Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Kajeczka ma tam swoje stałe miejsce na pierwszej stronie, wśród najpilniejszych adopcji. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye:

Posted

[quote name='otita']Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Kajeczka ma tam swoje stałe miejsce na pierwszej stronie, wśród najpilniejszych adopcji. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye:

zrobione :)

Posted

Droga Kaju, Piękna Kaju,
Kiedy będziesz w domu-raju???

[FONT=Arial Black]A w tej chwili Kaja nie ma nawet kompletu deklaracji na hotelik![/FONT]
[FONT=Arial Black]Kto dorzuci choć piątaka???[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Posted

brzośka napisał(a):
po wypłacie (pod koniec m-ca) troszkę wpłacę, ale nie mogę dużo :shake:

UBOCZE napisał(a):
Droga Kaju, Piękna Kaju,
Kiedy będziesz w domu-raju???

[FONT=Arial Black]A w tej chwili Kaja nie ma nawet kompletu deklaracji na hotelik![/FONT]
[FONT=Arial Black]Kto dorzuci choć piątaka???[/FONT]

no ja...
pensja wpłynęła, poproszę nr konta...

Posted

brzośka napisał(a):
zrobione :)

Iljova napisał(a):
Ja też polubiłam tę strone na FB, a do tego kilku osobom zamiesciłam link na tablicy z prośbą o polubienie

Bardzo, bardzo Wam dziękuję! :loveu: