Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam Kaji nowy plakat, bardzo proszę rozwieszajcie gdzie się da. Kaja musi znaleźć dom szybko, a idą wakacje. Nie chcę żeby znalazła się w sytuacji paru innych psów z punktu które są słabo ogłaszane, i mają ogromne długi w hotelu.

Uploaded with ImageShack.us

Jeśli ktos może pomóc w rozwieszaniu mogę podesłać plakat mailem.
Ile suni brakuje żeby miała pełne miesięczne deklaracje?

Posted

Jeszcze jedno- czy ktoś mógłby zrobić Kaji nowe wydarzenie na FB? Buster jej kiedyś zrobiła, ale to było dawno, Kaja jeszcze byłą w schronie.Teraz jest nowa systuacja, Kaja po sterylce, w hoteliku, i zbieramy na pobyt. I zdjęcia nowe. Konieczne nowe wydarzenie- i najważniejsze- CHWYTAJĄCY ZA SERCE TEKST.

Posted

Kofeina napisał(a):
ja moge jeszcze posiedziec nad ogloszeniami:) Tyle poki co moge....

Bardzo dziękuję Kofeina, ogłoszenia potrzebe..ja też jej robię jak się tylko da...

Posted

Już wykasowałam ;-) Myślałam że ten też ma być, miałabyś wesoło ;-)
a tak przy okazjiznacie na dogo kogoś z Chorzowa lub innych miast pobliskich ??? chodzi o wizytę P/A

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Bardzo dziękuję Kofeina, ogłoszenia potrzebe..ja też jej robię jak się tylko da...

Ale to juz jutro dzisiaj sie nie wyrobilam.. :] Jak wroce z luska z wizyty przedadopcyjnej to rusze do dziela:)
Dobranocka

Posted

Iljova napisał(a):
Już wykasowałam ;-) Myślałam że ten też ma być, miałabyś wesoło ;-)
a tak przy okazjiznacie na dogo kogoś z Chorzowa lub innych miast pobliskich ??? chodzi o wizytę P/A

Iljova, jakiś czas temu wizytę w Chorzowie zgodziła się przeprowadzić dla Brytana Jasza. Zapytaj też użytkownika sosnowieckie schronisko. Te dwie osoby zaproponowały pomoc w Chorzowie.