Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pisałam posta i go nie widzę - więc się powtórzę
Przelałam dziś kaskę więc jutro powinna byc u Ciebie :)

Miałam odzew z ogłoszeń ale Pani jak usłyszała o wizycie to mi słuchawką rzuciła.

Posted

Mam sprawdzony bardzo dobry dom z mega-dużą działką dla Delli .. pod Wawą .. miałaby towarzystwo chłopaka bernardyna (około 2 lata) i kilku innych psów .. plus kilkunastu kotów .. czy Della jest na koty sprawdzona??

Posted

Ilon proszę na pw o namiary na osobę, która sprawdzała dom, o namiary na dom -muszę więcej wiedzieć :) Della jeszcze będzie miała sterylkę, wycinane pazury, badania krwi - dojście do siebie i dopiero wtedy idzie do domku :) Co do kotów trza na Anię poczekać, wiem, że małych psów nie do końca toleruje, że pilnuje miski więc wiele zależy od "doświadczenia" domku.

Posted

Vena, dzwoniłam do Ciebie, żeby przekazać info o domu dla Delli.
Niestety bez odzewu, dlatego napiszę.

Dom, o którym pisałam (i zdecydowałam się przekazać to miejsce właśnie Delli -z racji jej wieku i przejść, - bo benia z pseudohodowli w Trutowie znalazła już inny dom w Toruniu) należy do prawnik fundacji VIVA. Wszystkie zwierzęta, które w nim mieszkają pochodzą z rozmaitych interwencji. Wydaje mi się, że taki dom nie wymaga dodatkowych rekomendacji, ale opiekunka bez problemu zgodzi się na wizytę, jeśli ktokolwiek uzna, że jest taka potrzebna.

Posted

Przepraszam - nawet nie wiedziałam, że dzwoniłaś - daj proszę namiary i ja raqczej dla niej szukam dom z małym stadem - myslałam, że może zamieszkać z jednym psem i to nie małym :) Więc ten domek nie do końca jest dla Delli.

Zadzwonię jutro do Ani i sobie porozmawiamy :) Jutro dam znać jaka jest nasza decyzja.

Posted

jutro zadzwonię najpierw do Ilon - wezmę kontakt do tego domu, zadzwonię do nich porozmawiam - zadzwonię do Ani i będę konsultować.

I wizyta tak czy siak - zawsze sprawdzam domki bez wyjątków:) myślę iż Pani się nie obrazi.

Posted

Krew pobrana, wyniki w czwartek odbiorę, bo wet wyjeżdza jutro, a mnie jutro tez nie bedzie. Ogólnie wszystko ok, Della grzeczniutka, kochana :) Wyczyściliśmy uszy przy okazji.
Waży 42kilo:)
Zapłaciłam:
-u weta 20zł
-badania 28zł
- wzięłam fiprex na kleszcze 16zł
Czyli u mnie kasa wydana heh

Tofika mogę dać gratis w pakiecie z Dellą:)

Posted

vena&vivi napisał(a):
Oo i to genialny pomyćsł - trza promować z Gratiskiem.

Może jeśli tak dobrze się dogadują to rzeczywiście porobić im ogłoszenia wspólne?
Tylko tekst by się przydał wspólny i więcej zdjęć chłopaka :D