pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 "Patkant" napisał(a):ylko zjem zapiekanke (tj. wsadzę ją do piekarnika i później zjem :multi::razz::razz:) To sobie poczekam :diabloti: Ale smacznego w każdym razie :razz: Jak tam wogóle zdrówko i humorek? Mi nawala ogólnie cały net, a gg to już wogóle umarło godzinę temu :/ Quote
Patkant Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Zdrówko - bardzo dobrze :) a humorek mi dzisiaj Ł. poprawiał :evil_lol::evil_lol: Ogólnie syćko piknie :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 "Patkant" napisał(a):a humorek mi dzisiaj Ł. poprawiał :evil_lol::evil_lol: Nie wnikam w szczegóły :razz: Wklejaj tu szybko jakieś zdjęcia Ikulca bo tylko wierni wielbiciele z Bielska tu zaglądać będą :evil_lol: Quote
Patkant Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Kochana fotek nie wrzuce, bo ładowarki nie mam a aparat 'siadł'. Ale postaram się coś załatwić... :diabloti: A u Ciebie jak tam?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ja żyję po staremu chodź dzisiaj okropnie pożarłam się z pewnym dragonem, który powinien dostać raczej miano zdechłej jaszczurki lub padalca :angryy: Czekam na fotki :) Quote
Patkant Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Później zrobie jakieś bo teraz oczekuje na Ł. Aaa.. i znalazłam już ładowarke do baterii - oczywiscie wszystko juz się ładuje:diabloti: więc do wieczora myślę, że wstawie noooooooweeeee fotki :D a właśnie... cóż takiego zrobił dragon zwany dalej jaszczurką/padalcem? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 "Patkant" napisał(a):więc do wieczora myślę, że wstawie noooooooweeeee fotki :-D Yeah będą nowe fotki :multi::multi::multi: A padalec poprostu udaje twardziela, który pokazuje całemu światu, że umie mnie zgnoić i zrównać z błotem. Ale ja się nie dam :diabloti: Kontakt chwilowo urwany, decyzja obu stron. Quote
Patkant Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 O !! Wredny padalec! Na stos z nim! :mad::mad: Niech no ja tylko przyjade do BB... :mad::mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 "Patkant" napisał(a):Niech no ja tylko przyjade do BB... :mad: To kiedy przyjeżdzasz? :diabloti: Quote
Patkant Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 A kiedy mnie zapraszasz?? :diabloti: Przyjde i ja juz sie tam zajme tym padalcem :mad::mad::mad: Jak prosiłaś... :p:p narazie więcej nie wstawie bo Imageshack sie zacina :angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Możesz przyjeżdżać od poniedziałku :diabloti: Ale boska Ikusia !!! Ten pies jest przecież wiecznie uśmiechnięty :) :) :) Poza imageshakiem masz jeszcze mfoto i fotosika :p Quote
Vectra Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 fotosik też strajkuje :angryy::angryy::angryy: tu fajnie wyszła - radosny pycho :loveu::loveu: Quote
Patkant Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Justa - w pon. o 8.00 wsiadam w autobus :razz::razz: co Ty na to? :evil_lol::evil_lol: Ooo Vectra :multi::multi:Witaj :p Fotki: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Patka zmniejsz fotki do 500px bo się modzi doczepią ;) Ika na tych fotkach to istne oblicze niewinności - jakby skóre zdjął z właścicielki :evil_lol: Co do przyjazdu to jestem za :p Quote
Patkant Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 40 minut trwało zmiejszanie tych fotek... :mad::mad: no to do zobaczenia ;) radze posprzątać w pokoju :diabloti::diabloti: Quote
nomu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Patkant'] Jaka łapeczka :loveu: Quote
Patkant Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 nomu napisał(a):Jaka łapeczka :loveu: Taka seterkowa :loveu: Quote
Patkant Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Nowe, całkiem świeże fotki: Z serii "ałć coś mnie swędzi": Myślę, że jak narazie wystarczy :cool3::cool3: Quote
nomu Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Narazie wystarczy, ale nie na długo :P Mhhh ten zapach świerzych foteczek z Ikusią :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Przecież ja kocham to psisko :loveu::loveu::loveu: Quote
Patkant Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Przecież ja kocham to psisko :loveu::loveu::loveu: Spróbowałabyś tylko napisac coś innego :mad::mad::mad::diabloti::diabloti: Jutro idę z Ł., moim psiakiem i Jego psem (goldenem - Hektorem) na spacer, więc wezmę aparat ( o ile nie zapomnę... :oops:) i myślę, że wieczorkiem wrzucę jakieś fotki ze spotkania dwóch zaprzyjaźnionych psiaków :cool3::cool3::cool3: Quote
BBeta Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ooo... Sweter, tzn. seter. Ładniutki :loveu: Quote
Patkant Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='BBeta']Ooo... Sweter, tzn. seter. Ładniutki :loveu: Ach :diabloti: Dziękujemy bardzo :cool3: Oto (spóźnione) zdjęcia ze spaceru: Uff... jestem w szoku, że tak dobrze Imageshack działa :eek2: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 oooo nareszcie dużo fotków :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: coś dawno mnie tu nie było :oops: :grins::grins: Quote
Patkant Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Mnie tez dawno u Ciebie nie było :evil_lol::evil_lol: ale już to nadrobiłam (czyt. przeczytałam ponad 100 postów) :mad: Jestem pod wrażeniem, Twoich planów co do kupna 4 psiaka :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts