Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kodi jest bardzo podobny do mojego psiny, tylko mój ma czarną sierść.Niech się psinie wiedzie, a ja jestem lżejsza o kilka kilo ( to ten kamień z serca)

Posted

Ach, trochę się napatrzyłam. :jumpie: No zaskoczył mnie chłopak, że aż taki cudny! :lying: Aż do przesady normalnie! Pańciowie dość sympatycznie wyglądają, będzie mu dobrze! Musi być! :fadein: Ogródek też fajny masz! Marzę o takim! :hand:

Posted

mam nowe wiadomości
Pani określiła go ze Kodi jest miłosciwy-no chyba za bardzo mu pozwalają -skacze po nich, plecy , głowa jak siedzą. Wczoraj rano to tak skakał po Pani ze nie mogła dojść do łazienki.
Był już w gosciach- na bierzmowaniu. Bawił się z 7 wnukami pani- uwielbia dzieci i z goldenem- dom fruwał.
A tak jest wszystko w porządku. Chce siedzieć w ogrodzie ale samego nie puszczają
wszystkim się bardzo podoba
mają być zdjęcia

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye:

• 2 weeks later...