Patkant Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='Bonsai']A mogę jeszcze ja kopnąć? :D :diabloti: :cool3: A bedzie bolalo? :evil_lol::evil_lol: Światowej w Poznaniu? :) Hm... a co żeś się Ty jej tak uczepiła, co? :evil_lol::cool3::cool3: Ah, tu tyle pięknych psów jest, że mojej małej kruszynki nikt by tu nie zauważył. :) No wiesz?! Jak możesz!? :shake::mad::mad: Zapraszam do podziwiania jej na żywo, jak tylko mnie odwiedzisz wreszice (wyżej wspomniana okolicznośc ;D ) No wiesz... ja tam nie wiem czy jechac:diabloti: bo jak mi w\w kopniaka zasadzisz, to co?:evil_lol::evil_lol: Właśnie wybiło pierwsze 100 postów w mojej galerii :razz::diabloti: Quote
klepcia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Patkant napisał(a): no moze na jakiejs wystawie sie zobaczymy :diabloti: A wybierasz sie z Ikusia do Poznania?? My z Neliska na 100% i z tego co sie orietuje to Demisia (mama Nelice) i czesc rodziny sie takze wybiera, takze moze jakies rodzinne spotkanie ??:cool3: Quote
Patkant Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 klepcia napisał(a):[quote name='Patkant']Klepcia!:multi: Własnie przegladalam rodowod twojej psinki (ktory mozna ogladnac na Twojej stronie) i... okazalo się, ze ... moja Ika jest jakby ciocią Twojego seterka! Bo matka Twojego setera jest siostrą mojej Iki!:-o:-o Wow, faktycznie. Dogomania laczy zagubione rodziny :) Jeszcze nigdy nie mialysmy okazji poznac dalszej rodzinki :) Ale jak sie tak blizej przyjrzeć Ikusi to naprawde jest podobna do Demisi - swojej siostrzyczki. W najbliższa sobote jedziemy do Katowic na próby polowe, i na rodzinne spotkanie - bedzie mama i dwie siostrzyczki Neliski wiec porobie duzo zdjec zebys mogla porownac czy Ika jest podobna do siostry. A co do zakladania galerii Neliski na dogomani to sie na to nie zdecydowalam gdyz raczej skupiam sie na odzielnej stronei poswieconej Nelisce. Narazie strona jest w "przebudowie" ale niedlugo powrzucam duzo nowych zdjec takze zapraszam do regularnego odwiedzania:) oooo!! Świetnie!! Siostra Iki mieszka w Katowicach? A posiada ona moze jakas strone internetową? Kurcze... ale Wam fajnie :loveu::loveu: takie rodzinnie spotkanko! Musisz mi obiecać, że podrzucisz mi (choćby w tym temacie albo na maila) fotki ze spotkania!! :razz: klepcia napisał(a):A wybierasz sie z Ikusia do Poznania?? My z Neliska na 100% i z tego co sie orietuje to Demisia (mama Nelice) i czesc rodziny sie takze wybiera, takze moze jakies rodzinne spotkanie ??:cool3: tak, planuje sie wybrać :) ja mieszkam w Nowym targu (kolo Zakopanego) ale Bonsai (która tez sie wypowiada w tym temacie, jej posty mozesz zobaczyc wyzej ;) )zaporisla mnie do siebie (mieszka niedaleko Poznania) i wlasnie planuje pojechac :) byłoby SWIETNIE poznac Ciebie oraz wlascicieli innych spokrewnionych z Ika seterków :D Quote
Bonsai Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Patkant']A bedzie bolalo? :evil_lol::evil_lol: Zależy jak mi podpadniesz. :evil_lol: Właśnie wybiło pierwsze 100 postów w mojej galerii :razz::diabloti: :klacz::klacz::klacz: Brawa dla galerii Patki, w ktróej wybiła setka! :klacz::klacz::klacz: :drink1::drink1::drink1: Quote
Patkant Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='Bonsai']Zależy jak mi podpadniesz. :evil_lol: O kurcze:-o to moze ja jednak nie przyjade:shake: bo przeciez bede cała posiniaczona :evil_lol::evil_lol: :klacz::klacz::klacz: Brawa dla galerii Patki, w ktróej wybiła setka! :klacz::klacz::klacz: :drink1::drink1: Ach dziekuje, dziekuje :diabloti::diabloti: Trzeba to oblać :drink1::drink1::drink1::evil_lol::evil_lol: Quote
