Beatkaa Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 olalolaa napisał(a):Ojoj już odetkana :D wysłane ;) Quote
Beatkaa Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 olalolaa napisał(a):Ojoj już odetkana :D wysłane ;) Quote
Hotel KADIF Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Olena84']Pimpulku jak tam Twoje zdrowko? Mieliśmy małą netową przerwę, przepraszam! Zdrówko Pimpusia okey! ;) Śmiga jak stary wiatr, aż sama się dziwię czasami.... Jeszcze niedawno tak strasznie źle się czuł a ja byłam przerażona jak szybko, praktycznie z dnia na dzień, jego stan się pogorszył. Pamiętacie jak pisałam, że jest źle. Teraz jest super i wrócił dawny Pimpali. Lata, biega, wchodzi i schodzi po schodach, kręci kółka jak biorę do ręki chrupki. Ech.. na chrupki i smaczki to on jest "pies" jak żaden inny! :evil_lol: Mając w ręku smaka można z nim zrobić wszystko! No... w granicach psiego rozsądku... ;) Quote
Olena84 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 To z niego niedlugo bedzie Pimpali - parówa! Quote
Hotel KADIF Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Olena84']To z niego niedlugo bedzie Pimpali - parówa! Z przykrością stwierdzam, że masz rację....:placz: Dozuję te chrupeczki i są tylko i wyłącznie w formie nagrody dla wszystkich psów. Ale Pimpali naprawdę tyje jakoś... :shake: Dostaje karmę wg danych z tabeli na opakowaniu, podzieloną na rano i wieczór. Nie jest dokarmiany między posiłkami, nie dostaje ciastek czy paluszków od dzieci, pilnuję, żeby żaden pies nie towarzyszył nam przy posiłkach i nie żebrał przy stole, bo a nuż coś zleci.... A on robi się coraz okrąglejszy! Chyba z powietrza :shake: Ale sierść ma naprawdę piękną i miętką:p Quote
Olena84 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Już tak nie zachwalaj tej sierści tak;), psa nam utuczyła i chwali sie sierścia:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olalolaa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 A ważysz mu tak mniej więcej tyle ile na opakowaniu jest napisane? Moja suka schudła, ale ważyłam codziennie karmę, tą samą. Być może taki urok na starość że idzie w boczki ;) albo wypadało by mu zrobić badania krwi jeśli będzie tył bez pohamowania.. Quote
Beatkaa Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Pimpali tyje ze szczęścia :evil_lol::evil_lol: PS.rozliczenie uzupełnione ;) Quote
olalolaa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Bonsai']Na razie jedno zdjęcie, na dobry początek: [quote name='Bonsai'] Musiałam :eviltong: :loveu::loveu: Wysłałam wszystko potrzebne do ogłoszeń, musiałam poszukać tych fotek i nie mogłam wybrać które najlepsze, posłałam wszystkie! No i dwie dychy przelane. Quote
Olena84 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Pimpek tak fotogeniczny ze nie wiadomo ktore lepsze! Quote
Beatkaa Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Te zdjęcia są boooskie :loveu: Super,że właśnie te poszły do ogłoszeń ;) Quote
olalolaa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Beatkaa napisał(a):Te zdjęcia są boooskie :loveu: Super,że właśnie te poszły do ogłoszeń ;) Zacytowałam tylko niektóre ;) Do ogłoszeń poszła cała reszta z sesji :D Quote
Beatkaa Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 olalolaa napisał(a):Zacytowałam tylko niektóre ;) Do ogłoszeń poszła cała reszta z sesji :D ahhh...no to bedzie dużo do wybierania :D:D Quote
Hotel KADIF Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Pimpuś wczoraj gorzej się czuł! Nie chciał wychodzić na dwór i ciężko wstawał z fotela. Już myślałam, że znowu coś zaczyna się dziać niedobrego, ale dzisiaj jest wszystko ok i na dwórek wyszedł jak zwykle chętnie. Quote
olalolaa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Oj :( Takie momenty chyba będą już nieuniknione, dobrze że większość czasu śmiga i nic go nie boli.. Quote
Beatkaa Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Ehh...Pimpuś,nie chcemy takich momentów :( Quote
Mysza2 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Beatkaa napisał(a):Ehh...Pimpuś,nie chcemy takich momentów :( zdecydowanie NIE Cioteczki zajrzyjcie na bazarki w moim podpisie:) Quote
dangos19 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Oj Pimpuś, Pimpuś, widzę to u mojej suni, najgorzej po nocy i jak poleży...ciężko wstać, a ze schodów muszę znosić bo bida nie daje rady, no cóż latka. Trzymaj się zdrowo i niech już nie boli Quote
Hotel KADIF Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 dangos19 napisał(a):Oj Pimpuś, Pimpuś, widzę to u mojej suni, najgorzej po nocy i jak poleży...ciężko wstać, a ze schodów muszę znosić bo bida nie daje rady, no cóż latka. Trzymaj się zdrowo i niech już nie boli Rzeczywiście po nocy jest ciężko wstać. Nawet mnie:evil_lol: a co dopiero takiemu starusiowi! Ale Pimpek jest dzielny i nie poddaje się. Wczoraj nawet pobawił się ze mną w ogrodzie, czego zazwyczaj nie robi. Był taki rozbawiony, że nie mogłam mu strzelić foty z bliska, bo co się nachyliłam podlatywał do mnie z zaproszeniem do zabawy. :crazyeye: Jak nie Pimpek! Tak strzyżemy ucholami: Proszę! Proszę! Wpuść mnie do domu.... :modla: ..... tam są moje chrupi:evil_lol:: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olena84 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Widze ze Pimpek preferuje zdjecia w profilu;) Quote
Recommended Posts