vena&vivi Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Uwielbiam głupawki :) ach doczekać się nie moge. Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ania+Milva i Ulver chciałam zaktualizować naszą klasę, czy mogę przekopiować Twoje zdjęcia?Z zaznaczeniem, że to Twój hotelik? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 oczywiście, po to są foty robione aby je wykorzystywać do ogłoszeń:) Quote
ANETTTA Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 zapraszam ...serdecznie bazarek dzięki Moca 35 http://www.dogomania.pl/threads/200940-srebro-bi%C5%BCuteria-lawa-wulkaniczna-malachit-na-pomoc-dla-DELLI-koniec-31stycze%C5%84?p=16180592#post16180592 :loveu: Quote
Lida Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Pani Barbara, co to wpłaciła 10 zł, to chyba moja koleżanka Basia S., która się zadeklarowała, z co miesiąc bęzie wpłacac na Dellkę 10 zł, tak więc chyba jest wszystko OK. Quote
Magolek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ależ cudna piesiunia z tej Delci. No, gdzie ten mój domek z ogrodem dla piesiów, o który się ciągle modlę??? :) Quote
vena&vivi Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Lida napisał(a):Pani Barbara, co to wpłaciła 10 zł, to chyba moja koleżanka Basia S., która się zadeklarowała, z co miesiąc bęzie wpłacac na Dellkę 10 zł, tak więc chyba jest wszystko OK. AA no tak czyli mamy równo deklaracji :) W domu odnotuje, że wpłaciła :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 W czwartek na 16 jedziemy do weta. Zrobimy badanie krwi, kupy, zobaczymy ile ma lat, ile waży (wydaje mi się ,że przytyła) , no i ogólnie przejrzymy. Vena&vivi wysłała mi dziś 200zł na wizytę- po wstawię rozliczenie, co zostanie , to będzie na następny raz. Pieniążki mam już na koncie. Dzięki. Tu Della z moją 15 letnią siostrą. Przytulaki były od razu , nawet nie zaszczekała na obca osobę. Quote
vena&vivi Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 No czyli nastolatki lubi :loveu: Quote
caldien Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 a ogon majta jak szalony na każdym zdjęciu:loveu: Quote
jogolcia@pdx Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 skopiowałam zdjęcia, bo Nella jest po prostu cudna ;=) Quote
vena&vivi Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Dzis wizyta u weta - czekamy na wieśći. Dowiemy sie jak weta potraktuje :P Quote
Guest malva Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 vena&vivi napisał(a):Dzis wizyta u weta - czekamy na wieśći. Dowiemy sie jak weta potraktuje :P ooo, to czekam na wieści i ja! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Niestety do weta jutro/ tz właśnie zobaczył ,że jeździmy od tygodnia bez Oc:angryy::angryy: zatłukę go chyba:mad:Muszę rano pojechać załatwić ubezpieczenie- dziś już nie zdążę do 15 czynne...grr - , a z niunią o 16 do weta. Quote
vena&vivi Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 No to czekamy do jutra :) - no nie ładnie bez oc jezdzić, no no ale mi sie tez zdażyło. Quote
vena&vivi Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Zrobie dzis wieczorem aktualizację - doszły dwie wpłaty jednorazowe na 110zł oraz jak Ania pisała przelałam 200zł na weta. Wsio uzupełnie w domku na spokojnie. Quote
ANETTTA Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 no trudno czekamy na jutrzejszy dzień ....:evil_lol:tez mi sie zdarzyło 2 tyg bez oc smigać :mad: Quote
vena&vivi Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Bardzo proszę o głosy na Szczecinek http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Byliśmy u weta. Niunia jest cuuuudowna, grzeczna , łagodna i kochana. W samochodzie bez problemów, u weta też- weszła na wagę- 36,4kg:) Dupka jej się cieszyła do ludzi w poczekalni. Wet bez problemu ją obejrzał- wiek: zębów brak, dziąsła na lat 5, brzusio i cycuszki na 2 lata- sunia nigdy nie rodziła! Daliśmy jej więc lat 3 w kartotece:) Della ma odmrożone łapki- bolą ja i dlatego tak ostrożnie chodzi. Mimo tego,że nie było dla niej przyjemne dotykanie łapek, to ani drgnęła. Dostałam maść na odmrożenia- smarować dwa razy dziennie aż do skutku-może to potrwac pare miesięcy, ale powinno byc dobrze. To ta maść: Pobrana została krew- jutro wyniki. Jutro też zawożę kupę na badanie. Zapłaciłam 50zł u weta i 33zł za badania krwi w laboratorium . Zostaje mi + 112zł Quote
vena&vivi Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Jaka ona się ładutka robi - chodzi mi o ciałko. No łapki trza leczyć i czekamy na wyniki. Dziękuje Aniu ona wygląda rewqelacyjnie Quote
jogolcia@pdx Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Byliśmy u weta. Niunia jest cuuuudowna, grzeczna , łagodna i kochana. W samochodzie bez problemów, u weta też- weszła na wagę- 36,4kg:) Dupka jej się cieszyła do ludzi w poczekalni. Wet bez problemu ją obejrzał- wiek: zębów brak, dziąsła na lat 5, brzusio i cycuszki na 2 lata- sunia nigdy nie rodziła! Daliśmy jej więc lat 3 w kartotece:) Della ma odmrożone łapki- bolą ja i dlatego tak ostrożnie chodzi. Mimo tego,że nie było dla niej przyjemne dotykanie łapek, to ani drgnęła. Dostałam maść na odmrożenia- smarować dwa razy dziennie aż do skutku-może to potrwac pare miesięcy, ale powinno byc dobrze. To ta maść: Pobrana została krew- jutro wyniki. Jutro też zawożę kupę na badanie. Zapłaciłam 50zł u weta i 33zł za badania krwi w laboratorium . Zostaje mi + 112zł Czy dobrze zrozumiałam, że Della nie ma zębów? To jak ta bidula je? Quote
Recommended Posts