Patkant Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Jaki cudowny psiak:loveu::loveu::loveu: http://img.photobucket.com/albums/v238/agulek/Bardzik/P1000430.jpg w tym zdjęciu to sie po prostu zakochałam :loveu::loveu: W jakim wieku jest Twój s(w)eterek? :razz: Quote
BBeta Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Patkant, a gdzie jakieś nowe fotki Twojego seterka ?? Quote
Patkant Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 BBeta napisał(a):Patkant, a gdzie jakieś nowe fotki Twojego seterka ?? Kilka postów wyżej :diabloti::diabloti: Nie no... wrzuce jakieś później tylko pierwsze musze je stworzyc :razz::razz: Quote
BBeta Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Patkant napisał(a):Kilka postów wyżej :diabloti::diabloti: Nie no... wrzuce jakieś później tylko pierwsze musze je stworzyc :razz::razz: OK, to czekam. Powodzenia ;) Quote
Patkant Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Vectra napisał(a):Dzieńdoberek :loveu::loveu: Oooooo Vectra :loveu::loveu: dzieńdoberek! :loveu: Jak Ci mija dzień? Choć z tego co wiem to już się zbierasz do pracy :diabloti: Quote
Bonsai Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ktoś się nam tutaj obja.... FOTY!!!!! :mad: :mad: :mad: Quote
klepcia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Właśnie popieram, gdzie są nowe zdjęcia ?:>:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Patkant Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 agatek napisał(a):Witam! Nie byłam tu nigdy wcześniej i żałuje :p Śliczna psinka!!!Cudowny gordonek,nie ma to jak seterki prawda? Zapraszamy do naszej rudej-seterkowo-diabelskiej galeryjki :evil_lol: Dziekuje bardzo :) postaram sie niedlugo wrzucic jakies nowe fotki, ale poki co mam 'niedysponowany' aparat :evil_lol::evil_lol: Ide odwiedzic Twoja galerie, Agatek :) Quote
Patkant Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Psi galop pośród zarośli: :wink: z patyczkiem: A teraz z serii 'nowotarskie widoki': Quote
BBeta Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nareszcie nowe fotki, długo trzeba było na nie czekać ;] Ładne widoki i ogólnie ładne tereny no i psy ;) :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja już chyba gdzieś widziałam te fotki... :evil_lol: Justa & Gizmo powraca :p Quote
Patkant Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Juuuustaaa ... tfu, tfu. Piiinnczeeerkkaaa :p ... jak miło Cię znów zobaczyć na DGM. :evil_lol::evil_lol: Zaraz lece do Twojej galerii - liczę, że są tam jakieś nowe zdjęcia... :mad::mad: Quote
Bonsai Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja już chyba gdzieś widziałam te fotki... :evil_lol: Tak się składa, że ja też to już gdzieś widziałam... :evil_lol: Ale tak chyba jednej fotki mi tu brakuje, co nie Justuś? Tfu, Pinczerka. ;) NOWE FOTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Patkant Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Bonsai napisał(a):Tak się składa, że ja też to już gdzieś widziałam... :evil_lol: Ale tak chyba jednej fotki mi tu brakuje, co nie Justuś? Tfu, Pinczerka. ;) NOWE FOTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyżby chodziło Ci o fotke z owieczkami? :evil_lol::evil_lol: Nowych fotek narazie brak - zrobie jakies w weekend. Jak się z Ł. wybierzemy na dłuuugi spacer z naszymi futrzanymi bydlaczkami :cool3::cool3: A moze w koncu Ty bys otworzyla galerie swojej psiny lub psiaków ze schrona, co? :angryy: Quote
Vectra Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Hello dziewczynki :loveu: :loveu: Jak fajnie że znowu w komplecie was widze :multi: :multi: :multi: Quote
Patkant Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Cześć Vectra! My zawsze w komplecie - tylko nie zawsze wszystkie się pokazujemy na dgm. :eviltong: Ale tez sie cieszymy, że Cie w koncu widzimy!!! :multi::multi::multi: Quote
Bonsai Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Patkant napisał(a): A moze w koncu Ty bys otworzyla galerie swojej psiny lub psiaków ze schrona, co? :angryy: E tam, a kto by tam zaglądał, hmmm? :P Co do owieczek.... Nawet mnie nie wkurzaj. :] Baranie. ^^ Witaj Vectra! My teraz jesteśmy triem przenośnym, no i doszłyśmy do wniosku że wszędzie indziej lepiej nam. :razz: :razz: :razz: Miło znów Cię widzieć. :) Wyczorchaj zwierzaki! :) Quote
Patkant Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Bonsai napisał(a):E tam, a kto by tam zaglądał, hmmm? :P Co do owieczek.... Nawet mnie nie wkurzaj. :] Baranie. ^^ Witaj Vectra! My teraz jesteśmy triem przenośnym, no i doszłyśmy do wniosku że wszędzie indziej lepiej nam. :razz: :razz: :razz: Miło znów Cię widzieć. :) Wyczorchaj zwierzaki! :) ja Ci dam barana! per. Owieczko sie mozesz do mnie sprawdzac- jak już :evil_lol::evil_lol: Tia - my (trzy Siostry) wszędzie razem :loveu: JA BYM ZAGLĄDAŁA DO TEJ GALERII!!! JA JA JA!!! :mad::mad: Quote
Bonsai Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Patkant napisał(a): per. Owieczko sie mozesz do mnie sprawdzac- jak już :evil_lol::evil_lol: Ja Ci tam nie będę nic sprawdzać. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patkant Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ZWRACAĆ tam miało być. Ty niedomyśla kobieto :evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Tu też sobie spamujecie bez mojej wiedzy? Osz Wy mendy pospolite! :diabloti: Quote
Patkant Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 To Siostra musisz śledzić wszystkie galerie a nie tylko swoją, Ty egoistyczna kobieto. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Śledzę wszystkie poza Twoją bo sie gdzieś gubi na 11 stronie :evil_lol: Ale postaram się zaglądać regularnie ;) Quote
Recommended Posts