Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KODI

Kodi jest młodym,bo ok.1,5 rocznym psiaczkiem.
Ma przepiękną rudo-podpalaną puchatą sierść i lisi ogon.
Jest niezwykle przyjaznym psem,który pragnie zaznać co to miłość człowieka.
Niestety w schronisku nie ma na to szans.
Za każdym razem patrzy z nadzieją na każdego człowieka jakby chciał powiedzieć z niedowierzaniem: "Przyszedłeś do mnie?Naprawdę?"

Proszę pomóżcie nam dać mu szansę uwierzyć w jego nieme słowa!
Pokażmy mu co to dom,miłość!Nie pozwólmy zgasić iskierki nadziei w jego oczach!
Jeszcze tyle życia przed nim-oby nie zostało zmarnowane w schroniskowym kojcu!

Kodi akceptuje suczki.Na samce sprawdzany nie był.Na koty niestety nie mamy możliwości go sprawdzić.

W imieniu swoim i Kodiego proszę o DT/DS,ogłoszenia...bez tego świat nie zobaczy tego pięknego,młodego psiaka!Razem możemy sprawić,że w jego serduszku zawita radość,a nie smutek i samotność...
Nie pozwól mu spędzić reszty życia w schronisku!

Kontakt w sprawie adopcji:

[email protected]
798 596 534

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dominikabankert']zaznaczam i troszke porozsyłam, skoro Avilia twierdzi , ze mam talent marketingowy:) widać minęłam sie z kierunkiem studiów:)

Oj masz!Już nie raz zdążyłam się o tym przekonać.Moje PW jest omijane szerokim łukiem!
Dominika czy to Twój wyżej w Avatarku?Lubisz je?Jak tak to zapraszam Cię jeszcze do naszej wyżlicy Doris;): http://www.dogomania.pl/threads/199130-Wy%C5%BClica-Doris-potrzebny-dt-Nie-radzi-sobie-w-schroniskowym-kojcu...

Posted

kaja555 napisał(a):
na jakie miasto zrobić allegro? Dąbrowa?

Pszczyna Kaju.To kolejny Pszczyniak.
Psiak jest naprawdę super.Szkoda aby się marnował w kojcu;/ Młody,ładny-może komuś się spodoba?

Posted

Dziękuję wszystkim za przybycie;) Dominika Ty cudotwórczynio!Dzięki!

Dziewczyny to jak?Ruszamy z ogłaszaniem?Zbierzmy się w "kupę" (:lol:) i jaaaazda!
Znajdźmy Kodisiowi dom;) Pokażmy maluchowi co to znaczy grzać dooopeczkę w domeczku!
No to rzucę słynne hasło:

POMOŻECIE?!

Posted

fajny piesek, coś wysyp rudasków jest .Mam nadzieję ,ze szybko dzięki temu znajdzie domek. Niestety w niczym nie pomogę , bo zaczynam mieć problem z ogarnianiem wątków , na których już jestem.

Posted

Jestem.Podnosic moge ,ogłaszac moge.Choć siedze już prawie nocami przy tych ogłoszeniach,bo co rusz ktoś prosi .Jak odmówić......Jak ktos napisze fajny tekst,to boirę się do pracy.Ostatnio samych rudasków ogłaszam;) Allegro też by się przydało,bo najczęsciej tu ludzie wchodzą.

Posted

Jestem, dzięki Dominika :)
Takie śliczności, rzeczywiście jak lisek - piękny jest. Mogę tylko podrzucać, ewentualnie jak już coś będzie wiadomo parę grosików podrzucić. Do góry Kodi, pokazuj się na pierwszej, niech ludziki zaglądają i chłopaka podziwiają.