wtatara Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 dziewczyny jesli będa jakies fotki dzisiaj to robione komórką. Do kogo wysłac fotki abyscie wkleiły. ja dopiero wróciłam z pracy, padam z nóg i troszeczke sie boję bo sama zostanę z trzema pieskami, które sie nie znają.Jednak to był jedyny termin na przywiezienie pieska a że TZ w pracy, syn wyjechał to fatalnie sie złozyło Quote
quatro Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 do mnie można :) chyba będe umiała wstawić :] Quote
quatro Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 otita napisał(a):Do mnie też można:lol: byłam pierwsza :mad::evil_lol: rozmawiałam z wtatara jakąs godzinkę temu i Kodi już był w drodze do Krakowa :multi::multi::multi: Quote
quatro Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 niestety dodawanie zdjęć przerosło moje umiejętności więc podaje linka do zdjęcia Kodiego-Krakowiaka :) http://img190.imageshack.us/i/20110315155.jpg/ Quote
otita Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Adres podałam, ale widzę, że udało się wkleić! No śliczny chłopak z niego! A jak tak zachowanie? Quote
wtatara Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 dzięki , już wkleiłam. Poniewaz moja jedna sunia na niego powarkuje musze sie iść kapać z Kodim. Nie mam innego wyjścia. Jest bardzo grzeczny. Taki kochany Misio do przytulania. Żałujcie ze go nie macie.JEST PIĘKNY Quote
otita Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 wtatara napisał(a): musze sie iść kapać z Kodim. Nie mam innego wyjścia. No to nasz psiuniek ma dzień pełen atrakcji. wtatara napisał(a): Jest bardzo grzeczny. Taki kochany Misio do przytulania. Żałujcie ze go nie macie.JEST PIĘKNY No, że piękny to widać. Wyobrażam sobie że w rzeczywistości jeszcze piękniejszy. A do tego jeszcze grzeczny!?! Nowy domek napewno będzie nim zachwycony! Aż mi się ryczeć chce! Quote
beataczl Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 sliczny i slodki :smile: :smile: i jaki szczesliwy !!! Quote
wtatara Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 JUŻ JESTEM, GRZECZNIE NA MNIE CZEKAŁ W ŁAZIENCE. jEST BARDZO MĄDRY. pONIEWAŻ tABI NA NIEGO WARCZAŁA LEŻY W DRUGIM POKOJU. MYJE MI RECE, DAJE BRZUCH DO GŁASKANIA I WSPANIALE MERDA OGONKIEM A WŁASCIWIE WSPANIAŁA KITA Quote
otita Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Aż Ci zazdroszczę! Wyczochraj go ode mnie! Czuję, że jeden kamień spadł mi z serca i już wszystko z Kodim będzie się dobrze układać! Quote
fizia Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 oh teraz dopiero zobaczyłam, że ten przystojniak wygrał los na loterii :) Jaki On śliczny i uśmiechnięty! Quote
wtatara Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 jest super oprócz jednego ze Kodi chce uciekać.Kazałam mężowi juz kupic adresówkę. Teraz zwiał mi na korytarz, to blok i nie było problemu.Boję sie o niego tam dom z ogrodem. Uczule Pania na to ale to moment jak u mnie. Quote
Recommended Posts