Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze wiem że to stopucha nie jest świetne, ale chciałabym aby ktoś kto ją np kojarzy ze schroniska wiedział ze o nią chodzi, bo w schronie jak się powie stopcia to raczej nikt nie skojarzy tak odrazu...

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale cudeńko kochane ! Nie wiem co powiedzieć......!
Zobaczycie, migiem domek znajdzie.
A Ona dalej w schronisku?
Łapka, głupstwo. Zeby jakiegos dziadostwa wirusowego nie złapała. To szczeniul jeszcze...tfu,tfu...

Posted

Energy napisał(a):
Ale chodzi Ci o ew. telefony w sprawie adopcji?
Bo jeśli tak to ja bym proponowała nie na schron...

nie nie nie! kontakt w sprawie adopcji ja podam do siebie tzn tel i mail!
chodzi mi ogólnie, że są tu tez osoby ze schroniska i zeby jednak to oryginalne imię tez było :)

Posted

togaa napisał(a):
Ale cudeńko kochane ! Nie wiem co powiedzieć......!
Zobaczycie, migiem domek znajdzie.
A Ona dalej w schronisku?
Łapka, głupstwo. Zeby jakiegos dziadostwa wirusowego nie złapała. To szczeniul jeszcze...tfu,tfu...

No dalej w schronisku tzn od tygodnia jakiegoś. Zaszczepiona jst więc miejmy nadzieje ze będzie OK!

Posted

fajnie, że coraz więcej osób tutaj się pojawia. pomysł z ogłoszeniem w gazecie maleństwa jest według mnie super. warto spróbować. i zaproście na wątek tamb to może się uda ;)

Posted

Jestem i ja na zaproszenie paoiii.
Maleńka jest przepiękna! Mocno trzymam kciuki za jakiś dobry i odpowiedzialny domek, żeby Stopcia pierwsze święta w swoim życiu mogła spędzić wśród kochających ludzi!

Posted

Co za słodkie stworzonko. Brak łapki nie powinien stanowić problemu w jej przypadku adopcji, jest tak słodka i z "kształtu" nawet trochę yorkowata;)

Posted

paoiii ,dzieki wielkie ,ze załozyłas małej watek i działasz żeby znalesc jej domek,wczoraj jak bylam w schronisku nie wiedzilam ze taka slicznosci jest i potrzebuje pomocy ,nie bylam na szpitalu. Dzisiaj Kasia-yenny wysłała mi wiadomosc ze strony schroniska . Zadzwoniłam juz do pani redaktor Magdy H z prosba o umieszczenie jej w jej kąciku ale zapomnialam ze to sobota ,a teraz swieta wiec dopiero po nowym roku .Ja teraz tez ma kilka ogloszen spoznionych ale moje wychodza w mniejszym wydaniu ,Pani redaktor moze opisac historie oraz taki tekst ze napewno kogos wzruszy ale moze jakies ogloszenie przydalo by sie przed swietami ,moze ktos bedzie chcial zrobioc cos dobrego w swoim zyciu i podaruje malej cieply kacik.
Mielismy juz w schronisku kilka bid bez nozek i kilka z nich znalzalo swoj domek ,ja osobiscie tez znalazlam takiej jednej suczki kochajacy domek , a nie byla ona taka sliczna jak stopucha wiec mam nadzieje ze ona tez znajdzie wspanialy domek.

Posted

Słodka to ona jest, ale i rozrabiara. Ja się wejdzie do boksu i nie weźmie jej na ręce ani nie głaszcze, zaczyna szczekać. Pcha się do człowieka, nie zważając na dwa razy większego towarzysza. Ona sobie w życiu poradzi :-) Tylko przyszły opiekun musi sobie zdawać sprawę, że to nie mała kaleka, która będzie siedzieć cichutko na kanapie, ale szczeniak jak każdy inny i do tego rezolutny.

Posted

ojj tak co do tego co pisze abero to cała prawda, dokazuje jak każdy prawdziwy szczeniak, i czasem nawet wydaje mi się ze ten brak łapki tylko ją przyspiesza bo jest lzejsza :D cudna psina!

Posted

Foksia i Dżekuś nie ma za co!!! Ja się w niej zakochałam po uszy i straszliwe żałuje ze raczej nic nie wyjdzie z tego abym mogła ją zabrac do siebie... Bo oczywiscie mam troche w schronisku swych ulubienców, ale nie ma realnych szans zebym mogła któregos zabrac, a przy niej była i to duża, no ale cóz nie mozna miec wszystkiego... Teraz postanowiłam sie zając intensywnym jej ogłaszaniem, jeszcze dzis ogarnę jakis tekst do ogłoszeń i wkleje go tu.
Myśle ze ona ma szanse na super domek, ogłoszenia będa napewno! Oby tylko nie nie stała prezentem świątecznym...

Dziękuje wam wszystkim za tak liczne przybycie na wątek!!! :) Sama nic bym nie zdziałała.

Posted

paoiii napisał(a):
zapaliło się światełko dla myszki! ale nie zapeszam, może dt bądź nawet ds :) jak tylko czegoś się dowiem dam znać!

Trzymam kciuki za malutką!
Ona rzeczywiście jest yorkowata:lol: