Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia napisał(a):
Do innego schroniska,gdzie raczej nie będzie szans na to aby im pomóc;/
Kodi nie jest wykastrowany.

to dlaczego akurat jego chcą wywozić? :( przecież jest młodym psiakiem-ma sznsę :( i dlaczego piszesz że w tamtym schronisku nie będzie w stanie się mu pomóc? :(

Posted

quatro napisał(a):
to dlaczego akurat jego chcą wywozić? :( przecież jest młodym psiakiem-ma sznsę :( i dlaczego piszesz że w tamtym schronisku nie będzie w stanie się mu pomóc? :(

Wywożą wszystkie psy.Nie ma znaczenia czy młody czy stary.
Do tamtego schroniska niestety żadna z nas już nie wejdzie.Przez "troskliwość" niektórych dogomaniaków jesteśmy tam "spalone".

Proszę pomóżcie jakoś!Nie mamy czasu!

Posted

[quote name='quatro']nic już z tego nie rozumie... dlaczego tak jest :(

a czy ewentualnie jak Kodi będzie w Mysłowicach to można go będzie stamtąd zabrać?

Do tamtego schroniska niestety żadna z nas już nie wejdzie.

Kodi już tak długo czeka,nie pozwólmy na to aby tam trafił:placz:

Posted

Avilia :)

nie chodzi mi o to czy któraś z wolontariuszek tam wejdzie, tylko osoba, która chciałaby go już zaadoptować? (ja mam osobę, która chciałaby go wziąć na DT, tyle że od kwietnia ;/ też nie chcę pisać że to na 100% bo wiadomo jak to jest z tymi przyszłymi właścicielami :( a do kwietnia dużo czasu )

czy jakby co dałoby mu się załatwić kastrację?

Posted

wellington napisał(a):
Kodi jest przepiekny !
Zaprosilam Bjute na watek, i trzeba jeszcze pare pan z okolicy sciagnac tu - moze synergicznie uchroni sie Kodi'ego przed schroniskiem .

Jestem, jestem, poczytam w weekend.

Posted

wtatara napisał(a):
Pani jest zainteresowana pieskiem.

Trzeba by zrobić wizytę.Czy Pani się na nią zgadza?I na ewentualne podpisanie umowy?Znacie kogoś z okolic Krosna?

Posted

na wizytę, umowe sie zgadza. budrysek ma do niej telefon.
Ja nie mam czasu szukac, ale wejdzcie na watki podkarpackie i szukajcie, moze sie ktos znajdzie.
jest jeszcze transport-gdyby było OK.

Posted

Dostałam na maila prośbę o sprawdzenie domu dla Kodiego. Jednak coś mi się wydaje, że potencjalny domek nie jest w mojej okolicy. O które Krosno chodzi? ( ja jestem z Krosna Odrzańskiego w lubuskim)