Awit Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Mru jakie są koszta? I czasowo jak wygląda? Coś mi się kołacze, że to weekendy, ileś pod rząd, soboty lub niedziele? Quote
mru Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 cały kurs 100 zł, spotkań 5 po dwie godziny, pola mokotowskie, w weekendy (grupa podstawowa lub zaawansowana - kurs trwa miesiąc z grubsza) = praca w grupie + porady osobiste ;) Quote
Plicha Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ja chętnie skorzystam z kursu zaawansowanego :) Quote
Awit Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 100 od psa czy od człowieka czy od domu?:-) Czy dwa psy z jednego domu mogą być? Z 1 osobą czy lepiej z dwiema? Quote
mru Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Awit, 100 za psa :) musi być sprawiedliwie, poza tym kasa idzie na szczytny cel no i na jednego psa musi być jeden przewodnik tak, w jednej grupie mogą być dwa psy z jednego domu ;) ale też i dwóch przewodników musi byc Quote
sleepingbyday Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 bazarek dla suniek czeka! można sobie film kupić nawet za złotówkę, nawet za 50 gr, licytujcie! Quote
Salo Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ja do pani o nicku - mru : Czy miałaby Pani wolą budę z kojcem dla trzech szczeniąt? Mamy z nimi problem w hoteliku ... Quote
Awit Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Salo a coś się z nimi dzieje, te szczeniaki z tej rudery, tak? Quote
mru Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 salo napisał(a):Ja do pani o nicku - mru : Czy miałaby Pani wolą budę z kojcem dla trzech szczeniąt? Mamy z nimi problem w hoteliku ... ja w ogóle nie dysponuję kojcem, budą ani niczym - w bloku mieszkam :) co to za szczenięta w ogóle? w jakim hoteliku? Quote
mru Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 ale co to za szczeniaki? skąd? ja to mam problem ze szczeniakami - psy trzymam w hotelach a hotele niechętnie biorą szczeniaki... Quote
Atomowka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 To są szczeniaki z Kadzidła od salo. Oszczeniła się suka i szczeniaki zostały wyłapane i zabrane do hoteliku do Tattoi. Zostały nam 3 gnoje do wydania. Szczeniaki mogę zostać u Tattoi w hotelu ale one tam nie są socjalizowane, więc Tattoi poddała pomysł,żeby je może spróbować gdzieś w domowym DT upchnąć gdzie będą przystosowywały się do życia. To tak w wielkim skrócie Quote
mru Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 tak, no takie dzikusy powinny być w domu żeby mieć kontakt z ludźmi 24h. ale to ciężko, jakoś nasze szczeniaki średnio znajdują DT :( no i z dzikusami w DT też bywa ciężko, aczkolwiek niektóre szybko się odblokowują... ale na DT pomysłu nie mam :( TZ szkoleniowiec, ale ma 2 tymczasy i już nie upchnie nic :( Quote
Plicha Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jak będzie tekst i jakieś zdjęcia suczek to wrzucę je na kilka portali. Nie będzie to jakaś wielka ilość stron ale postaram się je odświeżać w miarę regularnie :) Quote
sleepingbyday Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 kasy z bazarku wiele nie wyszło, niestety, raptem 20zyla.... Quote
mru Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 foty są, napiszę tekst dziś i wrzucę tu ! :) Dusia Klusia Quote
Awit Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 One są takie piękne, uwielbiam czarne psy. Pasują do mieszkania i leżenia na jasnym łóżku:-) Co ze szkoleniem? Quote
Plicha Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 I jak tam suńki? Masz Mru ten tekst o nich? Ogłaszać je razem czy osobno? Quote
mru Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 już jest :) http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=5805 byłabym wdzięczna za pomoc....! Quote
mru Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 no i nie wiem czy razem czy nie. na dzień dzisiejszy chyba razem :( moze spróbujmy razem... a jak nie to sie rozdzieli, chociaż będzie ciężko, bo Dusia Klusię kocha ;) Quote
Plicha Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ok w najbliższych dniach je poogłaszam troszkę. Quote
Recommended Posts