Bonsai Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Szkoda tylko, że zdjęcia są w ogłoszeniach malutkie - po kliknięciu w miniaturkę pokazuje się... miniaturka. ;) Co sprawia, że trudniej dojrzeć psa. ;) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Maly-cialem-lecz-wielki-sercem-Pimpus-%21,53016 http://www.morusek.pl/ogloszenie/83140/Maly-cialem-lecz-wielki-sercem---Pimpus-/ - tu nawet napis morusek jest większy od Pimpka ;) Nie da się pozmieniać zdjęć na większe? Quote
Bjuta Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Masz rację, te małe zdjęcia są bez sensu! Quote
olalolaa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ojej.. ja zapisywałam zdjęcia które tutaj były wrzucone na wątku i takie wysłałam, dlaczego tak się stało? Quote
Beatkaa Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Teraz tez właśnie zauważyłam,że na kazdym ogłoszeniu te zdjęcia są takie małe :( Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Niestety ale ciezko dojrzec Pimpala na tych zdjeciach . Quote
Beatkaa Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Hiltoshi napisała,że poprawi te ogłoszenia jak tylko skończy aktualny pakiet ogłoszeń. Quote
Hotel KADIF Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Przedłużyłam Pimpkowe wydarzenie na FB do 31 stycznia, bo jutro miało się skończyć. Niestety kompletnie nie rozumiem tego portalu i nie umiem reklamować wydarzenia wśród znajomych. Chyba muszę kogoś ściągnąć do nas na kafkę w celu nauki!:oops::evil_lol: Pimpuś w porządku.:p Wesolutki i nie bolesny, że się tak wyrażę. Apetyt mu dopisuje i cały czas dostaje arthroflex do karmy. Wczoraj znowu pobrykał ze mną w ogrodzie:loveu:. Chętnie wychodzi na dwór, ale też chętnie wraca do domu. Obleci cały dół i biegnie na górę do psiego pokoju (bo tam są chrupi:)) Sporo śpi w ciągu dnia, ale w nocy nie rozrabia - też śpi...he..he... To starszy psiak i tak ma być. Czasami rano śpi tak mocno, że nie słyszy jak przychodzę po psiaki do pokoju. Śpi jak kamień! Muszę go delikatnie dotknąć coby się nie przestraszył i obudzić. I wtedy dopiero wychodzimy całą bandą:evil_lol: Generalnie jest ok wszystko! Quote
Olena84 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Pimpoli cudowny, az trudno mi uwierzyc ze sterroryzowal cala rodzine wtedy:(. Quote
olalolaa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Buziaki dla Pimpusia w Mikołajki :D Uzupełnię rozliczenie : 10zł - Bjuta 10zł - Olena84 grudzień 200zł - winter7 50zł- dostałam przelew pt' Mikołajek dla Pimpusia' od P. Bożeny:loveu: Quote
Beatkaa Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Postaram się na dniach uzupełnić rolizczenie..przepraszam za poślizg... Quote
Hotel KADIF Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 A może Olenka84 by podjechała do hotelu? W końcu jest stałą deklarowiczką i wypadałoby sprawdzić warunki, w jakich przebywa jej podopieczny.... :drinking::kaffee_2: Pozostałe ciotki też zapraszam!:drink1: Quote
Beatkaa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 jak ja bym była bliżej to juz bym byla u DIF :loveu: Quote
dangos19 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Odwiedzam Pimpusia i pozdrawiam DIF, niestety trochę za daleko. Quote
Beatkaa Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='dangos19']Odwiedzam Pimpusia i pozdrawiam DIF, niestety trochę za daleko.[/QUOTE] no właśnie.. :( Quote
dangos19 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Pimpuś, głaski za uszkiem i dobrej nocki Quote
Hotel KADIF Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Wczoraj odbyło się hotelowe ważenie wszystkich psów!;) Pimpek na dzień 12.12.br waży 14,3 kg. Czyli praktycznie przez cały czas pobytu u nas jego waga utrzymuje się na jednym poziomie. Jedynie w lipcu ważył o kilogram więcej, czyli 15,4 kg. To bardzo dobrze wg mnie - nie ma wahań wagi na zasadzie w tym miesiącu tyle w kolejnym mniej albo więcej. Ale i tak uważam, że Pimpek powinien schudnąć! :diabloti: I coś z tym zrobię jakem DIF! 0X I tu się pochwalę Szancią z naszego hotelu.... Szanta znalazła nowy dom z którego po dwóch miesiącach została zwrócona! Wróciła o prawie trzy kg cięższa! Teraz waży o 2.2 kg mniej! Qrczaki! Strasznie się cieszę!:multi: Quote
olalolaa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 No to pięknie, hotel i odnowa biologiczna w jednym :P Quote
Recommended Posts