inga.mm Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Mimo, że Bruno jest zachwycający, nie mogę go wziąć. Ja mam tylko mikropsy bo mieszkanie jest małe. Quote
Mysza2 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='inga.mm']Mimo, że Bruno jest zachwycający, nie mogę go wziąć. Ja mam tylko mikropsy bo mieszkanie jest małe.[/QUOTE] Dzieki Inga za odpowiedź:), ale Bruno nie jest duży, góra do kolana, no ale mikro to też nie jest :( Megii1 też odpisała że nie da rady (nie ma miejsc) Tu jeszcze napisałam [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208485-Hotelik-quot-Raszka-quot-w-Sarnowie-%28ko%C5%82o-Katowic%29-zaprasza%21-Ruszamy-w-po%C5%82owie-czerwca"]http://www.dogomania.pl/threads/208485-Hotelik-quot-Raszka-quot-w-Sarnowie-%28ko%C5%82o-Katowic%29-zaprasza!-Ruszamy-w-po%C5%82owie-czerwca[/URL]. Cleo2008 pyta u Fiera Winter7 pyta u Dif Piszę to wszystko żeby się nie dublować Quote
Alter Ego Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dziewczyny a moze Mrowa23? Ona ma chyba domowe DT... Quote
Emiś Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Mysza2'] Tu jeszcze napisałam [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208485-Hotelik-quot-Raszka-quot-w-Sarnowie-%28ko%C5%82o-Katowic%29-zaprasza%21-Ruszamy-w-po%C5%82owie-czerwca"]http://www.dogomania.pl/threads/208485-Hotelik-quot-Raszka-quot-w-Sarnowie-%28ko%C5%82o-Katowic%29-zaprasza!-Ruszamy-w-po%C5%82owie-czerwca[/URL]. [/QUOTE] U mnie pełno, może we wrześniu coś się zwolni, ale w kojcach zewnętrznych. Quote
AgaG Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 W czwartek będe z Kasiakia w hotelu w Głogoczowie pod Krakowem, gdzie mamy sunię wyciągniętą ze schronu w Mielcu. Ona nie zachowuje czystości i jest agresywna do suk zwłaszcza, więc mieszka z małym pieskiem w kojcu. Prawdę mówiąc nie wiem, czy Marta (właścicielka) daje też dt domowe, oprócz tego, że szczeniaki i łagodne psy mieszkają razem w budynku (jedno pomieszczenie) i chodzą luzem po ogródku. Marta ma też tam dom, zapytam, czy daje w ogóle tymczas domowy. Szkoda, ze u mojej najlepszej koleżanki Oli starsznie wszystko zapsione i zakocone. Ona ma domek, ale w nim już 10 psów, 4 koty, a jeden pies w ogrzewanym garazu, bo nikt go nie chciał, a on się nie zgadza z jej psami. Do mnie z z kolei jedzie na tymczas niewidomy pies, a swoich mam trzy w mieszkaniu i więcej nie dam rady. Poza tym to trzecie piętro, a na dodatek dużego samca mój pies nie zakceptowałby, nawet gdybym miała wolny tymczas..Wyślę jeszcze link koleżance z Krakowa mailem, popytam. Quote
Alter Ego Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='AgaG']W czwartek będe z Kasiakia w hotelu w Głogoczowie pod Krakowem, gdzie mamy sunię wyciągniętą ze schronu w Mielcu. Ona nie zachowuje czystości i jest agresywna do suk zwłaszcza, więc mieszka z małym pieskiem w kojcu. Prawdę mówiąc nie wiem, czy Marta (właścicielka) daje też dt domowe, oprócz tego, że szczeniaki i łagodne psy mieszkają razem w budynku (jedno pomieszczenie) i chodzą luzem po ogródku. Marta ma też tam dom, zapytam, czy daje w ogóle tymczas domowy. Szkoda, ze u mojej najlepszej koleżanki Oli starsznie wszystko zapsione i zakocone. Ona ma domek, ale w nim już 10 psów, 4 koty, a jeden pies w ogrzewanym garazu, bo nikt go nie chciał, a on się nie zgadza z jej psami. Do mnie z z kolei jedzie na tymczas niewidomy pies, a swoich mam trzy w mieszkaniu i więcej nie dam rady. Poza tym to trzecie piętro, a na dodatek dużego samca mój pies nie zakceptowałby, nawet gdybym miała wolny tymczas..Wyślę jeszcze link koleżance z Krakowa mailem, popytam.[/QUOTE] Wielkie dzieki, ze zajrzalas :) Quote
Wiedźma Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Wydzwaniam wszędzie, gdzie się da - do ludzi spoza Dogo też. Napisałam do Giselle tak samo jak Wy - życie robi nam takie niespodzianki. No cóż, uzbrajamy się w megacierpliwość i szukamy dalej. [COLOR=red][B]:loveu: Doszły wpłaty od Funky (stała, 15 zł) i od Selengi [/B][/COLOR]- [COLOR=red][B]415,20[/B][/COLOR]; Gosia przelała je ze swojego konta natychmiast po tym, jak trafiły na jej. Tak że z pieniędzmi wszystko w porządku. Quote
andegawenka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nie nastawiałam się bardzo na wyjście ze schronu Bruna, ale jednak....żal:roll: Quote
Cleo2008 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Fiera nie moze , zapytam jeszcze u Murki Czy ktos zna Donke5 i jej hotelik? Quote
Mysza2 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Cleo2008']Fiera nie moze , zapytam jeszcze u Murki Czy ktos zna Donke5 i jej hotelik?[/QUOTE] U Donki jest jeden z moich podopiecznych, niewidomy Jasper. Osobiście nie znam, ale wszyscy Donkę chwalą. Jasper jest w zewnętrznym Kojcu, ale chodzi przeważnie luzem. Quote
