Lidan Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ja też przeczuwałam, że Livia zostanie u Marty bo gonia nie jeden raz mówiła, że na pewno byłaby świetnym dt tylko, że później by psa do DS nie oddała :evil_lol: Widać Marta do niej podobna :-) Quote
Poker Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Oczywiście dzwoniłam. Jest OK.Koksa chodzi za panią krok w krok,kiwa ogonkiem, ładnie zjadła i nawet rozpychała się na kanapie wbijając łapki w panią i pana. Tylko sioo nie robiła i warczy na hasiorka Alexa, który mimo wszystko macha do niej ogonem. Pani mówi ,że są bardzo zadowoleni,że jest śliczna i słodka.Jutro pojadą kupić jej porządne legowisko. Powiedziałam do pani ,żeby się nie zdziwiła jak Koksa wyląduje u niej w łóżeczku , na co pani odpowiedziała ,że bardzo na to liczy. Imienia nie będą zmieniać, będą może zdrabniać Koki czy podobnie. Zdjęcia będą za kilka dni ,bo nie chcą teraz jej stresować. UFFF, i lżej mi na duszy i ciężko.Człowiek tak szybko się wiąże z tymi futrzakami. Quote
Lucyna Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Super wieści, z hasiorkiem też się ułoży ... Quote
ona03 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Pare dni nieobecności, a tu takie zmiany :multi: Koksuniu, powodzenia w nowym domku :multi:. Quote
Poker Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 A tu Koksia jeszcze u nas ,żebyście nie zapomniały jak wygląda. Dzisiaj na chwilę przed wyjazdem A to kilka dni temu " Czekam w łóżeczku na pańcię" Quote
AgusiaP Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Poker']A tu Koksia jeszcze u nas ,żebyście nie zapomniały jak wygląda. Dzisiaj na chwilę przed wyjazdem A to kilka dni temu " Czekam w łóżeczku na pańcię" Ja napewno nie zapomnę... Quote
Lidan Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Śliczności :iloveyou: Ciekawe jak im minie pierwsza nocka. Quote
Lucyna Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Myślimy o niej i trzymamy kciuki ... :kciuki: Quote
dorota k. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 I oczywiście czekamy na wieści jak się Niunia miewa:) Quote
sobotek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Zakręciła mi się łezka... Strasznie się cieszę, że Koksunia ma dom. Poker, gratulacje za odmianę losu kolejnego psiaka!!! Quote
BUDRYSEK Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 super, ze historia ma happy end :) teraz czas na Foxika i Majeczkę...prosimy o pomoc z ogloszeniami Quote
Poker Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Zadzwoniłam. Koksia spała z pańcią, chodzi za nią krok w krok, ciągle chce na rączki, wtula się. Na spacerku już było wszystko co trzeba. Je dobrze. Rano zawarczała na pana, gdy chciał ją zabrać z łóżeczka na spacerek. Podałam swój adres mejlowy i pani obiecała zdjęcia. Quote
kado Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 To cudownie, że Koksia tak szybko przekonała się do swoich nowych ludzi...Mądra dziewczynka:loveu: Pokerku, a Ty masz już może coś nowego na oku, jakąś malutką skrzywdzoną istotkę?:cool3: Quote
Poker Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 jeszcze konkretnie nie mam ,ale napisałam na wątku kudłatych inaczej czyli łysolków ,że chętnie weźmiemy do DT jakąś Zuniopodobną .Będziemy tak na zmianę - łysolki i kudłatki. Quote
AgusiaP Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Poker napisał(a):jeszcze konkretnie nie mam ,ale napisałam na wątku kudłatych inaczej czyli łysolków ,że chętnie weźmiemy do DT jakąś Zuniopodobną .Będziemy tak na zmianę - łysolki i kudłatki. A ktoś tu pisał, że zrobi sobie przerwę bo energia spada :siara::grin: Super, że Koksunia trafiła do takiego wspaniałego domku :lol: Quote
Ewanka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Wspaniałe wieści, trzymam kciuki za Koksunię ... dużo szczęscia w nowym domku :) Quote
Poker Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Bo to prawda ,że energia spada ,ale do 0 jeszcze trochę czasu zostało. Szczerze powiedziawszy to jestem zmęczona.Pożyjemy, zobaczymy. Quote
AgusiaP Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Poker napisał(a):Bo to prawda ,że energia spada ,ale do 0 jeszcze trochę czasu zostało. Szczerze powiedziawszy to jestem zmęczona.Pożyjemy, zobaczymy. Pewnie Pokerku pozyjemy, zobaczymy;) ja Ci życzę 100% energi :lol: Quote
dorota k. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Niech nie spada energia:) A takie wieści sił dodają. Czekam niecierpliwie na zdjęcia Koksuni:) Ciekawe, czego pańcio jej się nie spodobał - penie za wcześnie ją budził.:) Quote
Awit Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 A ja dziś odkryłam wątek Koksy, jak to się stało? Nie dawałaś Poker linka na wątku suniek? Czy Livcia też ma swój wątek? Koksuniu bądź szczęśliwa:-) Quote
Poker Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Z tego co pamiętam wklejałam wątek Koksy na poprzednim .Livcia nie ma osobnego wątku. A Koksia warczała na pana pewnie z zazdrości o nową pańcię. Quote
dorota k. Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Taa link do Koksuni wątku był na wątku Zuni. A dzisiaj jakieś wieści są. Wiem, że to nieładnie tak często dzwonić..... A może domek też się zaloguje tak jak u Zuni:) Quote
jaanka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ślicznie . Miejsce psa jest na kanapie :) Quote
Recommended Posts