Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vena&vivi napisał(a):
Aneta masz odpowiedz apropo edycji 1 postu?? Zrobie tam rozliczenie.

Uzupełniłam wpłaty - proszę sprawdzić czy wsio się zgadza:)post 7

nie mam jeszcze odp ...

a faktycznie fajnie by było jakbys przejeła ten watek

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje - nic robić bo nie musiałam bo Czarodziejka przeniosła rozliczenie :) dzięki
kochani nadal brakuje 90zł - jeśli ktoś może chwilke poświęcić proszę o pomoc w wysyłaniu pw

Posted

U nas wszystko ok, kupa bez zmian-tzn pół na pół:) Ale na razie trzeba poczekać jeszcze na efekty. Ona jest taka chudzinka...:( Kręgosłup i miednica na wierzchu, taka bida z niej...a przy tym ufna i wesoła. Pyszczek jej się śmieje sam, dupka chodzi z radości. Chodzi cały czas bardzo ostrożnie, no i nie oddala się ode mnie na więcej niz 4 metry. Bardzo dobrze czuje się w kojcu- bezpiecznie- wchodzi bez problemów, sama biegnie pierwsza jak jedzonko niosę.
Pazury wilcze są dodatkowo podwójne! Okropnie wyglądają. Ale do puki niunia nie przytyje z 10kg to nie ma mowy o jakiejkolwiek operacji.
Czy wiadomo ile ona wazyła jak trafiła do schronu?

Posted

Wiedziałam, że to dobra dziewucha - słuchajcie - jakiego domu szukamy?? Aniu jak sądzisz??Jesli trafi sie np. kojec ale z fajnymi ludzmi, spacerami, bieganiem po ogrodzie?? Czy bierzemy tylko pod uwage mieszkanie w domu??Dzwonie do schronu i pytam o wage :0

Posted

Ja uważam ,że jesli trafi się mądry dom z kojcem to nie widzę przeciwskazań-ale niech kojec bedzie takim miejscem do spania (ona bardzo lubi w budzie się wylegiwać) i ewentualnie zamykania gdy przyjdzie ktoś i się wystraszy:) Sunia powinna mieć kontakt z ludźmi, mieć swobodę. Ale to na razie moje zdanie po dwóch dniach- może się okaże za dwa tyg , że sunia to diabeł wcielony hehe...dlatego myslę iz trzeba poczekac chwilę z ogłoszeniami aby nie wprowadzić w błąd.

Posted

Nie ogłoszeń jeszcze nie -orientuje sie bo beńka nigdy nie wyadoptowałam więc sie orientuje :) To jak lubi bude to będe szukać - domu gdzie będzie miała na podwórku własna budę i jak tylko będzie chciała wyjdzie z domku sobie do niej :)

Posted

Chciałam zadeklarować na dziewczynkę na razie po 10 zł miesięcznie, jak będę mogła to wpłacę więcej. Tylko wysłać mogę dopiero po 27 stycznia, od razu za styczeń i luty.

Posted

Magolek napisał(a):
Chciałam zadeklarować na dziewczynkę na razie po 10 zł miesięcznie, jak będę mogła to wpłacę więcej. Tylko wysłać mogę dopiero po 27 stycznia, od razu za styczeń i luty.

Bardzo dziękuje :) z kaską nie śpieszno bo u Ani płaci się za przebyty miesiąc więc 1 wpłatę będe robić do 15 lutego - więc tak do 12 zeby mi wpłacić :)

Posted

Do ludzi jest super, do zwierzaków średnio:) ale to dokładnie wybadam za jakiś czas.
Co do wieku, to jestem prawie pewna ,że ona nie ma 8 lat. Zajrzałam jej dzisiaj dokładnie w paszczynę- zęby rzeczywiście pościerane i brzydkie, ale dziąsła zdrowe- żadnej paradontozy, wszystko trzyma się jak u ok 4 letniego psa. Mam więc nadzieję , że wygląd zębów spowodowany jest tym ,ze sunia jadła jakies okropne rzeczy- zresztą przy takiej niedowadze , to ona walczyła o przeżycie jedząc pewnie co znalazła i to długi czas.
W nastepnym tyg pojadę do weta , zobaczę co powie.

Posted

No zęby to może być skutek "jedzenia kamieni" więc wierze, że może mieć 4 latka:D ba trzymam Cię za słowo:cool3: Ja to czekam aż ze dwa tyg miną bo wtedy będzie można coś więcej powiedzieć i będzie to wiarygodne :p No i na wizyte bo wagi bede ciekawa.