Jump to content
Dogomania

BOGATYNIA PILNE!Na 17 stopniowym mrozie bez budy, wody i jedzenia. DT na cito!

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolka to nie jest wątek p.Sławka tylko wątek psa..I najlepiej by było gdyby były na nim informacje dotyczące psiny..I co udało się zdziałać zeby polepszyć jego los...

Posted

o Matko.....tu można gadać bez końca a i tak nie będzie to miało sensu, a na pewno nie wniesie nic dobrego............zostawiam Was same, co miałam do powiedzenia to napisałam

Posted

Wyraźnie widać tu animozje między Lolką, p.Sławkiem ,a evelin.A nas naprawdę to mało albo i w ogóle nie interesuje.Nas interesuje los psa.
Chcę wierzyć ,że pies jest bezpieczny i zrobicie wszystko co w Waszej mocy , aby już nie cierpiał na mrozie.

Posted

[quote name='Poker']Wyraźnie widać tu animozje między Lolką, p.Sławkiem ,a evelin.A nas naprawdę to mało albo i w ogóle nie interesuje.Nas interesuje los psa.
Chcę wierzyć ,że pies jest bezpieczny i zrobicie wszystko co w Waszej mocy , aby już nie cierpiał na mrozie.
Do następnego razu.

Posted

lolka napisał(a):

Asior wyzywanie od dna i zera niewiele Cię niestety tu różni

od Pana S.?
eee chyba różni, ja nie mówię że jest ZEREM, tylko, ze DLA MNIE jest zerem, a on obraza kobiety, nabijając sie z czegoś takiego co dla kobiet wielu jest bardzo bolesne...

Posted

Ciotki i wujków zapraszam na dramatyczny watek zwierząt z polskiej wsi, gdzie w srosku zimy zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

Wiele psow czeka na dt na juz, jest tez krowa i byk :(

Prosze wejdzcie i pomozcie jak tylko umiecie. Watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-krów-i-DT-dla-wielu-psów!

Posted

Zawiadomiona była Policja, SM i TOZ. Jak widać bez skutku. Pies został nakarmiony. Raz. Ponieważ zabroniono tego robić. Prezes działek nie zezwala na wchodzenie na teren czyjegoś ogródka działkowego. Mądralo- Nie mogę siedzieć przed komputerem tak często jak Ty , bo mam zajęcie (4 SZCZĘŚLIWE, ZDROWE, NAKARMIONE przybłędy w domu) , więc masz okazję się nade mną pastwić. Zajmij się czymś konkretnym, zamiast robić z siebie guru na forum.

Posted

evelin2828 napisał(a):
Żebyś się nie zdziwiła. W nosie mam taką pomoc i zajmę się tym sama. Sławek B. nie jest jedynym inspektorem TOZ'u na DŚ i nie jedynym policjantem...

Dwa w jednym?
A kim jest właściciel psa?

evelin2828 napisał(a):
Zawiadomiona była Policja, SM i TOZ. Jak widać bez skutku. Pies został nakarmiony. Raz. Ponieważ zabroniono tego robić. Prezes działek nie zezwala na wchodzenie na teren czyjegoś ogródka działkowego. Mądralo- Nie mogę siedzieć przed komputerem tak często jak Ty , bo mam zajęcie (4 SZCZĘŚLIWE, ZDROWE, NAKARMIONE przybłędy w domu) , więc masz okazję się nade mną pastwić. Zajmij się czymś konkretnym, zamiast robić z siebie guru na forum.

Czy ja dobrze rozumiem, ze pies tam jeszcze jest?

Posted

Pies był tam wczoraj wieczorem , mimo że podobno o 19-stej ( jak pisała magda z.) właściciel miał wrócić do domu i zabrać psinę z dworu.Dziś nie miałam możliwości sprawdzić, bo jestem w pracy. Szczęście w nieszczęściu, że mróz zelżał. Tak....dwa w jednym...

Posted

szkoda, że zarazem nie jest jeszcze prokuratorem i sędzią .. wówczas problem przekonywania władzy o pieskim losie tego i innych psiaków przestałby być kurtyną dla takiej indolencji.
Czy pies został umieszczony w domu zgodnie z zapowiedzią dwuwładzy??

Posted

...a właściciel psa chyba jest marynarzem...:-] ciągle go nie ma . A tak poważnie nie wiem czym się zawodowo zajmuje. Ale najwyraźniej ma jakieś plecy, skoro wszyscy mu tak pobłażają...

Posted

[quote name='evelin2828']Pies był tam wczoraj wieczorem , mimo że podobno o 19-stej ( jak pisała magda z.) właściciel miał wrócić do domu i zabrać psinę z dworu.Dziś nie miałam możliwości sprawdzić, bo jestem w pracy. Szczęście w nieszczęściu, że mróz zelżał. Tak....dwa w jednym...

A będziesz mogła dzisiaj sprawdzić jaka jest sytuacja? Czy pies tam nadal jest?

[quote name='ilon_n']szkoda, że zarazem nie jest jeszcze prokuratorem i sędziom .. wówczas problem przekonywania władzy o pieskim losie tego i innych psiaków przestałby być kurtyną dla takiej indolencji.

Kto wie, może doczekamy jeszcze tej chwili:angryy:

Posted

Evelin uważaj i może na forum przestań się wypowiadać, jeśli to lepiej na pw..Przcież sławny SŁAWEK B już wczoraj zaszczycił nas swoją obecnością i pokazał swoją klasę..Ja tylko ciągle nie rozumiem czemu na tym wszystkim musi cierpieć pies ?

Posted

Znam to miasteczko od podszewki. I nie boję się Sławka i jego ciętego języka. Szkoda tylko, że wcześniej Mu zaufałam... Cóż. Nie doczekałam się pomocy. I ja też nie jestem tak całkiem bezbronna;) Dlatego nie odpuszczam...