Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

http://tablica.pl/oferta/sliczna-kaja-szuka-domu-ID9TEt.html

http://tablica.pl/oferta/sliczna-kaja-szuka-domu-ID9TFp.html/?search%5Breadonly%5D=true

I TAK PO WSZYSTKICH DUZYCH MIASTACH - czekam z wiekszoscia na moderacje bo chyba za duzo ogloszen dodalam na raz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i de mnie jeszcze jedno allegro bo dziewczyna ma sliczne zdjecia

http://allegro.pl/cudowna-kaja-szuka-domu-i1682841735.html :diabloti:

Posted

:jumpie::sweetCyb::jumpie::sweetCyb: :jumpie::cool2: Ale superowe zdjęcia , obłędne :smilecol::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb: Kaja jest szalona i kochana Śliczna !!!
Mogę zamieści link do zdjęć w wydarzeniu na FB ????

Posted

LILUtosi napisał(a):
W folderze jej jest dużo zdjęć nieostrych ale wrzuciłam je żebyście zobaczyli co ona wyprawia.

Na tych zdjeciach wyszla naprawde bardzo ladnie:):):)

Posted

Iljova napisał(a):
:jumpie::sweetCyb::jumpie::sweetCyb: :jumpie::cool2: Ale superowe zdjęcia , obłędne :smilecol::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb: Kaja jest szalona i kochana Śliczna !!!
Mogę zamieści link do zdjęć w wydarzeniu na FB ????

Częstować się;-)

Posted

Isiak napisał(a):
Lipiec za pasem, a Kaji brakuje 132 zł. Ja już zaczynam tracić nadzieję, że ona znajdzie dom... Jakiegoś doła mam strasznego :(

To tak jak ja...może ktoś mógłby wspomóc bazarkiem? Trzeba działać:(

Posted

Dziewczyny i panowie, serce mi się kraje. Znikam z Dogo na miesiąc, wracam pod koniec lipca, bez dostępu do netu. Jestem niespokojna bo Kaji brakuje wciąż pełnej kasy za lipiec. Niestety nie jestem w stanie więcej pomóc. Wyjeżdżam z odczuciem że los Kaji nie jest pewny. Proszę Was, odwiedzajcie regularnie jej wątek. Może ktoś da radę wystawić bazarek? Ja już nie mam pomysłu.Ludzie nie mają kasy, na prywatne zaproszenia nie reagują. Niestety mam mało doświadczenia, umiem tylko ogłaszać:( Widzę na innych wątkach że psie długi rosną i bardzo nie chcę aby tak było u Kaji:(:(

Posted

pamietajcie, ze zostal jeszcze spadek po Staszku, mialam nim zalatac debet na koncie Livii u Lilu, jednak Livcia ma juz uzbierane na czerwiec, dlatego poki co bez paniki, zalatamy braki kasa po Staszku.
Skupmy sie na oglaszaniu Kaji.

Posted

ja poki co jestem w trakcie oglaszania, ale czy ktos moglby zrobic ladne allegro? Ja niestety nie moge ostatnio, TZ wgral jakis nowy program i nie idzie.. Jesli ktos robi takie ladne, z szablonem to dajcie znac, ja zaplace za wyroznienie.

Posted

monika083 napisał(a):
ja poki co jestem w trakcie oglaszania, ale czy ktos moglby zrobic ladne allegro? Ja niestety nie moge ostatnio, TZ wgral jakis nowy program i nie idzie.. Jesli ktos robi takie ladne, z szablonem to dajcie znac, ja zaplace za wyroznienie.

dziewczyna ma juz dwa allegro, co prawda bez wyroznienia ale ma, pogrubione i podswietlone jesli trzeba bedie jeszcze jakies zrobic to zrobie ale moze poczekajmy az te wygasna

Posted

Kofeina napisał(a):
dziewczyna ma juz dwa allegro, co prawda bez wyroznienia ale ma, pogrubione i podswietlone jesli trzeba bedie jeszcze jakies zrobic to zrobie ale moze poczekajmy az te wygasna

aaa to spoko, myslalam, ze nie ma:)