ŚWIAT Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie zmykaj...z tego co wiem, Budrysek ma problemy, a Klaudus_ jakiś maniak blokuje telefon telefonami o Targetta... pewnie laski latają wyżej niż żyrandol.. Quote
quatro Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 zalogowałam się na kocim forum i napisałam do tej dziewczyny, dajcie info czy ten domek jest nadal aktualny :) Quote
quatro Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 co tu taka cisza :P Dostałam odpowiedź. Ja: "witaj Dostałam na Ciebie namiar z dogo. Otóż poszukujemy osoby, która byłaby tak dobra i przeprowadziła wizytę przedadopcyjną w Krośnie u pewnej pani. Chciałam się dowiedzieć czy byłaby taka możliwość, aby Ciebie o to poprosić? Sprawa jest dość pilna, a niestety na dogo nie ma nikogo z Krosna, ani bliskich okolic. Pozdrawiam quatro" Dziweczyna z Krosna odp. tak: "Oczywiście, że tak. Tylko musisz napisać cokolwiek, bo nigdy nie organizowałam domku dla psiaka i nie znam sie za bardzo. Na co zwracać uwagę, o co pytać ? Adres i kontakt. Może nas umówisz? Może tą Panią znam?" Quote
wtatara Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ta Pani mieszka koło Krosna- juz do niej napisałam jak nazywa sie miejscowość Quote
wtatara Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 domek nadal aktualny-Besko 20 km za Krosnem, 7 km za Rymanowem w kierunku na Sanok Quote
quatro Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jeszcze znalazłam jedną dziewczynę na dogo, która by mogła zrobić wizytę ale dopiero ok. czwartku Quote
quatro Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 wtatara napisał(a):dzięki, a pojechałaby do tj miejscowosci? napisałam do obu dziewczyn, jak odp to dam znac Quote
otita Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dzięki dziewczyny! :lol: No to chyba czas najwyższy, żeby założycielki wątku się wypowiedziały. :czytaj::kciuki: Quote
wtatara Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 no własnie , my sie tu staramy a tak jak ja mówię piesek bedzie miał dom. Jednak nadal prosze o sprawdzenie domku- będe szukac cos innego-szkoda kazdego domku Quote
quatro Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dziewczyna z kotkowego forum wyraziła chęć sprawdzenia domku (wtorek jej jedynie nie pasuje), pozostałe dni pn, śr-pt po 16 i ew. sb, ndz, z prośbą o umówienie jej (gdybym mogła prosić Ciebie wtatara :)). Więc teraz sprawa dotycząca wizyty, jako że ja nigdy takiej wizyty nie robiłam (a muszę tej dziewczynie opisać jak to w przypadku piesków wygląda) proszę o wiadomość od bardziej doświadczonych ciotek na pw dotyczącą: jak taka wizyta ma wyglądać, na co zwracać uwagę, jakie pytania zadawać, wszystko co trzeba na takiej wizycie wiedzieć-bo ta dziewczyna pieskom nigdy nie organizowała domku, tylko kotką. Kontakt do tej pani (adres, tel) tez poproszę. Otrzymaną pw wyślę do niej. Odpowiedziała mi również na dogo ciotka z sanoka, która mogłaby spytać koleżankę czy pojechałaby na taką wizytę. Tylko nie wiem czy chwytać tyle srok za ogon :) Quote
quatro Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 wtatara napisał(a):super. Dajcie mi telefon do niej do dziewczyny od kotków? przepraszam ale ja już się w tym mieszam :P musiałabym do niej napisać o nr czy w takim razie wytłumaczyłabyś jej wszytko jak to wygląda z adopcja? Quote
wtatara Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 proszę to napisz i wytłumacz, ja dopiero wieczorkiem będę miec wiecej czasu.mam poprosić Panią o dokładny adres Quote
quatro Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 czy ktoś mógłby mi napisać w końcu jak ta wizyta ma wyglądać, bo muszę przecież tej dziewczynie odpowiedzieć... wszytsko tu stoi w miejscu, może któraś z ciotek pszczyńskich by się wypowiedziała, co z Kodim dalej Quote
beataczl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 quatro napisał(a):czy ktoś mógłby mi napisać w końcu jak ta wizyta ma wyglądać, bo muszę przecież tej dziewczynie odpowiedzieć... wszytsko tu stoi w miejscu, może któraś z ciotek pszczyńskich by się wypowiedziała, co z Kodim dalej moge Ci przeslac na maila ankietę przedadopcyjną -tam są pytania Quote
diana79 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='beataczl']moge Ci przeslac na maila ankietę przedadopcyjną -tam są pytania ja tez mogłabym prosić na maila [email protected] jeszcze nigdy nie byłam na takiej wizycie ale pora coś się nauczyć nowego Quote
wtatara Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dziękuję za pomoc w organizowaniu tej wizyty. Jeśli Pszczyna odpadnie to mam troche tych psiaków na wydaniu, na pewno Pani coś znajdę. Ja słuzę pomocą w Krakowie. Nie podoba mi się ze pszczyna milczy,ale trudno Quote
quatro Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 a żaden Krakowianin Kodiego by nie chciał, tak mi go strasznie szkoda :( chciałabym żeby dobrze trafił, a dowóz do Krakowa myślę że nie byłby problemem (tak mi się wydaje :)) Quote
wtatara Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 nie mam domku w Krakowie dla niego. Moją tymczasowiczkę tez wywożę do Chełmka. Teraz jak ten domek zaklepany zgłaszały się domki po nią Quote
quatro Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 wtatara napisał(a):nie mam domku w Krakowie dla niego. Moją tymczasowiczkę tez wywożę do Chełmka. Teraz jak ten domek zaklepany zgłaszały się domki po nią Figusię tak? Ja się aż dziwie że czekała tyle-ona taka pocieszna jest :) Quote
wtatara Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 tak ma domek , tylko w piątek ją wysterylizowałam i jak bedzie OK w sobotę figusia zaczyna nowe zycie. Panstwo już ją odwiedzili , dom z ogrodem , domek w górach i super opieka. Javena mieszka niedaleko i bedzie wszystko sprawdzać Quote
beataczl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='diana79']ja tez mogłabym prosić na maila [email protected] jeszcze nigdy nie byłam na takiej wizycie ale pora coś się nauczyć nowego juz wysylam -ankiete PA i umowę adopcyjną. do quatro juz wysłalam na maila. Quote
Recommended Posts