Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czarok napisał(a):
Dostałam na maila prośbę o sprawdzenie domu dla Kodiego. Jednak coś mi się wydaje, że potencjalny domek nie jest w mojej okolicy. O które Krosno chodzi? ( ja jestem z Krosna Odrzańskiego w lubuskim)

Czarok, moja skleroza - kiedy ja sobie zapamietam ze jestes z innego Krosna :-x ?

Posted

są dziewczyny z przytuliska w Boguchwale ,moze któras. Ja za chwilę będe miec sunie po sterylce- nie będe szukac.
Z ta Pania spod Krosna rozmawiałam kilka razy -chce pomóc jakiemus pieskowi-suni. Chce ze schronu

Posted

wtatara napisał(a):
widzę że stoi to wszystko w miejscu , szukam dla Pani pieska w Krakowie.

czy to oznacza że Kodi ma szansę na domek w Krakowie? :)

Posted

otita napisał(a):
Rozumiem, że dla pieska z Krakowa znalazł się ktoś z Krosna na wizytę przedadopcyjną

a nie chodzi raczej o to, że dla Pani z Krosna osoba z Krakowa będzie szukać/szuka pieska z Krakowa właśnie? a domek to chyba dalej nie sprawdzony... w Krośnie! :D ojojoj...

Posted

irrational napisał(a):
a nie chodzi raczej o to, że dla Pani z Krosna osoba z Krakowa będzie szukać/szuka pieska z Krakowa właśnie? a domek to chyba dalej nie sprawdzony... w Krośnie! :D ojojoj...

zaraz wyjasnię.
Jestem z Krakowa.pani z okolic Krosna- domek niesprawdzony szuka pieska. Chciała moją tymczasowiczkę ale to juz było za pózno.
Wysłałam Pani jego zdjecia i bardzo się jej spodobał.Jednak jest problem z sprawdzeniem dlatego nie bede juz sie mieszac. Pewnie ma domek zaklepany blizej ale nikt nic nie pisze.

Posted

Avilia napisał(a):
Kodi nadal nic nie ma.

szkoda ze nie mozemy znalećź nikogo do wizyty.
Pojedzie do Mysłowic , nie wierze, myslę ze cos dla niego dziewczyny mają

Posted

Nie zmykaj!!! One naprawdę są ciągle w drodze i pewnie już głupawki dostały! Dziewczyny pomóżcie szukać ludzi z Krosna, tam czeka domek na psiaka!!!

Posted

dziewczyny czy któraś z Was jest zarejestrowana na stronie miau.pl, bo jest tam dziewczyna z Krosna, która może mogłaby wizytę przeprowadzić, trzebaby było się z nią skontaktować :)