Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny jesli będa jakies fotki dzisiaj to robione komórką. Do kogo wysłac fotki abyscie wkleiły. ja dopiero wróciłam z pracy, padam z nóg i troszeczke sie boję bo sama zostanę z trzema pieskami, które sie nie znają.Jednak to był jedyny termin na przywiezienie pieska a że TZ w pracy, syn wyjechał to fatalnie sie złozyło

Posted

otita napisał(a):
Do mnie też można:lol:

byłam pierwsza :mad::evil_lol:

rozmawiałam z wtatara jakąs godzinkę temu i Kodi już był w drodze do Krakowa :multi::multi::multi:

Posted

dzięki , już wkleiłam. Poniewaz moja jedna sunia na niego powarkuje musze sie iść kapać z Kodim. Nie mam innego wyjścia. Jest bardzo grzeczny. Taki kochany Misio do przytulania. Żałujcie ze go nie macie.JEST PIĘKNY

Posted

wtatara napisał(a):
musze sie iść kapać z Kodim. Nie mam innego wyjścia.

No to nasz psiuniek ma dzień pełen atrakcji.

wtatara napisał(a):
Jest bardzo grzeczny. Taki kochany Misio do przytulania. Żałujcie ze go nie macie.JEST PIĘKNY

No, że piękny to widać. Wyobrażam sobie że w rzeczywistości jeszcze piękniejszy. A do tego jeszcze grzeczny!?! Nowy domek napewno będzie nim zachwycony! Aż mi się ryczeć chce!

Posted

JUŻ JESTEM, GRZECZNIE NA MNIE CZEKAŁ W ŁAZIENCE. jEST BARDZO MĄDRY. pONIEWAŻ tABI NA NIEGO WARCZAŁA LEŻY W DRUGIM POKOJU. MYJE MI RECE, DAJE BRZUCH DO GŁASKANIA I WSPANIALE MERDA OGONKIEM A WŁASCIWIE WSPANIAŁA KITA

Posted

jest super oprócz jednego ze Kodi chce uciekać.Kazałam mężowi juz kupic adresówkę. Teraz zwiał mi na korytarz, to blok i nie było problemu.Boję sie o niego tam dom z ogrodem. Uczule Pania na to ale to moment jak u mnie.