Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja nie mogę Kodiego przyjąć wcześniej.Mam swoje 2 psy, Figę tymczasowiczkę świezo po sterylce i maleńkie mieszkanie.
Bardzo proszę o odpowiedź co z wyciągnięciem pieska i przywiezieniem do Krakowa. Czekam na odpowiedź ostateczną do soboty.
Domek fajny, więc szkoda.
Jeśli nie będzie transportu na wtorek po południu lub srody do godz 11 biore innego pieska z Krakowa do pani.

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avilia']Czyli Wtataro mogłabyś go dowieźć do DS z Krakowa tak?Jeżeli domek okaże się dobry to sądzę,ze nie powinno być dużego problemu z dowiezieniem go z P-ny do Krk.Ewentualna zrzutka na paliwo i jedziemy.

Avilia co z transportem?

Posted

[quote name='quatro']Avilia co z transportem?

Będę rozmawiała z Klaudus,bo to ona jest tu główną osobą decyzyjną.Postaram się o wieści do wieczora.

Posted

Wtataro - tak jak mówiła Ci Budrysek przez telefon - zrobimy wszystko co w naszej mocy,żeby Kodiego dowieźć.
A to "że Pszczyna milczy" nie wynika z faktu,że spędzamy wakacje w ciepłych krajach, tylko dlatego,że mamy więcej roboty,niż się niektórym wydaje.
I zaczynają mnie już męczyć teksty,że 'jak się nie ma czasu to się wątków nie zakłada' - dlatego bardzo prosiłabym o darowanie sobie tego typu komentarzy.
Bo to właśnie tym psom,które mają wątki - zajmujemy się CZYNNIE. Czyli na miejscu - FIZYCZNIE.
I fakt czy ktoś pracuje na stanowisku dyrektorskim, kierowniczym czy jako sprzątaczka nie ma tu nic do faktu ile spędza się czasu na dogo - to na prawdę takie trudne do zrozumienia??
Jeździmy z psami po Polsce, wracamy po nocach rano wstajemy, a ktoś zarzuci, że np. "Pszczyna" milczy - mając to na myśli, myślicie o mnie. Bo z Pszczyny jestem ja - i tylko ja.
POMAGA MI BUDRYSEK (Z ŻYWCA) i AVILIA (Z DĄBROWY).
Czy myślicie,że jak nie założę wątku jakiemuś psu to będzie to kara dla mnie?
Może dla Was?
Czy dla psa?
Weźcie i troszkę pomyślcie nim coś powiecie...

A w temacie - Kodi nadal jest w Pszczynie, i postaramy się Go dowieźć kiedy trzeba i gdzie trzeba.

Posted

ja nie mam do Ciebie pretensji , ja tylko prosze o dowiezie mi psa do Krakowa .Piszac Pszyna milczy nie wiedziałam ze tylko Ty jestes z Pszczyny.Dzwoniłam do Ciebie, nie odebrałas, nagrałam się i prosiłam o telefon. Jesli nie mogłas zadzwonic , rozumiem - wydajecie mase forsy na telefony. Mogłaś piknąć , ja bym zadzwoniła.
ja wiem ze duzo robicie i jestem pełna dla Was podziwu, jednak nie dziw sie że sie zaczęłam denerwować o to wszystko.Chciałam chociaż jednemu Waszemu psiakowi pomóz to źle/. Mam dom, transport z Krakowa , czekałam tylko na jakies słowo od Was.
A tak na marginesie to nie mówiłam o żadnym dyrektorze, mówiąc o stanowisku kierowniczym miałam na mysli ze nie siedze tylko do godziny 15 i na tym sie konczy moja praca. Niestety sprzataczki tak i tu jest róznica.
Nie tylko ja sie denerwowałam ale dziewczyny z Swietochłowic tez.Zobacz jak pisały
.Ja moze nie jezdżę non stop z pieskami ale siedze po nocach i robię ogłoszenia.
Nie należę do osób , które sie kłóca na watkach. Dlatego daję dom Kodiemu i znikam z Waszych wątków.Niektóre z was mogłyby byc moimi córkami i jest mi przykro ze tak zostałam tak potraktowana.

Posted

ja myślę że nikt tu nie chciał się kłócić i mieć coś złego na myśli...

sama niestety też się trochę podenerwowałam na wątku bo może nie pracuje tak długo z psiakami jak Wy ale pierwszy raz przy organizowaniu psiakowi transportu, zdarzyło mi się że miałam aż taki problem z przepływem informacji. Mam nadzieję ,że z Kodim się uda bo szkoda żeby jego okazja na domek zmarnowała się.

Posted

[quote name='wtatara']Dlatego daję dom Kodiemu .[/QUOTE]

I to jest najważniejsze:lol:
Wyrazy uznania, podziękowania i podziwu.
pozdrowienia od podobnej (wiekiem:lol:, funkcją i spsieniem)

Kodi, chłopaku - powodzenia!

Posted

Ja przez tego Fąfla spać nie mogę. Jak będą zdjęcia z domku to się może uspokoję. Pierwszy chętny wziął innego pieska ze schroniska. Potem dziewczyny nie dały go do kojca. Potem facet z allegro nagle przestał pisać i ostatnio kobieta napisała, że chętnie weźmie Kodiego jeżeli jest nie wykastrowany :wallbash: Teraz już nie przestaję trzymać za niego kciuków!