Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też przeczuwałam, że Livia zostanie u Marty bo gonia nie jeden raz mówiła, że na pewno byłaby świetnym dt tylko, że później by psa do DS nie oddała :evil_lol: Widać Marta do niej podobna :-)

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście dzwoniłam. Jest OK.Koksa chodzi za panią krok w krok,kiwa ogonkiem, ładnie zjadła i nawet rozpychała się na kanapie wbijając łapki w panią i pana. Tylko sioo nie robiła i warczy na hasiorka Alexa, który mimo wszystko macha do niej ogonem.
Pani mówi ,że są bardzo zadowoleni,że jest śliczna i słodka.Jutro pojadą kupić jej porządne legowisko.
Powiedziałam do pani ,żeby się nie zdziwiła jak Koksa wyląduje u niej w łóżeczku , na co pani odpowiedziała ,że bardzo na to liczy.
Imienia nie będą zmieniać, będą może zdrabniać Koki czy podobnie. Zdjęcia będą za kilka dni ,bo nie chcą teraz jej stresować.
UFFF, i lżej mi na duszy i ciężko.Człowiek tak szybko się wiąże z tymi futrzakami.

Posted

A tu Koksia jeszcze u nas ,żebyście nie zapomniały jak wygląda.

Dzisiaj na chwilę przed wyjazdem

A to kilka dni temu " Czekam w łóżeczku na pańcię"

Posted

[quote name='Poker']A tu Koksia jeszcze u nas ,żebyście nie zapomniały jak wygląda.

Dzisiaj na chwilę przed wyjazdem

A to kilka dni temu " Czekam w łóżeczku na pańcię"

Ja napewno nie zapomnę...

Posted

Zadzwoniłam. Koksia spała z pańcią, chodzi za nią krok w krok, ciągle chce na rączki, wtula się. Na spacerku już było wszystko co trzeba. Je dobrze.
Rano zawarczała na pana, gdy chciał ją zabrać z łóżeczka na spacerek.
Podałam swój adres mejlowy i pani obiecała zdjęcia.

Posted

To cudownie, że Koksia tak szybko przekonała się do swoich nowych ludzi...Mądra dziewczynka:loveu:

Pokerku
, a Ty masz już może coś nowego na oku, jakąś malutką skrzywdzoną istotkę?:cool3:

Posted

jeszcze konkretnie nie mam ,ale napisałam na wątku kudłatych inaczej czyli łysolków ,że chętnie weźmiemy do DT jakąś Zuniopodobną .Będziemy tak na zmianę - łysolki i kudłatki.

Posted

Poker napisał(a):
jeszcze konkretnie nie mam ,ale napisałam na wątku kudłatych inaczej czyli łysolków ,że chętnie weźmiemy do DT jakąś Zuniopodobną .Będziemy tak na zmianę - łysolki i kudłatki.

A ktoś tu pisał, że zrobi sobie przerwę bo energia spada :siara::grin:
Super, że Koksunia trafiła do takiego wspaniałego domku :lol:

Posted

Bo to prawda ,że energia spada ,ale do 0 jeszcze trochę czasu zostało. Szczerze powiedziawszy to jestem zmęczona.Pożyjemy, zobaczymy.

Posted

Poker napisał(a):
Bo to prawda ,że energia spada ,ale do 0 jeszcze trochę czasu zostało. Szczerze powiedziawszy to jestem zmęczona.Pożyjemy, zobaczymy.

Pewnie Pokerku pozyjemy, zobaczymy;) ja Ci życzę 100% energi :lol:

Posted

Niech nie spada energia:) A takie wieści sił dodają. Czekam niecierpliwie na zdjęcia Koksuni:) Ciekawe, czego pańcio jej się nie spodobał - penie za wcześnie ją budził.:)

Posted

A ja dziś odkryłam wątek Koksy, jak to się stało? Nie dawałaś Poker linka na wątku suniek?
Czy Livcia też ma swój wątek?
Koksuniu bądź szczęśliwa:-)

Posted

Z tego co pamiętam wklejałam wątek Koksy na poprzednim .Livcia nie ma osobnego wątku.
A Koksia warczała na pana pewnie z zazdrości o nową pańcię.

Posted

Taa link do Koksuni wątku był na wątku Zuni.
A dzisiaj jakieś wieści są. Wiem, że to nieładnie tak często dzwonić.....

A może domek też się zaloguje tak jak u Zuni:)