vena&vivi Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Bo każdy pies wierzy, że gdzieś na świecie - jest jego Przyjaciel - pan, tylko musi psa odnaleźć, przytulić do serca i zabrać do swojego domu na zawsze!..... Torun, suczysko... jak w tytule zagłodzona wycieczona przywieziona z łapanki .... jej stan jest kiepski. potrzeba pomoc !!!!!!!!! DT hotelik Della już w hotelu u Ani z Brodnicy jednak nadal brakuje funduszy kochani prosimy o najmniejsze deklaracje - musimy uzbierać 90zł te wielkopsy nie maja tyle szczęścia co te małe psinki pomóżmy jej .... Deklaracje stałe: aktualizacja 31.03. p.b - 50zł m-c(przez 6 m-c) wpłacone I,II,III,IV,V,VI m-c:loveu: p.Iwonka 100zł m-c - wpłacone I,II,III,IVm-c:loveu: ANETTTA 50ZŁ - wpłacone I, II,III,IVm-c:loveu: Lida 50, póżniej 60zł- wpłacone I,II, III,IV,V,VI,VII m-c:loveu::loveu: szafranekm 10zł - wpłacone _m-c I,II m-c:loveu: Ewa&Duffel 20zł - wpłacone I, II,III m-c:loveu: p.Renata 25zł - wpłącone 30zł I,II,III,IV,V m-c:loveu: Magolek 10zl p.Kasia.J 20zł - wpłacone I,II,III,IV,V,VI,VII m-c:loveu: p.Mirka.B 10zł - wpłacone I,II,III,IV,V,VI.VII m-c:loveu: p.Robert 10zł - wpłacone I, II,III,IVm,V,VI,VII-c:loveu: aldrumka 20zł - wpłacone I,II,III,IV,V,VIm-c:loveu: Basia.S 10zł - wpłacona I,II, III, IV m-c:loveu: vena&vivi 5zł - wpłacone I,II,III,IV m-c I miesiąc - wpłacone 380zł 16.02 - 400zł hotel - przelane II miesiąc - 390zł 16.03 - 400zł hotel - przelane III miesiąc - 380zł 19.04 - 400zł hotel - przelane Wpłaty jednorazowe maczekxp 50zł - wpłacone:multi: jogolcia@pdx 60zł - wpłacone:multi: Fiks 20zł - wpłacone:multi: memory 50zł - wpłacone:multi: Lida 50zł:multi: p.Kasia10zł:multi: p.Mirka 10zł:multi: p.Maciej 100zł:multi: p.Piotr 45zł:multi: p.Ewa 100zł:multi: Olga 10zł:multi: coronaaj 30zł:multi: bazarek Paulina_Mickey 70zł bazarek ANETTTA 150ZŁ bazarek plina 405zł razem: 1160 wydatki: 50zł transport wizyta u weta: 200zł (rozlicza Ania) hotel: 20zł hotel II: 10zł hotel III:20zł wet, sterylka, oczy, pazury, szczepienie:540zł zostało: 320zł Quote
ANETTTA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://nk.pl/profile/35442498/gallery/album/2/84 Quote
furciaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Wrzuce zdiecia na inny serwer bo widze ze strasznie popikslowalo. Dziewczynka w naprawde zlym stanie fizycznym, psychicznie tez chyba nie najlepiej ale pewnie oslabienie itd odgrywa duze znaczenie. Lagodna, bez problemu dala sie zapiac na smycz i wyprowadzic do zdiec. 15 bede w schronisku to postaram sie zajzec do niej i zobaczyc czy stan ulegl poprawie. Straszna bidula :( Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Zapisuję i wrzucę zaraz na naszą klasę. Dajmy jej jakieś robocze imię. Namiary na Ciebie Anetka? Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Suczka ma swój osobny folder na beniowej naszej klasie: http://nk.pl/profile/22508066/gallery/album/8 Założyć jej wydarzenie na FB? Quote
ANETTTA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Suczka ma swój osobny folder na beniowej naszej klasie: http://nk.pl/profile/22508066/gallery/album/8 Założyć jej wydarzenie na FB? pewnie ... Quote
ANETTTA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 vena&vivi napisał(a):byłyśmy w schronie foty porobić i kolega, który nią się zajmuje poprosił o pomoc aby ją zabrać. On sam uwielbia tą suke, walczy o jej zdrowie ale jak wiadomo w schronisku możliwości ograniczone. rozejrzyj sie prosze zajakims DT na miejcu Hoteliku a moze ktos za karme by ją wzioł Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Zrobione, rozsyłajcie dalej http://www.facebook.com/event.php?eid=176033442435399&num_event_invites=0#!/event.php?eid=176033442435399&index=1 Quote
