Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ANETTTA']siedze i płacze :-(:-(:-(
kolejny bernardyn
http://www.dogomania.pl/threads/200514-WRAK-BERNARDYNA-skrajnie-wyg%C5%82odzony-i-wycie%C5%84czony-DZIE%C5%81O-CZ%C5%81OWIEKA-i-to-nie-biednego?p=16138524#post16138524

i kolejne nieszczęścia w drodze do nikąd ??/gdzie je lokować za i co ?????

jeden biega po polach w kielcach drugu po ulicy w łodzi :-(:-(:-(:-(

Faktycznie marmolada .............

Posted

Już mniej :-) Kasia, Mirka i Robert ode mnie z pracy zadeklarowali w sumie dodatkowo 40 zł, ja podwyższam swoją deklarację o 5 zł na szczęscie. Już zrobiłam stałe zlecenie z mojego konta :-) Damy radę. Na pewno uzbieramy na domek dla Delli :-)

Posted

vena&vivi napisał(a):
Lida czyli moge dopisac 50zł :0??

Co miesiąc będzie tak:
ja - 60 zł, Kasia J. - 20 zł, Mirka B. - 10 zł, Robert - 10 zł. Dziś od nas są deklaracje na 45 zł miesięcznie. W styczniu wpłaciłam 100 zł (ode mnie) i potraktuj to jako 50 zł za styczeń (moje) + 50 zł bonus (na leki czy inne potrzeby), bo od 1 lutego idzie stałe zlecenie. Czy jest to czytelne, co napisałam?

Posted

Sunia jest taka kochana:loveu: Cieszy się bardzo jak mnie widzi , całą dupka chodzi w prawo i lewo- ona cieszy się jak moja Milvunia- całym ciałem:p Rozdaje buziaki, jak sprzątam to zagląda mi przez ramię. Dzisiaj nawet trochę skakała jak się rozbawiła.

Posted

Coś w tych wpłatach jednorazowych jest źle policzone chyba. No bo liczę i liczę i wychodzi mi 250 zł -50 zł transport, to przecież 200 zł :-)