Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wtatara']Pani do Pszczyny na pewno nie przyjedzie.Ja mogę zabrać pieska z Krakowa ,ale Pszczyna- Kraków będę prosiła o pomoc w transporcie[/QUOTE]

Czyli Wtataro mogłabyś go dowieźć do DS z Krakowa tak?Jeżeli domek okaże się dobry to sądzę,ze nie powinno być dużego problemu z dowiezieniem go z P-ny do Krk.Ewentualna zrzutka na paliwo i jedziemy.

Posted

w zależności jaki to dzień by wypadł, ja mogłabym go wziąć Katowice-Kraków, tylko musiałby mieć smyczkę, kaganiec i szczepienie p. wściekliźnie bo jechałabym pociągiem

Posted

panstwo około 60 lat. Mieszkaja sami, dom z ogrodem. Pieski poprzednie to bidy schroniskowe. Ostatni zmarł na raka , leczyli go jezdżac 40 km do weta. Co do kosztów transportu, szczepienia wscieklizny, kaganca, smyczy , obrozy pokryją.
Dziewczyna oglądała zdjecia poprzeników po zadbane psiaki.Zgadzaja sie na kastracje, spisanie umowy, wizyte poadopcyjna.
Prosze dajcie mi jakis kontakt do Was

Posted

Odpowiedź wizytatorki :)

Domek Ekstra klasa. Miłość do zwierząt da sie wyczuć na odległość
Jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to bliskość ulicy, ale dom jest ogrodzony płotem na ok. 1,20 m. zamykanym bramką.
Opowiedzieli mi historię swoich, a szczególnie ostatniego psiaka "umarł" (to słowa Pana - nie zdechł ) na raka prostaty i przeżuty na płuca. Bardzo o niego walczyli, ale sie nie udało Zdjęcia widziałam - był śliczny, podobny do Kodiego, tylko czarny podpalany. Na zdjęciach było widać, że pies jest szczęśliwy.
Ulica nie jest ruchliwa, ale mam nadzieję, że nie będzie zwiewał, bo poprzednik miał ciągoty do uciekania do pobliskiego parku się załatwiać, bo w ogrodzie nie chciał Na podwórku jest też buda (super) w razie czego do dyspozycji, jakby chciał w niej przebywać. Domek ogrodzony.
Jeździli z nim do - jak to zwykle bywa - durnego weta, a jak sie połapali i zaczęli jeździć gdzie indziej - było już za późno.
Na wizytę poadopcyjna można wpadać nawet się nie zapowiadając.
Też chcę takie domki dla moich kotów

To chyba mówi samo za siebie :)

Posted

mam też pytanie :) Nasz wspaniała wizytatorka potrzebuje transportu dla kotka z Zabrza na podkarpacie czy dałoby się coś pomóc, czy mógłby się z Kodim zabrać?

Posted

myslę nad tym kotkiem.Jedyny problem jest przetrzymanie kotka u mnie w domu.Moje pieski gonią kotki. ja mam 47 mi nie ma mowy aby byli razem. Jesli jechałby tez kotek wtedy przyjazd musiałby być w srodę tak w godzinach południowych.
Gdzie na podkarpacie ten kotek ?

Posted

oczywiście tak jak napisałam wcześniej mogę Kodiego podrzucić do Krakowa, z tym że zaznaczyłam że zależy od dnia i tak mogłabym go na pewno do niedzieli najbliższej zawieźć bo w przyszłym tyg zaczynam pracę i muszę iść na badania, a mogą one być pn-wt, pewna nie jestem więc nie chciałabym robić zamieszania. Do niedzieli mogę, po już niestety. Ale Avilia napisała wyżej że oni nie powinni mieć problemu z transportem z Pszczyny do Krakowa :)