klepcia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Patkant'][quote name='klepcia'] oooo!! Świetnie!! Siostra Iki mieszka w Katowicach? A posiada ona moze jakas strone internetową? Kurcze... ale Wam fajnie :loveu::loveu: takie rodzinnie spotkanko! Musisz mi obiecać, że podrzucisz mi (choćby w tym temacie albo na maila) fotki ze spotkania!! :razz: tak, planuje sie wybrać :) ja mieszkam w Nowym targu (kolo Zakopanego) ale Bonsai (która tez sie wypowiada w tym temacie, jej posty mozesz zobaczyc wyzej ;) )zaporisla mnie do siebie (mieszka niedaleko Poznania) i wlasnie planuje pojechac :) byłoby SWIETNIE poznac Ciebie oraz wlascicieli innych spokrewnionych z Ika seterków :D Demisia mieszka dokładnie w Sosnowcu, niestety stronki nie ma, ale tutaj jest kilka linkow do jej zdjec na stronie Nelice, a jak chcesz to wiecej moge ci wyslac na maila. http://nelice.ovh.org/galeria/image1_m.jpg http://nelice.ovh.org/galeria/image41_m.jpg http://nelice.ovh.org/zdjecia/matka_m.jpg A zdjeciami z rodzinnego spotkania napewno sie pochwalimy :) Teraz to nie planujesz pojechac do Poznania tylko jedziesz obowiązkowo :) Quote
Patkant Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='klepcia'][quote name='Patkant'] Demisia mieszka dokładnie w Sosnowcu, niestety stronki nie ma, ale tutaj jest kilka linkow do jej zdjec na stronie Nelice, a jak chcesz to wiecej moge ci wyslac na maila. http://nelice.ovh.org/galeria/image1_m.jpg http://nelice.ovh.org/galeria/image41_m.jpg http://nelice.ovh.org/zdjecia/matka_m.jpg A zdjeciami z rodzinnego spotkania napewno sie pochwalimy :) Teraz to nie planujesz pojechac do Poznania tylko jedziesz obowiązkowo :) ooo bywałam czasem w Sosnowcu - szkoda, ze nie wiedziałam wczesniej, ze tam ona mieszka bo mogłybysmy sie spotkac... no ale coz:p jeszcze bedzie okazja ;) No i klamka zapadła. Bonsai będziesz zmuszona mnie przenocować przez te kilka dni u siebie :razz::razz: A własnie...klepcia Wy bedziecie przez wszystkie dni, czy tylko wtedy kiedy bedzie grupa 7? :p Quote
klepcia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Patkant napisał(a):[quote name='klepcia'] ooo bywałam czasem w Sosnowcu - szkoda, ze nie wiedziałam wczesniej, ze tam ona mieszka bo mogłybysmy sie spotkac... no ale coz:p jeszcze bedzie okazja ;) No i klamka zapadła. Bonsai będziesz zmuszona mnie przenocować przez te kilka dni u siebie :razz::razz: A własnie...klepcia Wy bedziecie przez wszystkie dni, czy tylko wtedy kiedy bedzie grupa 7? :p Spytam sie w sobote czy moge podac ci numer kontaktowy do Sosnowca, ale sadze ze nie bedzie problemu bo Ci Państwo sa chetni do wszelkich spotkan seterkowych a tym bardziej rodzinnych :) Z nami utrzymuja caly czas kontakt. No my niestety nie mamy gdzie nocowac takze bedziemy tylko w niedziele jak jest grupa 7 ale zostajemy do samego konca bo ja chce obejrzec wszystkie konkurencje finalowe, takze sie nawet super zlozylo ze to niedziela :) Quote
Patkant Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 klepcia napisał(a):[quote name='Patkant'] Spytam sie w sobote czy moge podac ci numer kontaktowy do Sosnowca, ale sadze ze nie bedzie problemu bo Ci Państwo sa chetni do wszelkich spotkan seterkowych a tym bardziej rodzinnych :) Z nami utrzymuja caly czas kontakt. No my niestety nie mamy gdzie nocowac takze bedziemy tylko w niedziele jak jest grupa 7 ale zostajemy do samego konca bo ja chce obejrzec wszystkie konkurencje finalowe, takze sie nawet super zlozylo ze to niedziela :) ja juz raczej do Sosnowca jechac nie bede (bo bywalam tam tylko dlatego ze moj tata grał w Oświecimiu a do Sosnowa z tamtad juz niedaleko), ale mysle ze na niejednych wystawach sie spotkamy :):razz: Jesli juz pojade na Światówke to na pewno nie ominę niedzieli - w koncu niecodziennie bedzie mozna sie napatrzec na setery z całego swiata :loveu: Quote
Vectra Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :mad::mad::mad: nie było mnie kilka godzin i tyle nagadane :mad::mad::mad: Quote
BeaC Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Hej gadacie gadacie.... a foty to gdzie?:angryy::angryy::angryy: Quote
misiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 To prawda...rozgadały się dziewczyny,zamiast fotki pieknej Ikuśki wstawiać :mad:. Quote
