Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry:) To i ja pomoge:) Czy dziewczyna ma allegro? w taki sposob moge poki co pomoc bo u mnie na tymczasie tez zawirowank:) A moze by zrobic akcje informacyjna na alegro po 5zl ze zbieramy na hotelik ja to allegro wystawie? czekam na jakies info

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam i będę zaglądać. Będę podnosić i kibicować, ale finansowo już nie mogę - więcej obciążeń mój budżet nie zniesie. Tak mi bardzo przykro :(((((((

Posted

Kofeina napisał(a):
Dzien dobry:) To i ja pomoge:) Czy dziewczyna ma allegro? w taki sposob moge poki co pomoc bo u mnie na tymczasie tez zawirowank:) A moze by zrobic akcje informacyjna na alegro po 5zl ze zbieramy na hotelik ja to allegro wystawie? czekam na jakies info

Nie mam pojęcia, jak wygląda allegro cegiełkowe, jak sie zbiera na prywatne konto. Chyba nie można?

Posted

To moze poprosimy jakas cioteczke z jakiegos stowarzyszenia by udostepnila konto na wplate dla kai?? Tak by bylo najlepiej wtedy wczesniej by sie udalo zebrac na hotelik?? Zna ktoras jakies sensowne rozwiazanie??

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Witam nowe osoby, dziekuję za obecność, to już duża pomoc. Moze ktoś pomóc ogłaszac?

Moja droga a powiedz mi jakie ogloszenia o adopcje czy o pieniazki na hotelik? Konkretnie bo jesli adopcja to od rana zasiadam i dzialam prosze tylko zdjecia tel kontaktowy i tresc i zamieszczam gdzie sie da

Posted