Cleo2008 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Mysza2']U Donki jest jeden z moich podopiecznych, niewidomy Jasper. Osobiście nie znam, ale wszyscy Donkę chwalą. Jasper jest w zewnętrznym Kojcu, ale chodzi przeważnie luzem.[/QUOTE] To moze zapytasz? Quote
Cleo2008 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='andegawenka']Nie nastawiałam się bardzo na wyjście ze schronu Bruna, ale jednak....żal:roll:[/QUOTE] A ja sie wlasnie nastawilam totalnie Quote
niunia448 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jakie smutne te wieści...;( a Ja już nastawiłam się, że pojadę pożegnać się z Brunem...eh;( czarne chmury nie zniknęły... Quote
Hotel KADIF Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dzięki za linka! Winter rzeczywiście rozmawiała ze mną dzisiaj na temat biednego Brunonka. :( Ale muszę przeczytać wątek i zastanowić się! Mamy specyficzny hotelik - u nas wszystkie psy mieszkają z nami, w domu. I z każdym psem bardzo związują się nasze dzieci, mają z nimi stały kontakt a ja z kolei nie wiem czy dam radę "ogarnąć" kolejnego chorego psa! Muszę po prostu ogarnąć "temat" Brunka! Dajcie mi chwilkę, ok?... ;) Quote
marta0731 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='andegawenka']Nie nastawiałam się bardzo na wyjście ze schronu Bruna, ale jednak....żal:roll:[/QUOTE] Trzeba wierzyć Ninka!!! [U][B]Sprawdżcie u Lilutosi. Ma kojce, ale psy biegają po całym terenie, wchodzą też do domu i nawet śpią w łóżkach ;) [/B][/U] Quote
Mysza2 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='DIF']Dzięki za linka! Winter rzeczywiście rozmawiała ze mną dzisiaj na temat biednego Brunonka. :( Ale muszę przeczytać wątek i zastanowić się! Mamy specyficzny hotelik - u nas wszystkie psy mieszkają z nami, w domu. I z każdym psem bardzo związują się nasze dzieci, mają z nimi stały kontakt a ja z kolei nie wiem czy dam radę "ogarnąć" kolejnego chorego psa! Muszę po prostu ogarnąć "temat" Brunka! Dajcie mi chwilkę, ok?... ;)[/QUOTE] Dzięki DIF za odwiedziny :) Quote
giselle4 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 jest mi przykro zagladam i tez pytam po znajomych chociaz na pere tygodni a pozniej by sie cos zalatwilo[moze Janinka wroci za tydzien?] ja jeszcze nie dalam za wygrana... zwlaszcza ze moje korzenie z lubelskiego.... tesknie za tamtymi klimatami:( Quote
mrowa23 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 jestem tu dzięki winter i choć sama mam zajęty tymczas to jednak postaram się coś wymyślić.... Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='marta0731']Trzeba wierzyć Ninka!!! [U][B]Sprawdżcie u Lilutosi. Ma kojce, ale psy biegają po całym terenie, wchodzą też do domu i nawet śpią w łóżkach ;) [/B][/U][/QUOTE] Staram się Marteczko... [quote name='krooppka']ale smutne wieśći...[/QUOTE] No niestety... Quote
Mysza2 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='mrowa23']jestem tu dzięki winter i choć sama mam zajęty tymczas to jednak postaram się coś wymyślić....[/QUOTE] Witaj :):):) Byłoby miejsce dla Bruna w domowym DT u Karmelcia 5 km od Opola (tego na Ślasku) To wątek Karmelci [url]http://www.dogomania.pl/threads/203939-dt-okolice-opola[/url] to wątek tymczasa Karmelci [url]http://www.dogomania.pl/threads/204730-Cocker-Spaniel-Browarek-ju%C5%BC-w-nowym-PDT!-jest-szcz%C4%99%C5%9Bliwy!szuakmy-DS!/page4[/url] Normalny koszt byłby 300 zł + karma, ale ponieważ to praktycznie pies na dożywocie to byłoby dla Bruna 200 zł + karma. Do soboty Karmelcia trzyma dla Bruna miejsce Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Mysza2']Witaj :):):) Byłoby miejsce dla Bruna w domowym DT u Karmelcia 5 km od Opola (tego na Ślasku) To wątek Karmelci [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203939-dt-okolice-opola[/URL] to wątek tymczasa Karmelci [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204730-Cocker-Spaniel-Browarek-ju%C5%BC-w-nowym-PDT%21-jest-szcz%C4%99%C5%9Bliwy%21szuakmy-DS%21/page4"]http://www.dogomania.pl/threads/204730-Cocker-Spaniel-Browarek-ju%C5%BC-w-nowym-PDT!-jest-szcz%C4%99%C5%9Bliwy!szuakmy-DS!/page4[/URL] Normalny koszt byłby 300 zł + karma, ale ponieważ to praktycznie pies na dożywocie to byłoby dla Bruna 200 zł + karma. Do soboty Karmelcia trzyma dla Bruna miejsce[/QUOTE] Światełko w tunelu:multi::multi::multi: Myszko Kochana...:loveu: Quote
MaDi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ostatnio TERESA BORCZ poleciła mi hotel Terier w Brzyściu, mieszka tam mój podopieczny i myślę,że to bardzo fajne miejsce. Quote
Recommended Posts