Ingrid44 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ale cudowne stadko i jakie grzeczne :) :) :) Quote
Beatkaa Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Wiadomo,że Pimpek ma u DIF cudownie :loveu: To mnie cieszy w takich hotelikach,że zawsze dają tym psiakom co mogą,później asymilacja w nowym domku jest 100razy lepsza.Pimpek umie żyć w stadzie,kocha i jest kochany.I oto w tym wszystkim chodzi.:):) Quote
olalolaa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 A jak Pimpek z karmą? Ponad 2 m-ce temu zamawiałam, nie kończy mu się? Quote
Beatkaa Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 olalolaa napisał(a):A jak Pimpek z karmą? Ponad 2 m-ce temu zamawiałam, nie kończy mu się? oo faktycznie...! dobre pytanie! Quote
Hotel KADIF Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 olalolaa napisał(a):A jak Pimpek z karmą? Ponad 2 m-ce temu zamawiałam, nie kończy mu się? Skończyła mu się jakieś półtora tygodnia temu!:evil_lol: Ale jakoś nie skojarzyłam tego faktu, bo dostałam jakiś czas temu 3 małe worki od znajomej, która prowadzi sklep zoologiczny. Często dostaję od niej jakieś prezenty: karmę, żarcie dla rybek na wagę, karmę dla kotów bezdomnych, smycze czy obroże. Miała na stanie karmę, której kończy się w listopadzie termin przydatności do spożycia to mi ją dała a ja chętnie przyjęłam wiedząc, że je ją Pimpek. Zostało jej jeszcze jakieś 2 kg, także trzeba by zamówić rzeczywiście.... Quote
olalolaa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 No to nieźle :) Jutro zamówię, brit care light znowu no nie? Quote
Beatkaa Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 DIF napisał(a):Skończyła mu się jakieś półtora tygodnia temu!:evil_lol: Ale jakoś nie skojarzyłam tego faktu, bo dostałam jakiś czas temu 3 małe worki od znajomej, która prowadzi sklep zoologiczny. Często dostaję od niej jakieś prezenty: karmę, żarcie dla rybek na wagę, karmę dla kotów bezdomnych, smycze czy obroże. Miała na stanie karmę, której kończy się w listopadzie termin przydatności do spożycia to mi ją dała a ja chętnie przyjęłam wiedząc, że je ją Pimpek. Zostało jej jeszcze jakieś 2 kg, także trzeba by zamówić rzeczywiście.... To się Pimpkowi udało...:evil_lol: ale dobrze,że Ola zapytała :evil_lol: Quote
malibo57 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='plina']Zapadła jakaś decyzja ws akupunktury? Myślałam o akupunkturze lub laseroterapii, nie o diagnostyce. Poza tym, o suplementach - przede wszystkim kolagen i kwas hialuronowy. Dodatkowo przydałby się Inflamex - od tego mozna zacząć. Na pewno poprawi to samopoczucie Pimpka i ułatwi mu poruszanie się. Quote
olalolaa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Karma dla Pimpka zamówiona, powinna być jutro.. Quote
Hotel KADIF Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='olalolaa']Karma dla Pimpka zamówiona, powinna być jutro.. Dziękujemy ślicznie!! Quote
olalolaa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dif powinien być 1 kg gratis ;) Beata zapisz w wydatkach - zapłaciłam 145zł. Quote
Beatkaa Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 olalolaa napisał(a):Dif powinien być 1 kg gratis ;) Beata zapisz w wydatkach - zapłaciłam 145zł. ok,juz lece zapisać ;) Quote
Hotel KADIF Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dzisiaj przyszła karma! Plus oczywiście 1 kg, czyli razem 13 kg! Założyłam dzisiaj swoje pierwsze wydarzenie na FB! Udało mi się! :sweetCyb: Postanowiłam, że każdy z "moich" psiaków będzie miał wydarzenie na fejsie i pierwsze zrobiłam Pimkowi. Co prawda dopiero raczkuję na FB, ale chyba mi nieźle wyszło. [FONT=Arial Black]Wydarzenie Pimpka na FB[/FONT] Jeśli macie konto roześlijcie, udostępnijcie, proszę.... Zawsze to jakaś szansa dla "Gryzaka" ;) Quote
Beatkaa Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 No i super z tym wydarzeniem :loveu: Może ktoś go wypatrzy :):):) Quote
dangos19 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Pimpuś pamiętam o TOBIE, głaski i cmoka Quote
Hotel KADIF Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Wczoraj były na obiad klopsiki! :p Mniam... mniam.....: To zdjęcie wyszło mi trochę nieostre, ale mina Pimpka jest po prostu cudowna: Poza tym sytuacja bez zmian.... Pimpali dobrze się czuje, ładnie chodzi, nie kuleje. Cały czas bierze arthroflex. Czy mam podawać do końca opakowania, czy krócej? Quote
olalolaa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 hahah mina powalająca, trzeba to wyciąć i powiększyć :D:D smacznego mordusie! Takie suplementy to Pimpali będzie musiał już chyba do końca życia dostawać.. Quote
Beatkaa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Klopsiki pewnie były pyszne,a mina rzeczywiście bezcenna :):) Co do arthoflexu to ja bym podawała juz do końca opakowania ;) Dobrze,że działa ! :):):) Quote
Recommended Posts