Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś allegro - zdolny?? Myślę, że możemy pełną parą Delcię ogłaszać:) powoli dochodzi do siebie - a jak domek się znajdzie zrobimy ponownie badania krwi aby zobaczyć co z mocznikiem, zważymy ją, wet Ani powie czy można ciachać :)

Myślałam aby jej wykupić na bazarku duży pakiet ogłoszeń - co Wy na to??
Ja niestety czasu mam mało i nie dam rady porobić:(

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aa czyli powoli zrobisz więcej :) ok to fajnie -kase zaoszczędzimy

To tylko do allegro kogoś szukamy

O zdjęcia trza sie ładnie uśniechnąc -Aniu zdjęcia w słoneczku :D taka pikna pogoda:P

Posted

WROCŁAW!_ NIE MAMY NAWET DNIA!_ 8 m-czny bernardyn może zniknąć w każdej chwili!

Przed momentem dostałam znowu telefon i choć na ogół staram się dość spokojnie podejść do uzyskiwanych tą drogą informacji, muszę przyznać, że histeria i determinacja kobiety przeraziła mnie!...histeria, przekleństwa,groźby i determinacja córki i płacz babci oraz wnuczki!

NA GWAŁT...NA JUŻ TRZEBA ZABIERAĆ 8 M-CZNEGO BERNARDYNA!

8 miesięczny bernardyn zagrożony wyrzuceniem...3 kobiety- babcia,córka i wnuczka w mieszkaniu prócz 3 innych psów mają jeszce 8 miesiecznego bernardyna... niestety wnuczka znosi psiaki, córka nie ma serca do zwierząt( a może przerosło ją życie?) i środków, wszystko spada na babcię! A w domu,prócz nastoletniej staruszki-suczki babci jest i onek, i sunia w cieczce, i benek podrastający!

http://www.dogomania.pl/threads/202979-WROC%C5%81AW!_-NIE-MAMY-NAWET-DNIA!_-8-m-czny-bernardyn-mo%C5%BCe-znikn%C4%85%C4%87-w-ka%C5%BCdej-chwili!?p=16381181#post16381181

Posted

delfy2000 napisał(a):
śliczna jest ta suczka. Ile ona ma latek i gdzie obecnie przebywa? nie bardzo jeszcze się poruszam po wątkach, ale zobaczyłam tego pieska. Jest śliczny i widać, ze ktoś o niego dba.

Della ma ok 3 lat, ale nie jestesmy tego na 100% określić ze względu na to co przeszła ma wyniszczony organizm./
W tej chwili sunia przebywa u mnie w hotelu koło Brodnicy/kujawsko-pomorskie.
Sunia nie dość ,że jest piękna, to ma jeszcze super charakter:)