ANETTTA Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 vena&vivi napisał(a):Aneta masz odpowiedz apropo edycji 1 postu?? Zrobie tam rozliczenie. Uzupełniłam wpłaty - proszę sprawdzić czy wsio się zgadza:)post 7 nie mam jeszcze odp ... a faktycznie fajnie by było jakbys przejeła ten watek Quote
Pliszka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Do góry maleńka! Dobrze, że już jesteś bezpieczna :) Quote
ANETTTA Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 zmiany wprowadzoneeeeeeee dziekuje Aniu do dzieła zmieniaj co chcesz i jak chcesz Quote
vena&vivi Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Dziękuje - nic robić bo nie musiałam bo Czarodziejka przeniosła rozliczenie :) dzięki kochani nadal brakuje 90zł - jeśli ktoś może chwilke poświęcić proszę o pomoc w wysyłaniu pw Quote
ANETTTA Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 juz tylko 90 zł ..................... potrzeba 9 osób po 10 zł potrzeba 18 osób po piątaku .. ;)pomózcie Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='ANETTTA']juz tylko 90 zł ..................... potrzeba 9 osób po 10 zł potrzeba 18 osób po piątaku .. ;)pomózcie Ode mnie jest na razie już 41 zdeklarowanych koniczynek, więc 41zł więcej :D Quote
vena&vivi Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Wiem ciotka jak nie uzbieramy to dołożymy ale takie wpłaty chciałam zachować na leczenie, strylkę bo w jej stanie mogą się baardzo przydać :( Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jak tylko uda nam się zebrać całą kwotę, trzeba zacząć zbierać od nowa. Tak aby jej nie zabrakło kasy. Quote
Szarotka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Przyszlam z watku hotelowego u Jamora. Quote
vena&vivi Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Szarotka napisał(a):Przyszlam z watku hotelowego u Jamora. Witamy u naszej dziewczynki. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 U nas wszystko ok, kupa bez zmian-tzn pół na pół:) Ale na razie trzeba poczekać jeszcze na efekty. Ona jest taka chudzinka...:( Kręgosłup i miednica na wierzchu, taka bida z niej...a przy tym ufna i wesoła. Pyszczek jej się śmieje sam, dupka chodzi z radości. Chodzi cały czas bardzo ostrożnie, no i nie oddala się ode mnie na więcej niz 4 metry. Bardzo dobrze czuje się w kojcu- bezpiecznie- wchodzi bez problemów, sama biegnie pierwsza jak jedzonko niosę. Pazury wilcze są dodatkowo podwójne! Okropnie wyglądają. Ale do puki niunia nie przytyje z 10kg to nie ma mowy o jakiejkolwiek operacji. Czy wiadomo ile ona wazyła jak trafiła do schronu? Quote
vena&vivi Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Wiedziałam, że to dobra dziewucha - słuchajcie - jakiego domu szukamy?? Aniu jak sądzisz??Jesli trafi sie np. kojec ale z fajnymi ludzmi, spacerami, bieganiem po ogrodzie?? Czy bierzemy tylko pod uwage mieszkanie w domu??Dzwonie do schronu i pytam o wage :0 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ja uważam ,że jesli trafi się mądry dom z kojcem to nie widzę przeciwskazań-ale niech kojec bedzie takim miejscem do spania (ona bardzo lubi w budzie się wylegiwać) i ewentualnie zamykania gdy przyjdzie ktoś i się wystraszy:) Sunia powinna mieć kontakt z ludźmi, mieć swobodę. Ale to na razie moje zdanie po dwóch dniach- może się okaże za dwa tyg , że sunia to diabeł wcielony hehe...dlatego myslę iz trzeba poczekac chwilę z ogłoszeniami aby nie wprowadzić w błąd. Quote
vena&vivi Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Nie ogłoszeń jeszcze nie -orientuje sie bo beńka nigdy nie wyadoptowałam więc sie orientuje :) To jak lubi bude to będe szukać - domu gdzie będzie miała na podwórku własna budę i jak tylko będzie chciała wyjdzie z domku sobie do niej :) Quote
vena&vivi Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 W schronisko ważono ja dwa razy:11.01.11 - 31,514.01.11 - 32,5Melduj nam o postępach wagowych :) Quote
ANETTTA Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 32 kg bernardyn matko kochana ok 20 niedowagi dobrze ze lubi bude dobrze ze lubi kojec lubi zwierzeta tak ...?? ludzi a dzieci ???? zwieksza to jej szanse na dom Quote
vena&vivi Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Mysle, że z czasem Ania ja posprawdza :) Dajmy jej czas aby doszła do siebie - bo często jak dupka odzywa to różki pokazuje -więc Della może nas w błąd wprowadzić. Quote
ANETTTA Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 masz racje czas ... a mnie intryguje ten wiek ....???/jeszcze Quote
vena&vivi Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Ania ma ją zabrac na kontrole i badana kału i krwi więc następny wet oceni :) Quote
Magolek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Chciałam zadeklarować na dziewczynkę na razie po 10 zł miesięcznie, jak będę mogła to wpłacę więcej. Tylko wysłać mogę dopiero po 27 stycznia, od razu za styczeń i luty. Quote
vena&vivi Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Magolek napisał(a):Chciałam zadeklarować na dziewczynkę na razie po 10 zł miesięcznie, jak będę mogła to wpłacę więcej. Tylko wysłać mogę dopiero po 27 stycznia, od razu za styczeń i luty. Bardzo dziękuje :) z kaską nie śpieszno bo u Ani płaci się za przebyty miesiąc więc 1 wpłatę będe robić do 15 lutego - więc tak do 12 zeby mi wpłacić :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Do ludzi jest super, do zwierzaków średnio:) ale to dokładnie wybadam za jakiś czas. Co do wieku, to jestem prawie pewna ,że ona nie ma 8 lat. Zajrzałam jej dzisiaj dokładnie w paszczynę- zęby rzeczywiście pościerane i brzydkie, ale dziąsła zdrowe- żadnej paradontozy, wszystko trzyma się jak u ok 4 letniego psa. Mam więc nadzieję , że wygląd zębów spowodowany jest tym ,ze sunia jadła jakies okropne rzeczy- zresztą przy takiej niedowadze , to ona walczyła o przeżycie jedząc pewnie co znalazła i to długi czas. W nastepnym tyg pojadę do weta , zobaczę co powie. Quote
vena&vivi Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 No zęby to może być skutek "jedzenia kamieni" więc wierze, że może mieć 4 latka:D ba trzymam Cię za słowo:cool3: Ja to czekam aż ze dwa tyg miną bo wtedy będzie można coś więcej powiedzieć i będzie to wiarygodne :p No i na wizyte bo wagi bede ciekawa. Quote
Recommended Posts