Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cały kurs 100 zł, spotkań 5 po dwie godziny, pola mokotowskie, w weekendy (grupa podstawowa lub zaawansowana - kurs trwa miesiąc z grubsza) = praca w grupie + porady osobiste ;)

Posted

Awit, 100 za psa :) musi być sprawiedliwie, poza tym kasa idzie na szczytny cel
no i na jednego psa musi być jeden przewodnik
tak, w jednej grupie mogą być dwa psy z jednego domu ;) ale też i dwóch przewodników musi byc

Posted

salo napisał(a):
Ja do pani o nicku - mru : Czy miałaby Pani wolą budę z kojcem dla trzech szczeniąt? Mamy z nimi problem w hoteliku ...

ja w ogóle nie dysponuję kojcem, budą ani niczym - w bloku mieszkam :)
co to za szczenięta w ogóle? w jakim hoteliku?

Posted

ale co to za szczeniaki? skąd?
ja to mam problem ze szczeniakami - psy trzymam w hotelach a hotele niechętnie biorą szczeniaki...

Posted

To są szczeniaki z Kadzidła od salo. Oszczeniła się suka i szczeniaki zostały wyłapane i zabrane do hoteliku do Tattoi. Zostały nam 3 gnoje do wydania. Szczeniaki mogę zostać u Tattoi w hotelu ale one tam nie są socjalizowane, więc Tattoi poddała pomysł,żeby je może spróbować gdzieś w domowym DT upchnąć gdzie będą przystosowywały się do życia.
To tak w wielkim skrócie

Posted

tak, no takie dzikusy powinny być w domu żeby mieć kontakt z ludźmi 24h. ale to ciężko, jakoś nasze szczeniaki średnio znajdują DT :( no i z dzikusami w DT też bywa ciężko, aczkolwiek niektóre szybko się odblokowują... ale na DT pomysłu nie mam :( TZ szkoleniowiec, ale ma 2 tymczasy i już nie upchnie nic :(

Posted

Jak będzie tekst i jakieś zdjęcia suczek to wrzucę je na kilka portali. Nie będzie to jakaś wielka ilość stron ale postaram się je odświeżać w miarę regularnie :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

no i nie wiem czy razem czy nie. na dzień dzisiejszy chyba razem :(
moze spróbujmy razem... a jak nie to sie rozdzieli, chociaż będzie ciężko, bo Dusia Klusię kocha ;)