Patkant Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Vectra napisał(a)::mad::mad::mad: nie było mnie kilka godzin i tyle nagadane :mad::mad::mad: :lmaa::lmaa: zaniedbujesz nas... :mad: :mad: Nagadane bo rodzine odnaleźliśmy! :loveu::evil_lol::evil_lol: BeaC napisał(a):Hej gadacie gadacie.... a foty to gdzie? A foty to kilkanascie postów wcześniej :diabloti: misiaczek napisał(a):To prawda...rozgadały się dziewczyny,zamiast fotki pieknej Ikuśki wstawiać :mad:. Ale Wy słodzicie mojemu psu :mad: chyba się zamkne w sobie:shake: (o włascicielce to juz wszyscy zapomnieli:mad:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
misiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Patkant napisał(a): Ale Wy słodzicie mojemu psu :mad: chyba się zamkne w sobie:shake: (o włascicielce to juz wszyscy zapomnieli:mad:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zapomnieli,tylko nie wiedzą jak właścicielka wygląda,to i słodzić nie mogą ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Patkant Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 misiaczek napisał(a):Nie zapomnieli,tylko nie wiedzą jak właścicielka wygląda,to i słodzić nie mogą ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. To ja może zamilknę :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 misiaczek napisał(a):Nie zapomnieli,tylko nie wiedzą jak właścicielka wygląda,to i słodzić nie mogą ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Dobrze gadasz :diabloti: Patka dawaj swoją fotke :mad::mad::mad: Quote
Patkant Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Vectra napisał(a):Dobrze gadasz :diabloti: Patka dawaj swoją fotke :mad::mad::mad: Tiaaa... jasne... a później mi oświadzcycie, że dzięki mojej fotce Wasi znajomi w ufo uwierzyli :mad: Quote
Bonsai Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A ja mam sporawo fot Patkulca. Niech mi tylko Siostra podpadnie to coś wrzucę... ]:-> No, chyba, że zrobi to dobrowolnie... Ale wtedy stracę całą frajdę .... Quote
misiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Patkant napisał(a):To ja może zamilknę :evil_lol::evil_lol: Oooo...teraz to milczeć chce,a wcześniej to trajkotała jak najęta,zamiast fotki wklejać :mad:. Patkant napisał(a):Tiaaa... jasne... a później mi oświadzcycie, że dzięki mojej fotce Wasi znajomi w ufo uwierzyli :mad: Moi znajomi w UFO nie wierzą,więc śmiało wklejaj :lol:,bo Twoi znajomi zrobią to za Ciebie ;) :evil_lol:. Quote
Patkant Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Bonsai']A ja mam sporawo fot Patkulca. :evil_lol::evil_lol: Niech mi tylko Siostra podpadnie to coś wrzucę... ]:-> No, chyba, że zrobi to dobrowolnie... Ale wtedy stracę całą frajdę .... :mad: No kochana nie dam Ci tej przyjemnosci :diabloti::diabloti: Siostra ja tez mam dużo Twoich zdjęć... Jak mi tylko podpadniesz to dogomania i Ciebie pozna :diabloti::diabloti: (fotka z dawnyh czasów ale jest :D) Z Iką: Quote
misiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Patkant'] (fotka z dawnyh czasów ale jest :D) Z Iką: Oooo Patka zdecydowała się dobrowolnie wstawić swoją fotkę :). Teraz to możemy podziwiać i słodzić ;). Jaka ładna właścicielka ładnego gordonka :loveu::loveu::loveu:. Quote
Patkant Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 misiaczek napisał(a):Oooo Patka zdecydowała się dobrowolnie wstawić swoją fotkę :). Teraz to możemy podziwiać i słodzić ;). Jaka ładna właścicielka ładnego gordonka :loveu::loveu::loveu:. hahaha :evil_lol::evil_lol: coż za niezwykle wymuszony komplement :evil_lol::evil_lol: Misiaczek a może i swoją fotką sie podzielisz, hm? :razz: (no chyba, ze juz mozna ja gdzies ogladnac to 'ja fcem linka'!! :loveu:) Quote
Patkant Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Ojoj... :shake::shake: Ale tu cisza zapadła... :shake::shake: Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Patkant']Ojoj... :shake::shake: Ale tu cisza zapadła... :shake::shake: ja jestem:razz:Ale chce więcej zdjęć:lol: Quote
Recommended Posts