vena&vivi Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Dziewczyny to ja ją r4eze3rwuje. I proszę jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć u suce, cokolwiek zapytać piszcie do mnie ja będe się wsio na bierząco dowiadywać. Nie chce aby do schronu dzwoniło multum osób. Jeśli chodzi o Dt to ja już swoje pozapychałam - fur już bierze od nas 2 psy, znajoma jedna wziela shar-peia, nastepna amstafkę -nic nie mam. Są dwa hotele ale żadnego nie polecam :( w obu miałam psy i oba odradzam. Wiem, że jedna z dogomaniaczek poleci hotel w Aleksandrowie ale ja tam jej nie zawiozę i nie oddam - przepraszam i zaufajcie mi. Fur to potwierdzi. Będe pytać ludzi - może coś się uda ale odkąd o niej wiem wszędzie wypytuje. Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 vena&vivi napisał(a):Dziewczyny to ja ją r4eze3rwuje. I proszę jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć u suce, cokolwiek zapytać piszcie do mnie ja będe się wsio na bierząco dowiadywać. Nie chce aby do schronu dzwoniło multum osób. Podaj swoje namiary, niech Aneta napisze w pierwszym poście, żeby kontaktować się z wolontariuszką, bo rzeczywiście jak każdy zacznie dzwonić i się dowiadywać to potem będzie zamieszanie. Quote
vena&vivi Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Można do mnie tu pisać, pw, tel. 508-272-825, gg: 32628257 Jak nie odbiorę napiszcie eske to bedę oddzwaniac. P.S Zabiorę ją w tym tygodniu do mojego weta, jak znajdziemy hotel bądz Dt gdzieś dalej to ją przewieziemy (niestety za zwrotem kosztów paliwa) bo z kasa krucho. Quote
furciaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Kojazycie Arktyke? Ma hotelik jakos w okolicach, moze u niej zapytac?? Ja tam psa nie mialam co prawda ale byl watek hotelikowy i ludzie raczej zadowoleni. Quote
ANETTTA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 mogę napisac ze mam hotel ok Torunia koszt 450 zł m-c razem z karmą sama nie dam rady udzwignąc ciężar tych kosztów czy moge na was liczyc ciotki cioteczki plissssssssssssssssssssssssssssssssss Quote
gosia1701 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 znam hotelik pod wawą który za husky bierze miesięcznie 300 zł. może za tą bidę nie weźmie więcej tylko nie wiem czy są miejsca. podać tel? Quote
vena&vivi Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 napisz gdzie ten hotel?? mogę pomoc pw wysylać, przewiesc suczke, sama kaski nie dołożę bo mam już stale deklaracje. Quote
ANETTTA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 gosia1701 napisał(a):znam hotelik pod wawą który za husky bierze miesięcznie 300 zł. może za tą bidę nie weźmie więcej tylko nie wiem czy są miejsca. podać tel? zapytaj prosze Quote
ANETTTA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 zbieram deklaracje kto pomoże..........................:shake::shake::shake: Quote
vena&vivi Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 czy możesz napisać jaki masz hotel koło Torunia?? Quote
ANETTTA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ok torunia ktos mi zaoferował dobry sprwadzony hotel ja sama nie znam namiarów wiem tylko ile kosztuje doba m-c Quote
vena&vivi Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 chyba wiem kto polecił, jeśli pod aleksandrowem kuj to ja odpadam. Odpowiedzialnosci nie biorę i suki na siebie nie wyciągne. Przepraszam ale mam niemiłe doświadczenie i mam zamiar bez zgrzytow wspolpracowac ze schronem. Quote
ANETTTA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 nie znam szczegółow jak bede wiedziec będe miec kase napisze wszystko ... pomgamy suni !!!!!!!!!pomagamy suni !!!!! Quote
kinga Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 słuchajcie, wet ją oglądał? czy z grubsza oszacował jej wiek? ( myślę w przybliżeniu: bardziej 5 czy bardziej 10?) zęby starte u wyniszczonych bernardynów są nierzadkie, moja 3-letnia suka (znaleziona zagłodzona, gdy ważyła 35 kg) zęby ma na moje oko 8-latki, siekacze starte niemal na amen - a niezależni weci trzymają się wieku max 3 lata Quote
furciaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Na jedym zdieciu mam uchwycone chyba zeby, ziewala akurat. Quote
Recommended Posts