Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LILUtosi napisał(a):
Muszę Kaje zaszczepić pilnie - proszę przygotować na ten cel środki.

Tzn. ile? Na razie 25 zł nam zostało na saldzie, będzie jeszcze parę złotych z mojego bazarku.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Isiak napisał(a):
Tzn. ile? Na razie 25 zł nam zostało na saldzie, będzie jeszcze parę złotych z mojego bazarku.

to ja Ci przeleje ta deklaracje od Grzenki i extra 20zl do szczepien.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Monia na razie nie przelewaj. Jak zaszczepię to dam znać. Mam robić tylko p/wściekliźnie czy resztę też?

chyba reszte tez...najlepiej juz niech ma wszystko za jednym razem.

Posted

Też myślę, że wszystko. Chyba starczy kasy z kartkowego bazarku - Lilu, Ty też kupiłaś tam kartkę za 12 zł, chyba bez sensu jest wysyłać kasę tam i z powrotem, więc potraktuj tę kwotę jako wpłatę na Kaję :) I podaj mi adres do wysyłki :)

Posted

LILUtosi napisał(a):
dobry pomysł.

OK, w takim razie przelew na szczepienia (jak już będę znać kwotę) pomniejszę o te 12 zł :) I przypominam się z adresem do wysyłki kartki, pozostałe przesyłki wyszły dzisiaj.
Bazarek rozliczony - zebrało się dzięki cioteczkom, które zrobiły zakupy (Aga76, adav i LILUtosi) 71 zł. Dziękujemy! :loveu:

Posted

LILUtosi napisał(a):
Był dziś wet u nas i zaszczepił Kajunie. Komplet szczepień 50zł + 5 zł za dojazd weta (podzielone 50zł). Konto podam na priva.

Przesłałam przelew na 43 zł (pomniejszyłam o 12 zł za bazarkową kartkę). Jutro powinien być na koncie. Dziękujemy za zaszczepienie dziewczynki :) Czy kartkę mam wysłać na ten adres, co w przelewie?

Posted

monika083 napisał(a):
od grzenki wplynela do mnie deklaracja- 25zl :)
zaraz przeleje Isiak, do Ciebie.

Dziękuję serdecznie.
Wpłynęła deklaracja joanna.dymek - 50 zł. Wpisałam w poście rozliczeniowym. Bardzo, bardzo dziękujemy :)

Posted

Zastanawiam się, cz na pszczyńskim Wujku Franku jej nie zrobić. Tylko jakie, jako znalezionego psa czy do adopcji? Ale to chyba głupie by było, bo przecież była tutaj w Pszczynie i nikt jej ani nie szukał, ani nie adoptował... Sama nie wiem, co myśleć.

Posted

Isiak napisał(a):
Zastanawiam się, cz na pszczyńskim Wujku Franku jej nie zrobić. Tylko jakie, jako znalezionego psa czy do adopcji? Ale to chyba głupie by było, bo przecież była tutaj w Pszczynie i nikt jej ani nie szukał, ani nie adoptował... Sama nie wiem, co myśleć.

Co to jest pszczyński Wujek Franek?

Posted

Z mojego bazarku (wystawionego przez ciocię Paulinken:loveu::loveu::loveu:) będzie pieniążek dla Kai tylko na razie jeszcze nie mam potwierdzenia od jednej z kupujących cioć.