Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yoko100 napisał(a):
jutro wysle Kaji 200 zl

Cudownie! Dziękujemy, w takim razie mamy zapewnione pieniążki na czerwcowy pobyt suni w hotelu! Oby w ciągu miesiąca znalazła dom...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

brzośka napisał(a):
posłałam Kajusi troszkę grosika
niewiele, ale na razie nie moge więcej :shake:

Dziękujemy za każdą złotówkę :lol: Oby Kaja szybko dom znalazła, ale chyba trudno będzie...

Posted

magenka1 napisał(a):
a pieniądze po Staszku zostały już rozdzielone chyba coś tam jeszcze zostało?

wlasnie trzeba rozdzielic, myslalam, ze wlasnie Kaja i Livia, bo one baedzo bidne..

Posted

Kaja prosi o złotóweczki, a ja poproszę o konto hoteliku na PW. Co robić? Na koncie nie ma nawet na opłacenie hotelu za czerwiec, nie mówiąc o sterylce. Pierwszy raz jestem księgową na dogo i nie wiem, co w takiej sytuacji robić. Zawsze mi się wydawalo, że żeby pies pojechał do hotelu, to najpierw musi mieć komplet deklaracji... Normalnie jestem w kropce :(

Posted

Isiak napisał(a):
Kaja prosi o złotóweczki, a ja poproszę o konto hoteliku na PW. Co robić? Na koncie nie ma nawet na opłacenie hotelu za czerwiec, nie mówiąc o sterylce. Pierwszy raz jestem księgową na dogo i nie wiem, co w takiej sytuacji robić. Zawsze mi się wydawalo, że żeby pies pojechał do hotelu, to najpierw musi mieć komplet deklaracji... Normalnie jestem w kropce :(

tak, to ryzykowne bylo wsadzac ja do hotelu, z drugiej strony wszyscy chca psa ratowac..tylko pozniej ciezko...
pieniazki ze Stasia zostana podzielone za tydzien , bo minie miesiac od adopcji... tam zostalo cos kolo 600zl , wiec na sterylke mozna te 300 przeznaczyc, bo to wazne.

ja jeszcze poszukam czegos na bazarek , bo kolejny miesiac zleci a tu na koncie pusto...