Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu nie działa mi net więc nie mogłam pisać wcześniej.
Wczoraj przelałam 300 zł na konto hoteliku zgodnie z moją deklaracją że opłacę sterylkę.
Niestety nie będę w stanie już wiecej pomóc Kaji finansowo. Nie wyrabiam:(
Bardzo prosze osoby które mogą pomóc w ogłaszaniu o taką pomoc- Kaja musi mieć dużo ogłoszeń bo jak wiecie od dawna jest ogłaszana a nikt nie dzwoni.
Ważne- czy ktoś może wie jak starac się o częściowy zwrot kasy za sterylkę ze sterylkowej skarbonki?Ja jestem tam zapisana.Ewentualny zwrot zasiliłby konto Kaji.
Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu- to jej jedyna sznsa.Wakacje idą...adopcji będzie pewnie mało, a kasy i deklaracji dla Kaji też.

Posted

Cioteczko ŚWIAT jesteś dobrym aniołem Kaji. To ogromna pomoc, opłacenie całego miesiąca w hoteliku i jeszcze do tego sterylki. Spróbuję się dowiedzieć, jak jest ze zwrotem. Co do ogłoszeń, to już nie mam pojęcia, co wymyślić. Tyle była ogłaszana i nic.

Posted

przydały by się nowe fotki Kaji, najlepiej na trawce, jakieś wesołe aby przyciągnęły przyszły domek :-)
może jakiś nowy wzruszający tekst do ogłoszeń?
kto umie pisać takie teksty?

Posted

czy Kaja przebywa daleko od Wroclawia?
19.06 w Parku Południowym ma być akcja promująca adopcję (http://www.dogomania.pl/threads/208911-DogFunFest-19-czerwca-PSY-DO-ADOPCJI), może dało by się tam Kajkę zawieść?

co do zwrotu za sterylkę to z tego co wiem należy najpierw suczkę zgłosić na sterylkowym wątku, a jakm się odtrzyma zgodę na dofinansowanie, to wziąć od weta fakturę na stowarzyszenie

Posted

Sprawdzałam konto - jeszcze nie doszło.
Ponawiam prośbę o konto hoteliku - pisałam też PW. Czerwiec to 30 dni x 13 zł, czyli 390 zł do przelania, tak? Jak wpłynie kasa od yoko100, za którą bardzo dziekuję, to wystarczy nam na opłacenie czerwca.
A Kaja do domku własnego, a sio! Bo z lipcem znowu krucho będzie...

Posted

Isiak napisał(a):
Sprawdzałam konto - jeszcze nie doszło.
Ponawiam prośbę o konto hoteliku - pisałam też PW. Czerwiec to 30 dni x 13 zł, czyli 390 zł do przelania, tak? Jak wpłynie kasa od yoko100, za którą bardzo dziekuję, to wystarczy nam na opłacenie czerwca.
A Kaja do domku własnego, a sio! Bo z lipcem znowu krucho będzie...

Isiak, ja Ci razaz posle na pw konto lilu

Posted

Wpłynęło 200 zł od yoko100! :multi::multi::multi::loveu: Dzięki tej wpłacie mamy zapewnioną kasę na hotelik na czerwiec!
Potwierdziłam na bazarkowym wątku, ale trochę się zdziwiłam, bo bazarek nie był wystawiany na Kaję... Mam nadzieję, że wszystko jest OK...

Posted

[quote name='Isiak']Wpłynęło 200 zł od yoko100! :multi::multi::multi::loveu: Dzięki tej wpłacie mamy zapewnioną kasę na hotelik na czerwiec!
Potwierdziłam na bazarkowym wątku, ale trochę się zdziwiłam, bo bazarek nie był wystawiany na Kaję... Mam nadzieję, że wszystko jest OK...

przepraszam z rozpedu podalam link do innego bazarku :) ale za mnie gapa :D

ten jest poprawny:
http://www.dogomania.pl/threads/203928-robi%C4%87-si%C4%99-b%C4%99dzie-d%C5%82uugo-otwarcie-dopiero-w-przysz%C5%82ym-tyg-prosze-NIE-PISAC?p=16473202#post16473202

Posted

[quote name='yoko100']przepraszam z rozpedu podalam link do innego bazarku :) ale za mnie gapa :D

ten jest poprawny:
http://www.dogomania.pl/threads/203928-robi%C4%87-si%C4%99-b%C4%99dzie-d%C5%82uugo-otwarcie-dopiero-w-przysz%C5%82ym-tyg-prosze-NIE-PISAC?p=16473202#post16473202

:-D Czyli wszystko OK, a ja się bałam, że może trzeba będzie kasę zwracać :evil_lol: Potwierdziłam na bazarkowym wątku :lol: Dziękujemy bardzo za bazar, bo to nie bazarek, tylko wielki bazar był :evil_lol: To ogromna pomoc.
Zrobiłam przelew za hotelik na czerwiec.

Posted

otita napisał(a):
Jeszcze dwie osoby nie zapłacił na moim bazarku, ale poproszę konto Isiaczku.:lol:

Dziękuję, zaraz podam :) Mój bazarek też już się zakończył, kolejny w planie :)