Ania+Milva i Ulver Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dzisiaj mija następny miesiąc w hotelu. Della wygląda już jak bernardyn. W przyszłym tygodniu chciałabym pojechac na krew i jeżeli bedzie ok, to umówić ją na sterylkę + wycięcie wilczych pazurów + usunięcie brodawki na powiece. Quote
vena&vivi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 pisałam posta i go nie widzę - więc się powtórzę Przelałam dziś kaskę więc jutro powinna byc u Ciebie :) Miałam odzew z ogłoszeń ale Pani jak usłyszała o wizycie to mi słuchawką rzuciła. Quote
Aimez_moi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ja sie czasem zastanawiam.....skad sie tacy ludzie biora..... Quote
ilon_n Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mam sprawdzony bardzo dobry dom z mega-dużą działką dla Delli .. pod Wawą .. miałaby towarzystwo chłopaka bernardyna (około 2 lata) i kilku innych psów .. plus kilkunastu kotów .. czy Della jest na koty sprawdzona?? Quote
vena&vivi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Ilon proszę na pw o namiary na osobę, która sprawdzała dom, o namiary na dom -muszę więcej wiedzieć :) Della jeszcze będzie miała sterylkę, wycinane pazury, badania krwi - dojście do siebie i dopiero wtedy idzie do domku :) Co do kotów trza na Anię poczekać, wiem, że małych psów nie do końca toleruje, że pilnuje miski więc wiele zależy od "doświadczenia" domku. Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Sliczna dziewczyna z beniutki jest.......:) Quote
ANETTTA Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Della podobno toleruje wszystko co sie rusza ILONa byłoby super taki dom !!!! Quote
vena&vivi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Anetta z tego co pamiętam to małych psów nie do końca. czekam na odpowiedz ANi jak ona to widzi. Tez dziś zgłosił się dziś do mnie dom z małym psem. Quote
ANETTTA Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 oby sie cos ruszyło a DElla niech nei szaleje zerknij http://tvp.info/informacje/rozmaitosci/japonia-pies-uratowal-psa/4156897 Quote
ANETTTA Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Allegro ceglaste AliBaby... pomóżcie pokazać je...zapraszamy! http://allegro.pl/bernardyn-ali-baba...508092060.html Quote
ilon_n Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Vena, dzwoniłam do Ciebie, żeby przekazać info o domu dla Delli. Niestety bez odzewu, dlatego napiszę. Dom, o którym pisałam (i zdecydowałam się przekazać to miejsce właśnie Delli -z racji jej wieku i przejść, - bo benia z pseudohodowli w Trutowie znalazła już inny dom w Toruniu) należy do prawnik fundacji VIVA. Wszystkie zwierzęta, które w nim mieszkają pochodzą z rozmaitych interwencji. Wydaje mi się, że taki dom nie wymaga dodatkowych rekomendacji, ale opiekunka bez problemu zgodzi się na wizytę, jeśli ktokolwiek uzna, że jest taka potrzebna. Quote
Aimez_moi Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Odwiedzamy psinke...... Fajny domek sie szykuje.......:) Quote
vena&vivi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Przepraszam - nawet nie wiedziałam, że dzwoniłaś - daj proszę namiary i ja raqczej dla niej szukam dom z małym stadem - myslałam, że może zamieszkać z jednym psem i to nie małym :) Więc ten domek nie do końca jest dla Delli. Zadzwonię jutro do Ani i sobie porozmawiamy :) Jutro dam znać jaka jest nasza decyzja. Quote
ANETTTA Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 jesli dom zwierzecy majacy podejscie ja bym dała tam psa ale ja delki osobiscie nei znam wiec niech sie wypowiedza osoby co maja z nia kontakt Quote
vena&vivi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 jutro zadzwonię najpierw do Ilon - wezmę kontakt do tego domu, zadzwonię do nich porozmawiam - zadzwonię do Ani i będę konsultować. I wizyta tak czy siak - zawsze sprawdzam domki bez wyjątków:) myślę iż Pani się nie obrazi. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Jutro z Dellą jadę do weta na pobranie krwi w celu sprawdzenia mocznika, jeżeli będzie ok , to umówię ją na koniec tygodnia na operację. Quote
vena&vivi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Aniu daj znac ile kaski za te badania. Dzis wieczokiem zadzwonię Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 U mnie jest jeszcze +65zł , wystarczy na badania. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Krew pobrana, wyniki w czwartek odbiorę, bo wet wyjeżdza jutro, a mnie jutro tez nie bedzie. Ogólnie wszystko ok, Della grzeczniutka, kochana :) Wyczyściliśmy uszy przy okazji. Waży 42kilo:) Zapłaciłam: -u weta 20zł -badania 28zł - wzięłam fiprex na kleszcze 16zł Czyli u mnie kasa wydana heh Tofika mogę dać gratis w pakiecie z Dellą:) Quote
vena&vivi Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Oo i to genialny pomyćsł - trza promować z Gratiskiem. Quote
Paulina_mickey Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 vena&vivi napisał(a):Oo i to genialny pomyćsł - trza promować z Gratiskiem. Może jeśli tak dobrze się dogadują to rzeczywiście porobić im ogłoszenia wspólne? Tylko tekst by się przydał wspólny i więcej zdjęć chłopaka :D Quote
ilon_n Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ................................................................... Vena, odezwij się proszę w sprawie Delli .. Quote
Recommended Posts