otita Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Wczoraj Avilia pisała: Avilia napisał(a):Kodi nadal nic nie ma. Quote
Avilia Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 wtatara napisał(a): Nie podoba mi się ze pszczyna milczy,ale trudno Ale z czym Pszczyna milczy?Pisałam,że dla Kodiego nadal nic nie mamy.Jeżeli domek z Krosna jest zainteresowany to trzeba najpierw przeprowadzić wizytę.Bez tego nie wydamy żadnego psa.Jeżeli domek okaże się dobry wtedy można myśleć co dalej. Quote
wtatara Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Czy ten post ze jest kilka zainteresowanych jest nieaktualny? Mnie zmylił post,nie chce mi sie szukac ze jest duże zainteresowanie Czyli robimy wizytę i jesli bedzie OK szukamy transportu. Bez wizyty oczywiście nic nie szukamy Quote
quatro Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 sprawa wygląda tak, dziewczyna z Krosna podejmie się wizyty napewno - najbardziej jej pasuje piątek, ale napisała, że jesli sprawa jest na tyle pilna to mogłaby ew. wcześniej, dlatego proszę o wiadomość od osób, które opiekują się Kodim i na chwilę obecną wiedzą najlepiej jak wygląda sprawa wywozu psiaka... Quote
quatro Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 wtatara wysłałam Ci pw z nr dziewczyny, czy umówisz termin wizyty i dasz jej znać, napisałam jej że się na mnie powołasz :) Quote
Avilia Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 quatro napisał(a):sprawa wygląda tak, dziewczyna z Krosna podejmie się wizyty napewno - najbardziej jej pasuje piątek, ale napisała, że jesli sprawa jest na tyle pilna to mogłaby ew. wcześniej, dlatego proszę o wiadomość od osób, które opiekują się Kodim i na chwilę obecną wiedzą najlepiej jak wygląda sprawa wywozu psiaka... Nie znamy jeszcze dokładnie dnia.Najlepiej jakby wizyta była przeprowadzona jak najszybciej. Quote
quatro Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 super, może uda Ci się wcześniejszy termin ustalić wizyty, tak żeby Kodi domku nie przegapił Quote
wtatara Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 wszystko ustalone z Panią i koleżanką. Teraz trzymamy kciuki Quote
wtatara Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 wstepnie na piątek- może jednak jutro sie uda Quote
Avilia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='wtatara']wizyta dzisiaj o 16[/QUOTE] Trzymamy kciuki za powodzenie! Quote
Javena Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Trzymamy kciuki. Moje ogłoszenia ciagle odnawiam .Najwyzszy czas je skasować. Quote
beataczl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='wtatara']wizyta dzisiaj o 16[/QUOTE] no i super tak szybciutko :smile: oby wszystko bylo ok. Quote
Recommended Posts