Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Vici i Jeannie']to pokaz ją a nie tylko gadu gadu;)[/quote]
daria, juz widzialam twoją Rosę, jest sliczna:loveu: takze bardzo sliczna sunia jest u herbiny, bardzo fajne zdjęcia te, co w sniegu:loveu:

Posted

[quote='pingwinek=];3399891']Yorkie Lilus sama sie odchuda,je polowe swojej porcji tak ot co xp, nie wiem czemu bo duzo jej nie daje tylko tak -normalnie ;)[/quote]

Zeby to ludzie mieli takie samozaparcie jak Lilusia, to........ech...... zycie byloby piekne! Zapytaj ja skad ma tyle silnej woli!

Posted

Hiehie...owszem :P W Dobrej się nie pokazuję bo mogłabym skończyć z widłami w plecach, ale to długa historia :) Oczywiscie kij ma dwa końce zawsze, ale skoro bywasz tam to sama znasz i wiesz swoje, więc nic już pisać nie trzeba. BTW dziwne, tyle tam bywałam i nie wyczaiłam osoby z Yorkiem... Ale moze Was tam jeszcze wtedy nie było.
Koniec offa, reszta na priv :)

Posted

Mój Fredzio należy do tych małych gigantów, ma rok i 3 miesiące i waży koło 4,3 kg. A tak wygląda: [url]http://img338.imageshack.us/img338/6107/p1000148vq6.jpg[/url]

Posted

[quote name='Roti']Mój Fredzio należy do tych małych gigantów, ma rok i 3 miesiące i waży koło 4,3 kg. A tak wygląda: [URL]http://img338.imageshack.us/img338/6107/p1000148vq6.jpg[/URL][/quote]

Rzeczywiście - KRUSZYNA.:lol: Wiesz, ja też chciałam kupić yorka, który docelowo miałby ok 4 kg. Ale po takie trzeba było bardzo daleko jechać. Obecnie mam Tupka ważącego 2,50 kg. Pozdrawiamy.

Kasia i Tupek