Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):

Nie podoba mi się ze pszczyna milczy,ale trudno

Ale z czym Pszczyna milczy?Pisałam,że dla Kodiego nadal nic nie mamy.Jeżeli domek z Krosna jest zainteresowany to trzeba najpierw przeprowadzić wizytę.Bez tego nie wydamy żadnego psa.Jeżeli domek okaże się dobry wtedy można myśleć co dalej.

Posted

Czy ten post ze jest kilka zainteresowanych jest nieaktualny? Mnie zmylił post,nie chce mi sie szukac ze jest duże zainteresowanie
Czyli robimy wizytę i jesli bedzie OK szukamy transportu.
Bez wizyty oczywiście nic nie szukamy

Posted

sprawa wygląda tak, dziewczyna z Krosna podejmie się wizyty napewno - najbardziej jej pasuje piątek, ale napisała, że jesli sprawa jest na tyle pilna to mogłaby ew. wcześniej, dlatego proszę o wiadomość od osób, które opiekują się Kodim i na chwilę obecną wiedzą najlepiej jak wygląda sprawa wywozu psiaka...

Posted

quatro napisał(a):
sprawa wygląda tak, dziewczyna z Krosna podejmie się wizyty napewno - najbardziej jej pasuje piątek, ale napisała, że jesli sprawa jest na tyle pilna to mogłaby ew. wcześniej, dlatego proszę o wiadomość od osób, które opiekują się Kodim i na chwilę obecną wiedzą najlepiej jak wygląda sprawa wywozu psiaka...

Nie znamy jeszcze dokładnie dnia.Najlepiej jakby wizyta była przeprowadzona jak najszybciej.