otita Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 quatro napisał(a):wkleiłam linka na fb :) podaj linka. Quote
ŚWIAT Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ano bez zmian chyba...:( posucha w adopcjach pszczyniaków chyba... Quote
Buster Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Kodi, słodki Kodi - za tydzień Mysłowice?? Nie dopuśćmy do tego!!! Quote
ŚWIAT Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ja mam też mega doła przez to...Kodi i Kaja do Mysłowic?:(((( Quote
ŚWIAT Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Budrysek napisała na pszczyńskim wątku że za tydzień wywóz:( widocznie nazbierało się wystarczająco psów do wywozu:((( Quote
quatro Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='ŚWIAT']Budrysek napisała na pszczyńskim wątku że za tydzień wywóz:( widocznie nazbierało się wystarczająco psów do wywozu:((( ale wywóz gdzie? do uspienia czy co bo nie rozumie :/ Kodi jest wykastrowany? tu do fb wątek: http://www.facebook.com/home.php#!/permalink.php?story_fbid=157835714272029&id=100001913967138 Quote
Avilia Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='quatro']ale wywóz gdzie? do uspienia czy co bo nie rozumie :/ Kodi jest wykastrowany? tu do fb wątek: http://www.facebook.com/home.php#!/permalink.php?story_fbid=157835714272029&id=100001913967138 Do innego schroniska,gdzie raczej nie będzie szans na to aby im pomóc;/ Kodi nie jest wykastrowany. Quote
quatro Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Avilia napisał(a):Do innego schroniska,gdzie raczej nie będzie szans na to aby im pomóc;/ Kodi nie jest wykastrowany. to dlaczego akurat jego chcą wywozić? :( przecież jest młodym psiakiem-ma sznsę :( i dlaczego piszesz że w tamtym schronisku nie będzie w stanie się mu pomóc? :( Quote
Avilia Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 quatro napisał(a):to dlaczego akurat jego chcą wywozić? :( przecież jest młodym psiakiem-ma sznsę :( i dlaczego piszesz że w tamtym schronisku nie będzie w stanie się mu pomóc? :( Wywożą wszystkie psy.Nie ma znaczenia czy młody czy stary. Do tamtego schroniska niestety żadna z nas już nie wejdzie.Przez "troskliwość" niektórych dogomaniaków jesteśmy tam "spalone". Proszę pomóżcie jakoś!Nie mamy czasu! Quote
quatro Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 nic już z tego nie rozumie... dlaczego tak jest :( a czy ewentualnie jak Kodi będzie w Mysłowicach to można go będzie stamtąd zabrać? Quote
wellington Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Kodi jest przepiekny ! Zaprosilam Bjute na watek, i trzeba jeszcze pare pan z okolicy sciagnac tu - moze synergicznie uchroni sie Kodi'ego przed schroniskiem . Quote
Avilia Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='quatro']nic już z tego nie rozumie... dlaczego tak jest :( a czy ewentualnie jak Kodi będzie w Mysłowicach to można go będzie stamtąd zabrać? Do tamtego schroniska niestety żadna z nas już nie wejdzie. Kodi już tak długo czeka,nie pozwólmy na to aby tam trafił:placz: Quote
quatro Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Avilia :) nie chodzi mi o to czy któraś z wolontariuszek tam wejdzie, tylko osoba, która chciałaby go już zaadoptować? (ja mam osobę, która chciałaby go wziąć na DT, tyle że od kwietnia ;/ też nie chcę pisać że to na 100% bo wiadomo jak to jest z tymi przyszłymi właścicielami :( a do kwietnia dużo czasu ) czy jakby co dałoby mu się załatwić kastrację? Quote
Bjuta Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 wellington napisał(a):Kodi jest przepiekny ! Zaprosilam Bjute na watek, i trzeba jeszcze pare pan z okolicy sciagnac tu - moze synergicznie uchroni sie Kodi'ego przed schroniskiem . Jestem, jestem, poczytam w weekend. Quote
wtatara Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 dziewczyny mam domek stały dla pieska koło Krosna- domek niesprawdzony. Kilka razy rozmawiałam z panią.Moze jej pokaze fotki ale co z transportem a razie czego Quote
Avilia Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 wtatara napisał(a):Pani jest zainteresowana pieskiem. Trzeba by zrobić wizytę.Czy Pani się na nią zgadza?I na ewentualne podpisanie umowy?Znacie kogoś z okolic Krosna? Quote
wtatara Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 na wizytę, umowe sie zgadza. budrysek ma do niej telefon. Ja nie mam czasu szukac, ale wejdzcie na watki podkarpackie i szukajcie, moze sie ktos znajdzie. jest jeszcze transport-gdyby było OK. Quote
wellington Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Domek musi byc dobrze przetrzepany zeby nie bylo 'niespodzianek' ! To jednak dobry kawal drogi ze Slaska . Quote
czarok Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dostałam na maila prośbę o sprawdzenie domu dla Kodiego. Jednak coś mi się wydaje, że potencjalny domek nie jest w mojej okolicy. O które Krosno chodzi? ( ja jestem z Krosna Odrzańskiego w lubuskim) Quote
Recommended Posts