wellington Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 wtatara napisał(a):no sliczny-prawda. Jedzie w Wasze strony To juz niedlugo wspolne kapiele :eviltong: Kiedy to rude cudo wybiera sie do Krosna ? Quote
Itske Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Wtatara - jesteś WIELKA!!!! (Sercem i Duchem!) Kodi, Ty szczęsciarzu! Bardzo się cieszę z rozwoju sytuacji a zamiast adresówki, niech mu nowy dom wygraweruje identyfikator - nie gubi się tak jak potrafi adresówka i numer tel na wierzchu - bardzo się sparwdza. Quote
wellington Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Itske napisał(a):Wtatara - jesteś WIELKA!!!! (Sercem i Duchem!) Kodi, Ty szczęsciarzu! Bardzo się cieszę z rozwoju sytuacji a zamiast adresówki, niech mu nowy dom wygraweruje identyfikator - nie gubi się tak jak potrafi adresówka i numer tel na wierzchu - bardzo się sparwdza. I szelki obejmujace i kark i grzbiet zeby sie nie wyslizgnal, uciekinier ! Aaa, on nie jest wykastrowany zdaje sie ? Quote
quatro Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 wellington napisał(a):I szelki obejmujace i kark i grzbiet zeby sie nie wyslizgnal, uciekinier ! Aaa, on nie jest wykastrowany zdaje sie ? Szeleczki ma, Państwo zostali uprzedzeni że już próbował zwiać-mają z nim wychodzić na smyczce do ogrodu, a tak będzie w domku siedział :) Kastrowany ma być dopiero :) Quote
wellington Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Wspaniale ! Czy nowy domek sie moze zaloguje tu ? Quote
Asia_M Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Cudo :) Jest bardzo podobny do mojego psiaczka! :) Quote
otita Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Qrcze! Bede tęsknić! I sygnaturkę z Kodim zmienić trzeba! Ale nie dzisiaj, jeszcze sobie pomam ją! Quote
Itske Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='quatro']Kodi już jest w swoim nowym domku :) :) :):sweetCyb::klacz::cunao:Kocham takie wiadomości! Powodzenia! Nowy domek - niech ćwiczy pilnie przywołanie, przychodzenie itp, Dziękujemy Nowy Domku! Quote
quatro Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 wellington napisał(a):Wspaniale ! Czy nowy domek sie moze zaloguje tu ? Hmmmm chyba nie, ale obiecali kontakt. Zdjęcia mogą być koło niedzieli :) Quote
wtatara Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 udało mi się zalogować,tutaj internet chodzi okropnie Państwo wspaniali. Szczególnie Pan taki był dla niego czuły. Wypiescili go a Potem pan wział go na spacer, no i Pan zaż yczył sobie aby umowa była na niego.W podózy Ok i nowy domek. Sytuacja podobna do mojej . Stoi koło dzrwi i czeka.Potwornie boi się mopa- prawdopodobnie był bity. Kolacje Państwo dawali razem.Razem zPanem biegał po ogrodzie na smyczy. Zdjecia maja byc Moje wkleje jak wróce do Krakowa.Imie pozostaje. Jutro maja byc nowe wiadomości Quote
otita Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 :cool2::sweetCyb::iloveyou::laugh2_2::bigcool::ylsuper::Cool!::lilangel::klacz::hand: Quote
Ewa87 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ale wspaniała wiadomość. Żeby wszystkie historie dobrze kończyły się. Powodzenia Kodi :) Quote
ŚWIAT Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ciotki, ja do końca nie mogłam uwierzyć w szczęście Kodiego...tak jak pisała Otita, juz parę razy miał szansę na adopcję i nic...bałam się cieszyć...ale teraz już mogę!!!:)))) nawet nie wiecie co czuję!! (pewnie wiecie:))) Quote
wellington Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Cudo, nie pies :loveu: Piekna glowa, piekne futro, piekne uszy, piekna kita - nie moge sie napatrzec na niego ! Gratuluje nowemu domkowi takiego zjawiskowego stworzonka ! Czy bedzie wiecej zdjec...? Prosze ! Quote
quatro Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='wellington'] Czy bedzie wiecej zdjec...? Prosze ! Kto prosi dostaje :) Z nowym Panem na wygodnej kanapie :) Quote
quatro Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 otita napisał(a):O! Słodziuszek! A czyje nogi? :chainsaw: Nogi - wtatara :) Quote
wellington Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Kto prosi dostaje :smile: Dziekuje :multi: Quote
wtatara Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 zdjęć to ja mam dużo ale muszę wrócic do Krakowa bo na tym internecie nie . A cos piszecie o wczesniejszej szansie na dom tco sie stało. Quote
wtatara Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 rozmawiałam dzisiaj z Panem. Kodi super- do dzieci OK- jedna wnuczka uważa ze to jej piesek.Była go wczoraj odwiedzić. Jest wykąpany , przestał w domu podsikiwać, juz nie stoi pod drzwiami no i w nocy zaczął szczekać. Poczuł się już Panem i Obrońcą domu.Teraz czeka go wet ale to tak po kolei Quote
Recommended Posts