Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wtatara - jesteś WIELKA!!!! (Sercem i Duchem!)
Kodi, Ty szczęsciarzu!
Bardzo się cieszę z rozwoju sytuacji
a zamiast adresówki, niech mu nowy dom wygraweruje identyfikator - nie gubi się tak jak potrafi adresówka i numer tel na wierzchu - bardzo się sparwdza.

Posted

Itske napisał(a):
Wtatara - jesteś WIELKA!!!! (Sercem i Duchem!)
Kodi, Ty szczęsciarzu!
Bardzo się cieszę z rozwoju sytuacji
a zamiast adresówki, niech mu nowy dom wygraweruje identyfikator - nie gubi się tak jak potrafi adresówka i numer tel na wierzchu - bardzo się sparwdza.

I szelki obejmujace i kark i grzbiet zeby sie nie wyslizgnal, uciekinier !
Aaa, on nie jest wykastrowany zdaje sie ?

Posted

wellington napisał(a):
I szelki obejmujace i kark i grzbiet zeby sie nie wyslizgnal, uciekinier !
Aaa, on nie jest wykastrowany zdaje sie ?

Szeleczki ma, Państwo zostali uprzedzeni że już próbował zwiać-mają z nim wychodzić na smyczce do ogrodu, a tak będzie w domku siedział :) Kastrowany ma być dopiero :)

Posted

[quote name='quatro']Kodi już jest w swoim nowym domku :) :) :):sweetCyb::klacz::cunao:Kocham takie wiadomości!
Powodzenia!

Nowy domek - niech ćwiczy pilnie przywołanie, przychodzenie itp,
Dziękujemy Nowy Domku!

Posted

udało mi się zalogować,tutaj internet chodzi okropnie Państwo wspaniali. Szczególnie Pan taki był dla niego czuły. Wypiescili go a Potem pan wział go na spacer, no i Pan zaż
yczył sobie aby umowa była na niego.W podózy Ok i nowy domek. Sytuacja podobna do mojej . Stoi koło dzrwi i czeka.Potwornie boi się mopa- prawdopodobnie był bity. Kolacje Państwo dawali razem.Razem zPanem biegał po ogrodzie na smyczy.
Zdjecia maja byc
Moje wkleje jak wróce do Krakowa.Imie pozostaje. Jutro maja byc nowe wiadomości

Posted

Ciotki, ja do końca nie mogłam uwierzyć w szczęście Kodiego...tak jak pisała Otita, juz parę razy miał szansę na adopcję i nic...bałam się cieszyć...ale teraz już mogę!!!:)))) nawet nie wiecie co czuję!! (pewnie wiecie:)))

Posted

Cudo, nie pies :loveu:
Piekna glowa, piekne futro, piekne uszy, piekna kita - nie moge sie napatrzec na niego !

Gratuluje nowemu domkowi takiego zjawiskowego stworzonka !

Czy bedzie wiecej zdjec...?
Prosze !

Posted

rozmawiałam dzisiaj z Panem. Kodi super- do dzieci OK- jedna wnuczka uważa ze to jej piesek.Była go wczoraj odwiedzić. Jest wykąpany , przestał w domu podsikiwać, juz nie stoi pod drzwiami no i w nocy zaczął szczekać. Poczuł się już Panem i Obrońcą domu.Teraz czeka go wet ale to tak po kolei