wellington Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 czarok napisał(a):Dostałam na maila prośbę o sprawdzenie domu dla Kodiego. Jednak coś mi się wydaje, że potencjalny domek nie jest w mojej okolicy. O które Krosno chodzi? ( ja jestem z Krosna Odrzańskiego w lubuskim) Czarok, moja skleroza - kiedy ja sobie zapamietam ze jestes z innego Krosna :-x ? Quote
wtatara Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 są dziewczyny z przytuliska w Boguchwale ,moze któras. Ja za chwilę będe miec sunie po sterylce- nie będe szukac. Z ta Pania spod Krosna rozmawiałam kilka razy -chce pomóc jakiemus pieskowi-suni. Chce ze schronu Quote
otita Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A może Pani spod Krosna by chciała Kaję, bo jej nikt nie chce a o Kodiego co chwila ktoś pyta i quatro miałaby dla niego DT od kwietnia? Quote
wtatara Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 widzę że stoi to wszystko w miejscu , szukam dla Pani pieska w Krakowie. Quote
otita Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 No nie znalazłam nikogo w Krośnie! Szukać kogoś z Krakowa? Quote
quatro Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 wtatara napisał(a):widzę że stoi to wszystko w miejscu , szukam dla Pani pieska w Krakowie. czy to oznacza że Kodi ma szansę na domek w Krakowie? :) Quote
Avilia Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 quatro napisał(a):czy to oznacza że Kodi ma szansę na domek w Krakowie? :) Nie,Wtatara szuka dla Pani innego pieska.Z Krakowa. Quote
otita Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Rozumiem, że dla pieska z Krakowa znalazł się ktoś z Krosna na wizytę przedadopcyjną? No to Kodi ma pecha! Szlak mnie trafi zaraz! Quote
irrational Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 otita napisał(a):Rozumiem, że dla pieska z Krakowa znalazł się ktoś z Krosna na wizytę przedadopcyjną a nie chodzi raczej o to, że dla Pani z Krosna osoba z Krakowa będzie szukać/szuka pieska z Krakowa właśnie? a domek to chyba dalej nie sprawdzony... w Krośnie! :D ojojoj... Quote
wtatara Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 irrational napisał(a):a nie chodzi raczej o to, że dla Pani z Krosna osoba z Krakowa będzie szukać/szuka pieska z Krakowa właśnie? a domek to chyba dalej nie sprawdzony... w Krośnie! :D ojojoj... zaraz wyjasnię. Jestem z Krakowa.pani z okolic Krosna- domek niesprawdzony szuka pieska. Chciała moją tymczasowiczkę ale to juz było za pózno. Wysłałam Pani jego zdjecia i bardzo się jej spodobał.Jednak jest problem z sprawdzeniem dlatego nie bede juz sie mieszac. Pewnie ma domek zaklepany blizej ale nikt nic nie pisze. Quote
otita Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 OK! Jeśli faktycznie miałby zaklepany to pół biedy. Oblatałam podkarpackie i nie znalazłam nikogo z Krosna. Quote
ŚWIAT Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Nie wiem, czy ma zaklepany...obawiam się że nie ma nic...ale może się mylę... Quote
quatro Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 czy mógłby ktoś zrobić Kodiemu wydarzenie na fb? bo mi coś nie chce działać ;/ Quote
Jasza Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Melduję się na zaproszenie. Wiele nie pomogę niestety. Quote
wtatara Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Avilia napisał(a):Kodi nadal nic nie ma. szkoda ze nie mozemy znalećź nikogo do wizyty. Pojedzie do Mysłowic , nie wierze, myslę ze cos dla niego dziewczyny mają Quote
otita Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Może nie mają, ale i tak trzeba go wyciągnąć, bo duże zainteresowanie nim jest i z DT to chyba szybciutko pójdzie do domku! Quote
wtatara Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 zmykam z wątku- ale by przynajmniej napisały zebym sobie głowy nie zawracała, a ja czekam Quote
otita Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie zmykaj!!! One naprawdę są ciągle w drodze i pewnie już głupawki dostały! Dziewczyny pomóżcie szukać ludzi z Krosna, tam czeka domek na psiaka!!! Quote
quatro Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 dziewczyny czy któraś z Was jest zarejestrowana na stronie miau.pl, bo jest tam dziewczyna z Krosna, która może mogłaby wizytę przeprowadzić, trzebaby było się z nią skontaktować :) Quote
Recommended Posts