Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stopcia własnie pojechała do DT :multi: Jutro jadę ją odwiedzić! Juz dzis powinny być info i jakieś zdjęcia od nowej tymczasowej opiekunki, która zresztą jest w niej zakochana!!!bo jak jej nie kochac:loveu: (musze powiedziec ze strasznie jej zazdroszcze, i mega mi źle ze sama nie mogłam jej zabrac) ale tam napewno będzie miała cudownie!!!

To zaczynamy ogłaszać! zaraz dodam tekst ;)

Posted

Asior napisał(a):
załatwione wszystko w schronie, poinformowałam ich, że kkanarek po nią jedzie ;)

Dziękuje Asior, jużz nią rozmawiałam są w trakcie powrotu a może i nawet juz dojechały :)

Posted

paoiii super, że zauważyłaś małą i założyłaś ten wątek. kkanarek cudownie, że mała znalazła u Ciebie ciepły kąt na Święta :) czekamy na wieści jak się ma maleństwo :) ehh...ja też bym chciała na Święta do domu już pojechać...

Posted

Tez się ciesze że tak sprawnie teraz to poszło, i Tobie Kenny też dziękuje bo miałas w to swój wkład. No a teraz szukamy najlepszego domku pod słońcem! :)

Posted

GINA (stopcia) - jest to 4miesięczna przeurocza suczka. Pomimo tego, że jest bardzo młoda życie zdążyło ją już doświadczyć. W schronisku była stosunkowo krótko, a trafiła tam po wypadku w wyniku którego jej przednia łapka musiała zostać amputowana. Ten "brak" jedak wcale nie przeszkadza jej w byciu zwyczajnym szczeniakiem. Ma w sobie mnóstwo energii, kocha się bawić i uwielbia przebywać wśród ludzi. Będzie ona małym pieskiem.
Jest to niesamowita i przepiękna sunia, ale PAMIĘTAJMY, że nie jest ona zabawką czy prezentem na chwilę, który zaraz rzucimy w kąt, a ŻYWA ISTOTA która zostanie przyjacielem na wiele wiele lat!

Aktualnie Stopcia przebywa w domu tymczasowym.
(warunkiem adopcji jest podpisanie umowy oraz wcześniejsza wizyta przedadopcyjna)

Ew.kontakt do adopcji :
509508074
[email protected]
509217119

Ewentualne uwagi by coś zmienić czy dopisać piszcie! :)

Posted

Akurat byłam w schronie i widziałam panie ze Stopcia u weterynarza i potem przy dyżurnej. Mała siedziała u mamy kkanarekk na rękach i lizała ją cały czas po twarzy:-) Tak na marginesie, pani absolutnie cudowna, ciepła, urocza.

Posted

Jest przesłodka... No i bidusia bez tej łapki.
Gdzie jest teraz?

Posted

No to mam potworka w domu :D mała jest cudowna tylko biega jak nakręcona, moje świry z ADHD przy niej padają. Jest niesamowita, moja Babcia się w nije zakochała, moje psy też. Tata jej nie widział jeszcze a mój TZ właśnie jedzie do mnie obejrzeć cudo. Mój Tata da jej imię bo tak mamy w domu ustalone, że do niego to należy :) Chciałam się zapytać - jak się ją usypia:D bo ona cały czas biega. Właśnie moja Mama ją czystości uczy :) sorki za tak chaotyczną relację ale trochę jestem zabiegana. Zaraz będą zdjęcia. A wieczorem napiszę jak mój Tata ją przyjął bo to on nie chciał się najpierw zgodzić na 3 psiaka w domu :)

Posted

wiesz Kenny ja tej radochy do końca nie mam BO MI MAMA PSA UKRADŁA!!! Zamknęła się teraz z nią w pokoju bo mała musi spać!! A ja to co ? Eh :) cudna jest Gapa i Gacek strasznie w niej zakochane i opiekują się nią. Moja Mama ma się odezwać na dogo później :) abero dziękuję za miłe słowa :)

Posted

kkanarekk napisał(a):
wiesz Kenny ja tej radochy do końca nie mam BO MI MAMA PSA UKRADŁA!!! Zamknęła się teraz z nią w pokoju bo mała musi spać!! A ja to co ? Eh :) cudna jest Gapa i Gacek strasznie w niej zakochane i opiekują się nią. Moja Mama ma się odezwać na dogo później :) abero dziękuję za miłe słowa :)

haha mama ma rację, że ukradła, ja sama bym ukradła :)