll:) to zabiorę aparat i popstrykam coś. :diabloti:

A my własnie orgaznizujemy na niedziele seterowy spacer :D Szykuje sie ladna pogoda wiec trzeba dac osttanio szanse psa by sie wyszalaly w seterowym towarzystwie. Obiecuje zdjecia :D

Posted

klepcia napisał(a):
A my własnie orgaznizujemy na niedziele seterowy spacer :D Szykuje sie ladna pogoda wiec trzeba dac osttanio szanse psa by sie wyszalaly w seterowym towarzystwie. Obiecuje zdjecia :D

Ooo :cool3: No to ja ze zniecierpliwieniem czekam na zdjęcia :diabloti:

Wczoraj aparatu nie wzielam (poszlam z psem ok. 17 to już wlasciwie ciemno bylo na robienie zdjec). Ale zaraz ide znowu, więc teraz już aparat zabiore :p

Posted

No niestety... mam tylko 3 marne zdjęcia. Aparat mi się wyładował na spacerze... :shake::shake:

Moge je wrzucic :diabloti: (choć to zadna radosc dla oczu).

Klepcia - macie cudowne tereny na spacery z seterami :loveu: i w ogole... cudowna gromadka sweterków :loveu::loveu:

Lece teraz na przygotowanie do olimpiady z j.polskiego.
A jutro o godz. 10 rano cała dogomania trzyma kciuki za Patke! :diabloti:

Posted

Patkant napisał(a):

Klepcia - macie cudowne tereny na spacery z seterami :loveu: i w ogole... cudowna gromadka sweterków :loveu::loveu:

Ponad godzinę wczoraj jechałam na drugi koniec Warszawy żeby się tam dostać, ale było warto :lol::lol::lol:

Powodzenia jutro, trzymamy mocno z Nelisa kciuki :lol:

Posted

Niestety... jak się okazuje, moja mama usunęła wszystkie zdjęcia z aparatu, czyli również te ze spaceru. :roll: No nic... Wybiorę się może jutro i popstrykam nowe. :diabloti:

W zamian za to wrzucam kilka zdjęć moich dwóch Futer :cool3:

Olimpiada się odbyła. Jak mi poszło? Okaże się za kilka dni... Je temat brzmiał: "kochamy nasze wady narodowe" - czy jakos tak. Ogólnie rzecz biorąc temat nieciekawy.

Najgorsze zadanie (z którym miałam problemy) brzmiało: "Wypisz i uzasadnij kontarst z jakim można spotkać się czytając utwory Leca, Różewicza, ... zaistniałe wśród Polaków żyjących i pracujacych w uwczesnych latach. Zaznacz ich mitologiczny stosunek do swiata." - czy cos podobnego. Normalnie siedziałam i patrzyłam w to (zostawiłam sobie to na koniec - co było moim błedem bo po krótszych fomach wypowiedzi, po wszystkich zadaniach zwiazanych z interpretacją wierszy, po rozprawce i liście nie mialam juz siły aby myslec :shake:).

Niedługo wyniki. Ulala... :diabloti:

A zaraz lece na "diabeł ubiera sie u Prady". Wróce to powiem czy film jest warty oglądnięcia. :razz:

Posted

A ja miałam zwykłą, najzwyklejszą pracę klasową z historii... miałam do napisania nazwę XV-wiecznego chleba, datę życia królowej Jadwigi (pomińmy fakt, że nie wiadomo kiedy dokładnie się urodziła - w tych czasach nie spisywano nigdzie dat urodzenia córek, nawet z królewskich rodzin...), a w dodatku zrobiłam tak beznadziejnie głupi błąd i unię realną z litwą zapisałam jako 11 lipca 1596, a nie tak jka powinno być - 1 lipca 1569...
Buuuu!!! Umieram. :( :( :(

Posted

Wybacz , że zaśmiecam Ci temat Patka, ale musiałam się gdzieś wyżalić (jak na razie moje użalania musieli znieść: Kasia, Robert, mama, tata, brat, ludzie na przytanku, pies, królik...)

Posted

Oj tam sie Ola przejmujesz - mozesz zasmiecac. ;););)

4 to przeciez dobra ocena! Nie marudz :* a co do matury to jeszcze bedziesz miala czas zeby sie wszystkiego dokladnie pouczyc :diabloti:

A ja jutro bede miala wyniki z olimpiady z polskiego. :shake: Strach sie bac.

Posted

No dokładnie... Patka co tak ostatnio zamilkłaś? Z Olą to od czasu do czasu ponarzekamy sobie na pw (ah gdzie się podziały te czasy, gdzie rozmowy na gg były codziennością :placz:), a Ty to już wogóle zniknęłaś gdzieś :(

I jak wyniki?
Ja za to 3 miejsce z historii mp3 dostałam :cool3: