Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lucyna napisał(a):
To mi też już lepiej, martwiłam się troszkę ... chyba ją odwiedzę :lol: mam zaległość :cool3:

zapraszamy
Ja coś nie miałam przekonania do tej metody i widać ,że sunia też nie. Lek dostawowo poszedł , jakoś tam działa, przynajmniej nie będzie miała zaników mięśni w tej łapce. na razie jest radośniejsza.

Posted

Dostałam dzisiaj z allegro zapytanie o Koksę. Pani napisała, że miała sunię 17 lat niestety odeszła w sierpniu. Odpisałam na maila, zobaczymy czy coś z tego wyniknie...

Posted

mikoada napisał(a):
Dostałam dzisiaj z allegro zapytanie o Koksę. Pani napisała, że miała sunię 17 lat niestety odeszła w sierpniu. Odpisałam na maila, zobaczymy czy coś z tego wyniknie...

ale byłoby fajnie.Na razie cisza.
Koksunia odżyła, nie ten pies. Wskakuje do łózia, całą noc przespała przy mojej twarzy. Macha ogonkiem, na spacerku jak dawniej sioo i koo natychmiast.
Apetyt świetny. Ma tylko uraz do wychodzenia z domu.Przez drzwi trzeba ją przenieść, co robi mąż , natomiast ja jestem niedobra i ją przeciągam.Chodzi lepiej , czasem podnosi łapkę jak dama do całowania, ale jest całkiem nieźle.
Wczoraj zaczęła nawet bawić się piłeczką.
Mam prośbę, jak jest zapytanie o Koksę , to podawajcie od razu numer mojego telefonu.

Posted

ona03 napisał(a):
No tak pańciu lepszy:evil_lol: nosi Koksię, a może lepiej ją na smaczka przez ten próg, może ona delikatna paniusia potrzebuje zachęty ;).

dobry pomysł, spróbuję tylko ,że wtedy muszę mieć 3 smaczki dla całej trójcy :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
dobry pomysł, spróbuję tylko ,że wtedy muszę mieć 3 smaczki dla całej trójcy :evil_lol:

Nie ma smaczków, których reszta nie lubi :evil_lol:.
A może jakąś zabaweczkę piszczącą lub inną jej pod nosek, aby odwrócić uwagę w momencie wychodzenia.
Albo coś gadać:evil_lol:, jak moje rano nie chcą wyjść, to ja otwieram drzwi i mówię głośno dzień dobry, sekunda i już lecą do bramki :evil_lol:.

Posted

Sunia zrobiła się radosna, zaczyna się bawić piłeczką, ogonek w ruchu, brzusio do góry.I już przez drzwi przechodzi bez problemu.Ona chyba sie bała ,że znowu ją wywiozą do weta. Zazdrośnica jak się patrzy , goni pierwsza do mizianek, wciska się między mnie a nasze psy.Oczywiście lulu przy twarzy pańci, bo przy boku byłoby za daleko.

Posted

Cisza kompletna , poczekamy , nie ma innego wyjścia.
A Koksunia prawie odzyskała radość życia. Uwielbia jeść co wiadać po jej wadze.Dziś na liczniku 8.100 kg!! , czyli od sterylki przytyła 900 gr. Myślę ,że może jeszcze przytyć z pół kilo i szlaban szczególnie ,że jej łapka nie powinna być mocno obciążona.

Posted

U KokSUNI nic nowego.Je , śpi, pieści się i nie wie,że my czekamy na TEN telefon. A tu cisza zupełna.
Może dziś uda mi się podjechać z nią na szczepienie.
Po 4 dniowym usztywnieniu łapki i zastrzyku dostawowym zdecydowanie mniej kuluje.Prawie nie widać.
Panienka śpi u mojego boku tylko nie wiem dlaczego większość naszych tymczasków lubi spać na waleta. Ja mniej , bo nie jest zbyt miłe jak mi się doopka prawie na nos nasadza :mad:
Fajna sunia , kiedy się znajdzie domek ?

Próby zabawy piłeczką ,a Dolar oczywiście czatuje ,żeby podkraść.

Grzecznie czekamy na spacerek