Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) tylne zęby są starte praktycznie do dziąseł, z przodu kły są w połowie swej długości, przednie małe ząbki w miarę. Dlatgeo niemozna ocenić jej po stanie zębów w żaden sposób.
Jeszcze coś o niej więcej będzie wiadomo po sterylce.
A Della je bez problemów:) Nawet kostkę sobie memła:)

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyniki Delli: podwyższony mocznik.
Norma do 50 -ona ma 75.
Wet proponuje ją przerzucić na 3-4 miesiące na karmę nerkową.
Rozmawiałam z Vena&vini - w przyszły weekend przywiezie worek royala.
Cena za hotel będzie na czas karmienia inna karmą obniżona do 300zł.
Kupa i wyniki w poniedziałek, nie dałam rady dziś.

Posted

Kupa czysta:) Nie ma robali:)
Jaki koszt badania, to dowiem sie jak będę , bo tylko chwilę przez tel z wetem rozmawiałam.

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUfzIcHV6oI/AAAAAAAAAwI/yDK6PSPcj6g/s512/dell1.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh5.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TUfzLbi8-WI/AAAAAAAAAwM/j8MeC-87zno/s512/del.JPG[/IMG]

Della coraz lepiej, zaczyna bawić się i wygłupiac- wczoraj wywaliła sie pierwszy raz na plecy aby brzuszek głaskać:) Rozdaje buziaki.
Łapki smaruję i niunia chodzi dużo łatwiej. Ogonek jest do wycięcia- ale myslę, że najlepiej będzie to zgolic podczas narkozy na spokojnie.

Posted

[quote name='ANETTTA']
piękna panienka bez kitusi lisiej :shake:[/QUOTE]

odrosnie :-P
moja przez dwa miesiące waliła do nogach łysym sznurem, niczym najprawdziwszy dog (bolało, oj bolało...)
A teraz majta prawdziwą bernardynią kitą :-)

Posted

[SIZE=5]z tego bazarku mamy 144 zł
to na jakies poł worka karmy jest

dziękujemy bardzo ...za pomoc :multi::multi::multi:
[/SIZE]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200940-srebro-bi%C5%BCuteria-lawa-wulkaniczna-malachit-na-pomoc-dla-DELLI-koniec-31stycze%C5%84[/url]

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Kupa czysta:) Nie ma robali:)
Jaki koszt badania, to dowiem sie jak będę , bo tylko chwilę przez tel z wetem rozmawiałam.

Della coraz lepiej, zaczyna bawić się i wygłupiac- wczoraj wywaliła sie pierwszy raz na plecy aby brzuszek głaskać:) Rozdaje buziaki.
Łapki smaruję i niunia chodzi dużo łatwiej. Ogonek jest do wycięcia- ale myslę, że najlepiej będzie to zgolic podczas narkozy na spokojnie.
Dellciu, ja myślę też o Tobie, w przyszłym tygodniu prześlę deklarowane pieniążki.Przesyłam buziaki i mizianka.

Posted

Potwierdźcie proszę, bo nie wiem, czy czegoś nie mylę: Delli nadal brakuje 90 zł stałych deklaracji, tak? Coś mi się kiedyś wyczytało, że już ma komplet, ale widzę, że chyba jednak nie. Czuję, że znów muszę poruszyć swoich znajomych, bo przecież nasza benka musi mieć zapewniony byt :-)

Posted

vena&vivi napisał(a):
Nie ruszaj znajomych :P Lida nie ruszaj, ona ma juz komplet -zmienię to. Tak jak mówie w pracy nic edytowac nie mogę -wszystko nadrobię w tym tygodniu.

Uff... to dobrze, bo się martwiłam

Posted

vena&vivi napisał(a):
Ze stałych deklaracji doszły do mnie :Lida, Kasia, Mirka, Robert - 100zł z czego Lida II m-c.Renata -25złJednorazowep.Alina - 20złp.Ewa -100złCoronaj -20zł

Robert też II miesiąc :-) Kasia z Mirką praktycznie też. W pierwszym miesiącu dały jedna 30 zł (Kasia), druga 20 zł (Mirka), ale od nich deklaracje co miesiąc będa niższe: Kasia 20 zł, Mirka 10 zł. Nie wiem, dlaczego wczesniejsza wpłata została zakwalifikowana jako jednorazowa? Ponieważ wszyscy razem pracujemy, to zbieram pieniądze od ludzi i wysyłam ze swojego konta. I tak: Robert 10 zł, Kasia 20 zł, Mirka 10 zł i ja 60 zł. Razem 100 zł Reasumująć: wszyscy zapłacili za styczeń (Kasia i Mirka o 10 zł więcej niż stale deklaracje - i tylko ta nadwyżka była jednorazowa) i za luty. Tak się rozpisałam, tylko kurcze, nie wiem, czy to zrozumiałe???

Posted

Wcześniej chyba na pw (postaram sie odnaleść) pisałaś, że wczesniejsze ich wpłaty to jednorazowe a od lutego będa stałe. NIe ma problemu przerzuce ich do stałych. Lida daj mi czas aż będę mogła to uzupełnić w 1 poście i wtedy sprawdzisz.

Posted

Po konsultacji z dr. Krawczykiem ustalono iż Della ma dostawać na razie ipakitynę na nerki, a z karmą poczekamy, bo jeżeli pomoże sam proszek to po co przepłacać;)
Kupiłam więc dziś ipakitynę - 37zł i za zaległe badanie kupy -10zł
Zostało mi +65zł

Przestań mi już pstrykać po oczach:)