Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ingrid44']Pimpus bardzo slodki wyglada na fotkach

Tiaaaaa........ :diabloti:

Jak mu podaję arthroflex muszę to robić przez kaganiec!:diabloti::shake:
Nie cierpi tego leku i jak mu podaję wsuwam strzykawkę przez kratkę w kagańcu i wlewam do pychola na siłę. Oj... będzie ciężko!

Będę Was zanudzać zdjęciami!
Przepraszam bardzo, ale cały czas testujemy aparat i pstrykamy foty bez opamiętania i niektóre po prostu MUSZĘ Wam pokazać! :evil_lol:

Posted

[quote name='winter7']DIF, ja po prostu polewam Arthroflexem karmę. Spróbuj może w ten sposób. A Pimpku bardzo przystojnie wyszedł na tym zdjęciu :)[/QUOTE]

Spróbuję, bo na razie to nam nie idzie jakoś...
Od razu mu nie zasmakował ten lek. Zresztą mi też nie, bo próbowałam.. he..he...
Nie chciał nawet mojego palca oblizać! Ale musi go brać w ten czy inny sposób, i tyle! Ale damy radę :)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Zaglądam do Pimpulka :) I jak idzie podawanie arthoflexu?

Super! ;)
Pomysł winterki to strzał w dychę. Po prostu "olewam" karmę i tyle. A on wylizuje michę do czystego. :)

Pimpali czuje się dobrze. Już nie podajemy mu cimalgexu, na razie lecimy na arthroflexie.
Ale widzę, że sprawia mu trudność wchodzenie do domu z ogrodu i wchodzenie po tych schodach, na górę....
Bardzo często go po prostu wnoszę co nie jest zbyt uciążliwe, bo waży 14 kg, także nie jest dla mnie za ciężki.
Bardziej jemu ta czynność się nie podoba, ale nie gryzie i nie wykazuje żadnej agresji, jak biorę go na ręce.
Niestety, na razie nie mam możliwości przeniesienia Pimpka całkowicie na dół. :shake:

Posted

DIF napisał(a):
Spróbuję, bo na razie to nam nie idzie jakoś...
Od razu mu nie zasmakował ten lek. Zresztą mi też nie, bo próbowałam.. he..he...
Nie chciał nawet mojego palca oblizać! Ale musi go brać w ten czy inny sposób, i tyle! Ale damy radę :)

no tak z psami jak z ludźmi - każdy ma inny gust :cool3: starowinka od kumpeli, której ostatnio zamawiałam arthroflex była zachwycona jego smakiem i wylizuje bez jedzonka :eviltong: a moja Wika wcina z suchą karmą :razz:

Posted

Kochane, mam ogromną prośbę!

Zajrzyjcie bardzo proszę na wątki dwóch moich hotelowiczów: Murzynka i Enza
Tylko wiatr na nich hula!:-(:shake:

Murzynkowi założyłam wątek dzisiaj, ale Enzo ma założony wątek 7 października i jest tam tylko mój post ze zdjęciami!

Plissss, pomóżcie mi rozbujać te wątki!:modla:

Posted

[quote name='DIF']Kochane, mam ogromną prośbę!

Zajrzyjcie bardzo proszę na wątki dwóch moich hotelowiczów: Murzynka i Enza
Tylko wiatr na nich hula!:-(:shake:

Murzynkowi założyłam wątek dzisiaj, ale Enzo ma założony wątek 7 października i jest tam tylko mój post ze zdjęciami!

Plissss, pomóżcie mi rozbujać te wątki!:modla:

zameldowałam się na wątkach ;)

ps.Podrasowałam trochę pierwszą stronkę :razz:

Posted

[quote name='malibo57']Czy Pimpusia stać na wizytę u dr Bałucińskiej? Dołączę go do listy "zniżkowej", jeśli się zdecydujecie.

Jak Olalolaa - księgowa Pimpka pojawi się na wątku,poda wpłaty to uzupełnię rozliczenie i zobaczymy ile mamy ;)