Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mysia_ napisał(a):
ile psów w kuchni współczuję mi dwa przeszkadzają, a co dopiero tyle

Na zdjęciu można się doliczyć 9.... :evil_lol:
Karusi nie widać, bo skutecznie umyka przed aparatem a malusia Muszka, znaleziona w lesie zamknięta jest w przedpokoju, bo się odrobacza właśnie i nie może się stykać z resztą stada.

A jeśli chodzi o przeszkadzanie to nie jest źle... Nauczyłam się omijać, przechodzić obok, wyganiać jak jest ich za dużo.
Zdjęcie które wkleiłam jest pozowane, czyli ja trzymam w górze jedną ręką chrupkę a drugą robię fotkę. Wszystkie psiaki są skupione w jednym miejscu, bo na hasło "kto chce chrupkę" wszystkie psy zbiegają się do kuchni. No i ten wzrok wpatrzony w moją rękę uniesioną do góry! Boskie po prostu! :evil_lol:
Normalnie psiaków kuchnia nie interesuje. Śpią z reguły pochowane po kątach. Dopiero jak coś się dzieje to się zlatują, jak zaszeleszczę jakąś torebką, albo otworzę lodówkę. Ale mam dwa wyjątki: to Murzynek i właśnie Pimpek. Muziek siedzi non stop przy mojej nodze, w nadziei, że się nie zgubi a Pimpek siedzi bardzo blisko szafek kuchennych w nadziei, że ja coś zgubię:evil_lol:. To straszny łasuch i jak tylko wyczai, że coś mi spada z szafki od razu konsumuje.
Niby niedowidzi a wszystko widzi! :cool3:

Posted

Byłam wczoraj u DIF i poznałam Pimpusia:) uroczy jest , gramolił się na stół w poszukiwaniu smaków:) możecie być spokojne u DIF pimpus jest bezpieczny, wydmuchany i wychuchany i najważniejsze kochany:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Byłam wczoraj u DIF i poznałam Pimpusia:) uroczy jest , gramolił się na stół w poszukiwaniu smaków:) możecie być spokojne u DIF pimpus jest bezpieczny, wydmuchany i wychuchany i najważniejsze kochany:)

Ohhh...mi też się marzy taka wizyta u Pimpka! Zazdroszczę:) Super,że go poznałaś ;) PS.Nigdy nie wątpiłam w to,że u DIF ma dobrze :):):)

To Ty Kinia jesteś z tej fundacji "Zwierzaki w potrzebie"? ;)

Posted

Trzeba by chyba jakieś ogłoszenia wykupić Pimpkowi...ostatnio zamówiłam Wareczce 130 ogłoszeń za 20zł,więc jakby nikt nie miał przeciwko nic tej ilości:cool3: to podeślę na PW Oli namiary na tą osobę;)

A tymczasem zaproszę na bazarek dla Pegi i Satyrka(to samo schronisko w którym był Pimpek)
Może ktoś coś znajdzie dla siebie,filmy,ubrania dla dzieci,kobiet,akcesoria itp.:lol:

http://www.dogomania.pl/threads/217641-WSZYSTKO-dla-wszystkich-Tanio!-Dla-Satyrka-i-Pegi-do-19.11

Posted

Sory że kilka dni nic nie piszę, jazdę miałam tutaj z 8-mioma szczeniakami, a potem ze swoim kotem. Ale już się poprawiam:oops:

Rozliczenie:
Bjuta - 10zł
Ingrid44 - 20zł (grudzień)
Ula G. - 30zł
Olena84 - 10zł
Ola z Krakowa - 15zł
Bożena P Zabrze - 100zł (za styczeń i luty 2012)
winter7 - 200zł

Posted

Beatkaa napisał(a):
Trzeba by chyba jakieś ogłoszenia wykupić Pimpkowi...ostatnio zamówiłam Wareczce 130 ogłoszeń za 20zł,więc jakby nikt nie miał przeciwko nic tej ilości:cool3: to podeślę na PW Oli namiary na tą osobę;)

Ja tam nic przeciwko nie mam a nawet jestem za:) Mam wysyłać tylko pieniążki czy zdjęcia i tekst również?