Mysia_ Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ile psów w kuchni :evil_lol: współczuję :eviltong: mi dwa przeszkadzają, a co dopiero tyle :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Mysia_ napisał(a):ile psów w kuchni współczuję mi dwa przeszkadzają, a co dopiero tyle Na zdjęciu można się doliczyć 9.... :evil_lol: Karusi nie widać, bo skutecznie umyka przed aparatem a malusia Muszka, znaleziona w lesie zamknięta jest w przedpokoju, bo się odrobacza właśnie i nie może się stykać z resztą stada. A jeśli chodzi o przeszkadzanie to nie jest źle... Nauczyłam się omijać, przechodzić obok, wyganiać jak jest ich za dużo. Zdjęcie które wkleiłam jest pozowane, czyli ja trzymam w górze jedną ręką chrupkę a drugą robię fotkę. Wszystkie psiaki są skupione w jednym miejscu, bo na hasło "kto chce chrupkę" wszystkie psy zbiegają się do kuchni. No i ten wzrok wpatrzony w moją rękę uniesioną do góry! Boskie po prostu! :evil_lol: Normalnie psiaków kuchnia nie interesuje. Śpią z reguły pochowane po kątach. Dopiero jak coś się dzieje to się zlatują, jak zaszeleszczę jakąś torebką, albo otworzę lodówkę. Ale mam dwa wyjątki: to Murzynek i właśnie Pimpek. Muziek siedzi non stop przy mojej nodze, w nadziei, że się nie zgubi a Pimpek siedzi bardzo blisko szafek kuchennych w nadziei, że ja coś zgubię:evil_lol:. To straszny łasuch i jak tylko wyczai, że coś mi spada z szafki od razu konsumuje. Niby niedowidzi a wszystko widzi! :cool3: Quote
paulinken Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 http://img266.imageshack.us/img266/3898/06112011005.jpg ale wspaniałe stado! Quote
Hotel KADIF Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Kochane! Wreszcie założyłam swój hotelowy wątek. Zapraszam wszystkich serdecznie do zaglądania, ponieważ wszystkie zbiorcze foty (takie jak ta powyższa :)) będę tam zamieszczała... Nie mam po prostu czasu na wklejanie jednego zdjęcia z kilkoma psami na kilka różnych wątków - to bez sensu! Zapraszam: Hotel KADIF - wątek informacyjny Quote
Ingrid44 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Poszla deklaracja dla Pimpala za grudzien ( 20 zl). Quote
dangos19 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Pimpuś śpisz już?, masz odwiedziny, wprawdzie już późno ale lepiej późno niż wcale Quote
Hotel KADIF Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='dangos19']Pimpuś śpisz już?, Śpię już od godziny! A o co chodzi? Aaaaa.... domu szukacie! To szukajcie dalej a ja dalej śpię spokojnie....:sleep2: Quote
Bjuta Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Pimpuś, nie udawaj! Wcale się nie chcesz przeprowadzać! Mówisz to wszystko z grzeczności!! Quote
dangos19 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dziś wcześniej odwiedzam Pimpusia i całą gromadkę Quote
Kinia1984 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Byłam wczoraj u DIF i poznałam Pimpusia:) uroczy jest , gramolił się na stół w poszukiwaniu smaków:) możecie być spokojne u DIF pimpus jest bezpieczny, wydmuchany i wychuchany i najważniejsze kochany:) Quote
Beatkaa Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Kinia1984 napisał(a):Byłam wczoraj u DIF i poznałam Pimpusia:) uroczy jest , gramolił się na stół w poszukiwaniu smaków:) możecie być spokojne u DIF pimpus jest bezpieczny, wydmuchany i wychuchany i najważniejsze kochany:) Ohhh...mi też się marzy taka wizyta u Pimpka! Zazdroszczę:) Super,że go poznałaś ;) PS.Nigdy nie wątpiłam w to,że u DIF ma dobrze :):):) To Ty Kinia jesteś z tej fundacji "Zwierzaki w potrzebie"? ;) Quote
Kinia1984 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 tak to ja:) świeże jeszcze jesteśmy ale prężne:) Quote
Beatkaa Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Kinia1984 napisał(a):tak to ja:) świeże jeszcze jesteśmy ale prężne:) extra :):):) Quote
Beatkaa Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Trzeba by chyba jakieś ogłoszenia wykupić Pimpkowi...ostatnio zamówiłam Wareczce 130 ogłoszeń za 20zł,więc jakby nikt nie miał przeciwko nic tej ilości:cool3: to podeślę na PW Oli namiary na tą osobę;) A tymczasem zaproszę na bazarek dla Pegi i Satyrka(to samo schronisko w którym był Pimpek) Może ktoś coś znajdzie dla siebie,filmy,ubrania dla dzieci,kobiet,akcesoria itp.:lol: http://www.dogomania.pl/threads/217641-WSZYSTKO-dla-wszystkich-Tanio!-Dla-Satyrka-i-Pegi-do-19.11 Quote
dangos19 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 I ja pozdrawiam i głaski na dobranoc Quote
olalolaa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Sory że kilka dni nic nie piszę, jazdę miałam tutaj z 8-mioma szczeniakami, a potem ze swoim kotem. Ale już się poprawiam:oops: Rozliczenie: Bjuta - 10zł Ingrid44 - 20zł (grudzień) Ula G. - 30zł Olena84 - 10zł Ola z Krakowa - 15zł Bożena P Zabrze - 100zł (za styczeń i luty 2012) winter7 - 200zł Quote
olalolaa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Beatkaa napisał(a):Trzeba by chyba jakieś ogłoszenia wykupić Pimpkowi...ostatnio zamówiłam Wareczce 130 ogłoszeń za 20zł,więc jakby nikt nie miał przeciwko nic tej ilości:cool3: to podeślę na PW Oli namiary na tą osobę;) Ja tam nic przeciwko nie mam a nawet jestem za:) Mam wysyłać tylko pieniążki czy zdjęcia i tekst również? Quote
Beatkaa Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 wieczorem uzupelnie rozliczenie,Olu wyczyść skrzynkę bo nie mogłam wysłać wiadomość ;) a chcę Ci podać e-maila i konto,na które trzeba wysłać kasę :):) Quote
Recommended Posts